-
Mobilarena
Samsung Galaxy A5 2016 Topicösszefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz dave987 #5650 üzenetére
Minden Android-os telefon lassabb lesz. Ez iOS alatt nem tapasztalható annyira, vagy csak annyira lassul, hogy átlag usernek az nem észrevehető.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bul07
nagyúr
Ezt viccnek szántad hogy a iOS alatt nem tapasztalható
Egy dolgot minden Apple szimpatizáns elismer hogy a régi telefonjaik szinte használhatatlanná válnak ahogy jönnek az újabb iOS verziókBár az apple még beismerve szándékosan is lassítja a telefonjait, tudod a decemberi telefon lassítós botrány [link]
Jó telefonok az iPhone-ok de azok se hibátlanok
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bepe79
addikt
Nem tudom, azt látom, hogy nekem van egy 5S-em, ami a legújabb OS-ekkel is tökéletesen működik (10, 11), és van egy 6S-em is most már, ami a legfrissebb 11.3.1-el is piszokgyors, pillanatokon belül reagál mindenre, és napokig RAM-ban tart egy játékot, amivel játszottam (nem tölti újra taszk váltásnál). Emellett van egy 1-1.5 éves A5 2016-om, aminek a rendszerét sokkal jobban szeretem, mint az iOS-t, viszont mára tetü lassúvá vált, sokszor 1-2-3 másodpercet is várni kell alap dolgokra (taszk váltás, app megnyitás, etc.) Úgyhogy nem, nem viccnek szántam, ezt tapasztalom, mindezt úgy, hogy ennek ellenére a droid jobban tetszik, csak lehet erősebb vassal szerelt droidot kéne venne, hogy ne ezt tapasztaljam.
P.S.: igen, tudom, és teljesen egyetértek, hogy az 50-60-70%-os állapotban lévő akksival szerelt iPhone-ok ne maximumon pörögjenek, hogy fél nap alatt lemerüljenek. Mi a gond ezzel? Egyébként 11.3-tól már kikapcsolható, a user döntheti el.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
zezoka
őstag
Az én Telenoros telómon még mindig nincs frissítés! 7.0 van fent, és üzemel hibátlanul, 2-2,5-3 napos üzemidővel (meló idő alatt a fiókomban pihen - elvileg nem "illik" behozni sem, öltözőmben le kéne rakni a szekrényembe), de Gear S3-al összekötve ilyenkor is).
Én mindig felrakom, szeretem az újdonságokat, még ha sokan panaszkodnak is rá!
[ Szerkesztve ]
-
Baliqua76
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen telója van a feleségemnek, és van egy kis gond vele.
Mindig elveszíti a wifi kapcsolatot, átvált egyfolytában 4G-re. (lakásról van szó, mindenhol jó a wifi jel)
Hitelesítési hibát ír ki, ha a telón a saját wifi hálózatunk nevére rábökök.
A routerrel nincs gond, mert számítógép, és 3 másik teló is kapcsolódik hozzá.
Van egy S4, A3 (2016), és egy S8 is, de azokkal ilyen gond nincs..
Ez a telefon hibája lenne? Érdemes vele szervízhez fordulni? (novemberig garanciális a teló)Előre is köszi a választ!
Üdv!
-
KunEmber
senior tag
Sziasztok Bajtársak! Búcsúzni jöttem: másfél évnyi A5 után átnyergelek egy S8-rá.
Köszönöm a gyors válaszokat, pontos információkat.Puszi&pacsi!
