Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt501

    nagyúr

    válasz bepe79 #5294 üzenetére

    20 emberből 19 ezt nem hinném hogy mondja, már csak azért sem, mert ha gyenge a 4G lefedettség ami bizony sokszor megesik nagyobb városokon kívül vagy olyan helyen ahol vastag vasbeton a fal akkor bizony a 4G könnyen elvérzik, de Szeged belvárosában is tudok több olyan helyet ahol bizony problémás a 4G hálózat, ilyen pl. a Szegedi Tisza Lajos körúti SZTK rendelő alaksora a röntgen vizsgáló alatt, mert bizony ott minden szolgáltató elvérzik, de több ilyen hely is van, pl. ott ahol lakom a panel lakásban a 4G lefedettség botrányosan rossz, és bizony ilyen esetekben a fogyasztás is nőhet, mivel a kapcsolat instabil vagy túl sűrűn váltogat a tornyok közt az is okozhat többlet fogyasztást.
    Szóval én sem leszek azok közt akik szerint a 4G hálózaton kevesebbet fog a telefon fogyasztani, pláne nem a könnyen árnyékolható 1800 és 2600MHz-n amit bizony elég könnyen tud a vasbeton és a domborzati viszonyok is árnyékolni.

    ''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Új hozzászólás Aktív témák