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
Meghivott
addikt
Üdv, 2 éves Samsung A5 kijelzője repedt, de tökéletesen működik. Mennyi megcsináltatni, illetve Debrecenben hová érdemes vinni? Köszi
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy micro sd-re lehet telepíteni ennél a telefonnál?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
válasz KengelRoland #5661 üzenetére
de olyan hogy közvetlenül oda telepítek nem lehetséges?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
bul07
nagyúr
Na lassan indul a buli
Előzmények
Öcsém A5(2016) telefonja
Előjött nem egy hibája, hamar merül, néha nem tölt, melegszik töltés közben, hívások nem jönnek be, nem lehet hívni vele, kijelző lefagy egy ideig, és még lehet sorolniElőször tartalék telefon rendelés, először nézett használtat de Xiaomi Redmi 5A 2/16 jött ki győztesnek újonnan(27e Ft), ha meglesz a szerviz majd eladja pár ezerrel olcsóbban(már ha kibírja mert ezen nincs tok és öcsém sokszor elejti a telefonokat)
Költözés megvolt
Na mondom elő a doboza meg a papírjai mert ugye Samsung magyar garancia jegy nélkül rá se néz 1éven túl
Ho hó nincs se számla se garancia jegy
Pár napig kereste nincs meg (MM-től volt véve és ugye ők e-mailbe küldik a számlát, csakhogy a citromail-nél lehetett egy adatvesztés mert öcsém email címén több mint egy év levelezése nincs meg)Mi legyen
Na felhívtam a Samsungot, ügyfeles elmondta hogy először a számla pótlása kell, majd utána lehet kérvényezni a garancialevél pótlását,
Rendben
MM felhívása ugye nem tudtam a rendelésszámot mert nem volt meg az email, szerencsére email cím alapján tudták azonosítani és pár órán belül ki is küldték a számla másolatát.
Ekkor újra Samsung hogy mi a következő lépésAdott egy email címet , ahova írni kellet csatolni a számlát meg a telefon azonosítására szolgáló matricáról képet, meg adott az ügyfeles egy ügyfél azonosító kódot
Emailt megírtam csatoltam mindent amit kellet elküldtem
Kis idő múlva jött egy válasz
Értesítjük, hogy az Ön által küldött dokumentumokat megkaptuk, azokat köszönettel vettük.
Ügyének kivizsgálása folyamatban van, a válaszig szíves türelmét kérjük.Úgy kb egy hét múlva jött a következő email
Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérésével.
Jótállási jegyét a mai nap folyamán küldjük ki az Ön által megadott címre.
Szíves türelmét kérnénk, amíg kézhez kapja.Itt tartunk most várjuk a postát, utána én személyesen beviszem a telefont a Debreceni Samsunghoz mert mióta haver szervizbe küldött teflonjának a kijelzője betört míg odaért nem bízzuk futárra (Az volt a szerencséje hogy Telekom üzletbe a kamera felvette hogy sértetlen kijelzős telefont adott le)
Ezt azért írtam le hátha másnak is hasznos
Kis utóirat
Azt a kis matricát amit a telefon hátuljára ragasztanak jól tegyétek el vagy vigyázatok rá, mert ha úgy romlik el a telefon hogy se kép se hang akkor csak azzal a matricával lehet igazolni a telefont, mert ha nincs igazolva a telefon akkor nem foglalkoznak vele, nem fogják szétszedni elutasítják a garanciáztatást[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Kész van a telefon hétfőn megyek érte, fizetős volt az aksi csere 12.000Ft, már csak azon gondolkozok mennyire verjem majd az asztalt ha nem akarják majd visszaadni azt amit kivettek mert az elméletileg az öcsém tulajdona
Amúgy azt tudtátok hogy megszűnt a garancia futár?
Ráadásul töröltek minden my.samsung.hu fiókot az összes adattal együtt.Egyre szarabb a Samsung, következő telefonom lehet nem Samsung lesz
-
zsolt501
nagyúr
Bizony bizony egyre silányabb a telefon mellé adott szolgáltatás. Nekem mikor még Note 2 telóm volt akkor a garanciális javításkor a szerelő még házhoz jött és ott előttem javította meg a telefont, kijelző alaplap és akku csere volt, mondhatni egy új telóm lett.
Ma már ilyen nincs minden képen be kell adni szervizbe a telót, oszt hogy miket javítanak igazán rajta és milyen állapotban kapod vissza az már másik kérdés.
Akartam venni Samsung telefont újra valamelyik Note szériát, de se az üzemideje (akku kapacitása) sem a plusz szolgáltatások nem csábítottak el, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen áru telefon esetében ha garanciáztatni kell akkor napokra lemondhatsz róla és még csere készüléket sem kapsz arra az időre... szóval köszi Samsung, de az volt az utolsó készülékem tőletek.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
bul07
nagyúr
válasz zsolt501 #5670 üzenetére
Hát igen nekem a S2 teflonomhoz jött azt hiszem kétszer a szerelő, előttem javította meg
Utolsónak garancia lejárta előtt vagy 1 hónappal, rábeszéltem hogy aksin és alaplapon kívül mindent cseréljenAztán jött hogy csak egyes telefonokat javítják helybe, majd most ez a lépésük
Na meg a kiterjesztett garancia vásárlás ami főkép Tv esetén volt lényeges annak is annyi, egy 3-400e Ft-os tv-re igen megérte megvenni 20e Ft-ért a +2év garanciát
-
bul07
nagyúr
Na a telefon kívánja még a törődést még egy kört kért a Telemax törődéséből
Bemegyek kész van csak bedugja tölteni hogy betudja kapcsolni
Mondom ok és ha már ott jár kapcsolja be a wifit is hogy rendben működik, mert a hibalistában az is le volt írva hogy nem lehet bekapcsolni a wifitEltelik 5perc bekapcsolja, nyomkodja és mondja hát a wifi az nem működik
Mondja jó küldi vissza a Telemax-hoz
Elkérem hogy amíg pötyög a gépen megnézzem
Nézegetem nézegetem a hátlapon ilyen apró pötty, de nagyon sok, olyan mint amikkor tok meg a telefon közzé homok kerül és megkoptatja pöttyben
Mondom neki hogy ez mi rajta, le lehet törölni, kézbe veszi elővesz egy törlőkendőt de nem megy, mutatom hogy az enyém 18hónapos és sehol olyan pöttyök rajta
Jó ezt is beleírja hogy cseréljék a hátlapotMegint várakozás következik
Én nem tudom mi volt náluk de olyan csúnyán veszekedtek a szerelők a belső szobában, hogy még én éreztem magamat kellemetlenül
3szervizes volt kettő kint 1bent
Ha jól értettem a bent lévő nekifogott egy javításnak ami fizetős volt de ő úgy gondolta hogy garanciális javítás[ Szerkesztve ]
-
ovics
aktív tag
srácok, valaki tapasztalt már olyat, hogy időről időre előjön az a hiba hogy nem működnek az érintős gombok a home gomb mellett? mostanában napi szinten előjön. többszöri altatás és ébresztés után magához tér, de azért elég bosszantó
-
peti9918
csendes tag
Az utóbbi időben több a problémám a telefonnal mint sem. Ismét megy a szervízbe a telefon. Az akkumulátor nagyon durván melegszik, eléggé gyorsan merül, illetve ha a hátlapi kamerával fotózok akkor egy fekete folt van a képeken, az előlapi kamera nagyon homályos képeket készít, szinte használhatatlan. Sajnos óriási csalódás ez a telefon, azért a Samsungtól többet vártam, még ha nem is csúcskategória. Lassan érik a csere, így másfél év után...
-
Repsol600
addikt
Sziasztok
Az akksi szenzor elkezdett meghülyülni, fals értékeket mutat, 20 és -20 között ugrál, ha -20-at mutat akkor a töltést is letíltja. Mi lehet csinálni vele? -
bul07
nagyúr
válasz Repsol600 #5675 üzenetére
Hogy lehet megnézni? Vagy valami appal?
-
bul07
nagyúr
válasz Repsol600 #5677 üzenetére
Köszi
Közben feldobtam a Aida64-et és az is mutatja( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Na tegnap voltam a telefonért
Hát..
Telemax megint bizonyítottVissza jött a telefon hogy semmi baja, de azért egy szoftvert frissítettek rajta megint
Jó most már működik a wifi
Viszont nem cserélték a hátlapot és még meg se indokolták miért, így fény felé tartva látszik körben a szélén apró pöttyök
Röhej az hogy a sérült fém keretet kicserélték zokszó nélkül pedig azon látszódott hogy leesés miatt olyan
De a makulátlan hátlapot megoldották hogy foltosként kapjuk visszaJa és hercehurca miatt engedményt adtak így 6000Ft-ot kellet fizetni az akkumulátor cseréért(12e Ft helyett)
-
bul07
nagyúr
válasz KengelRoland #5681 üzenetére
Ugye ez Debrecenbe volt
Nekünk 135Km oda vissza, és a helyi szervizes nem tudta garantálni hogyha vissza is küldi akkor mindenképp kicserélik a hátlapot, már most a wifi problémánál ráírta a cserét de tettek a fejére és nem cseréltékTehát üzemanyagba olyan 4000Ft, és még nem is biztos hogy cserélik
-
KengelRoland
aktív tag
Értem.
Egyébként rájöttem, hogy sokkal fontosabb egy termék vásárlásakor, hogy hol van a garanciális ügyintézés. Én már nem fogok olcsó boltokból vásárolni, hiába olcsóbb pár fityinggel és hivatalos. Garancia esetén hatalmas a szívás ezekkel.
Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?
-
bul07
nagyúr
válasz KengelRoland #5683 üzenetére
Na igen
De eddig a Samsung ilyen szempontból még csak csak volt a futáros garanciáztatás miatt
De most ezt megszüntették ugye, vidd a postára
Na ja, még ha a postára is bíznám a legközelebbi ilyen posta oda vissza 60Km, hát kösz
Posta+Telemax egyáltalán nem jó kombó, Lenovo laptopomat így kellet garanciáztatni hát szopás volt rendesen , nem kis utánajárássalLehet hogy ez volt az utolsó Samsung telefonom
Adjak ki nem kevés pénz mert a "Kínai" telefonokhoz képest igen is túlárazott, és akkor még a plusz szolgáltatásokat se garantálják már
Ami nagyon hiányozna az a AMOLED kijelző, valahogy nekem a másfajta kijelző fakóbb
Példáula a Meizu M6 Note 3/32 nagyon jó kis telefonnak néz ki a maga 45e Ft-os árával, teszt
Bár még nem tervezek cserét, csak nézelődök( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
KengelRoland
aktív tag
Pontosan. Én a Samsung bluetooth fülesemmel szívok most. És a posta is 1800 Ft volt amivel vissza küldtem tehát hol van itt a garanciális szerviz? Értem én, hogy nekem kell gondoskodni a termék visszajuttatásáról, de bementem a "hivatalos" Samsung márkaképviseletbe és közölték, hogy ott csak telefonnal meg tablettel foglalkoznak. Mondtam neki, hogy azt kérem, hogy küldjék fel a központi szervizbe, nem azt, hogy itt helyben javítsa meg. És nem vette át.
Szóval felesleges Samsungot venni. Vehetek bármit. Olcsóbban is, hisz ígyis-úgyis postázni kell.Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?
-
zsolt501
nagyúr
válasz KengelRoland #5685 üzenetére
Ennél már csak az a szebb, mikor a Szegedi Samsung márkaszerviz szerelője mondja azt, hogy Ő magának nem venne Samsung terméket, szóval ez elég sok mindent elmond a Samsung termékekről.
Jelenleg van itthon egy telefon, kettő tv és egy porszívó, kettő HDD és egy SSD ami ettől a gyártótól van, de az már biztos hogy én TV-t ettől a gyártótól még egyszer nem veszek, és erősen kétlem hogy más termék is szóba jöhetne itt még egyszer Samsung név alatt.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
bul07
nagyúr
válasz zsolt501 #5686 üzenetére
TV-nél azért gond van mert ha nem valami led tv-t vesz az ember fekete még mindig majd csak a Samsungnál van a panel használat miatt
Nem tudnám elviselni a LG szürke feketéjét
-
dave987
aktív tag
Nem beleszólni szerrtnék,csa hogy egy ilyen véleményt is lássatok.
Már évek óta használt telókat veszek a hivatalos ár kb feléért. Soha semelyikkel sem volt gond. Azaz volt egy beégett kijelzős s4,az eladónak szóltam,3 nap múlva visszakaptam tökéletes kijelzővel(egy fickó,vettem tőle már pár telót). Előzőleg újak is voltak de szintén ismerőstől,a legszürkébb forrásokból,ott se volt gond.
Kb egy éve viszont szolgáltatón keresztül vettem üzletből,hivatalos forgamazótól(persze Coolpad volt,jó kis kinai),hiába volt garanciám,3x hiába küldtem szervizbe. Mobilnet/wifi kacsolódási gondok voltak. Ezután ha bekapnék egy telót ami javíthatatlanul tönkre menne, még akkor is egy használt autó árát megspóroltam ahhoz képest mint ha újan vettem volna a telókat hivatalos árukon. (10en pár telefonról van szó az elmúlt kb 10 év alatt)Tényleg csak érdekességképpen írom,s nem azért mert mindenkinek így kell tennie.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz dave987 #5688 üzenetére
Én használt telefont nem veszek, akkor inkább olcsóban egy jobb minőségű Kínait, mint egy használt Samsungot
Persze Kínai esetén nem szabad megjelenés körül megvenni ki kell várni hogy van e valami nagyobb gyengesége
Mert mások kárán tanul az okos( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mentic18
aktív tag
Xiamiaú, vagy hasonló minőségű/árú márka (sajnos nem ismerek mást a xiaomin kívül).
A xiaomi szerintem jó áron van akkor is amikor kijön, nekem lehet hogy olyan telefon kellene. De most kaptam a telekomtól nagyon jó áron a5 2017-et. Azt már hónapok óta szerettem volna, és használható is.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A53 5G
-
bul07
nagyúr
válasz mentic18 #5690 üzenetére
Nekem túl nőiesek az új Samsung telefonok, igaz még van bő 1éve a Samsungnak hogy valamit alkosson mert kb akkor lesz esedékes a csere
Én nem fogok hűséget aláírni pár ezer forint engedményért(annak ellenére hogy nagyon jó zárt flottában vagyok 2200Ft korlátlan hívás sms, és 1GB adat)
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Egy ilyen csodatelefonra milyen főzött rom javasolt?
Elolvastam az összefoglalót,tökéletesen érthető,de ajánlás nincs benne.
A telefon csak facebook-ra és telefonálásra lenne használva.
Vmint mi az az adm kernel ill. xposed keretrendszer? -
Reverting
őstag
-1 a5... Anyukam megkapta...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
jupp008
senior tag
válasz Reverting #5694 üzenetére
-2 ... S9 -re váltottam.
Bár megjegyezném, hogy az S9 gyorsasága (3 nap használat) nagyon tetszik, de összességében nem nyűgözött le a váltás. A kamera miatt megérte, de az S9 ellen szól még , hogy most sokkal jobban parázok a leeséstől, sérüléstől főleg az edge kijelző miatt amire nincs normális tok+üvegfólia kombó (vagy-vagy alapon lehet választani).
-
Martin97
aktív tag
-3
A fél éves vesszőfutásom során sokat leveleztem a telefonom megjavításáért. Sajnos ez nem jött össze mert gtk-lett volna. Kedden vittem adatmegsemmisítésre a telefont és elhoztam az utódját egy 2017-es A5-öt.
Az adatmegsemmisítés abból állt, hogy a telekommunikációs kolléga az akku kiszedése után kalapáccsal szétverte a memóriachipet a szemem láttára. (Ezen a ponton úgy gondoltam, hogy a tavalyi nyaram minden digitális emléke és egyéb létfontosságú dokumentumom oda. Felért egy kínzással ezt végignézni. Én hülye meg nem forrasztottam le magamnak egy adatmentés erelyéig.)
Az új telefonnal 2 nap használat után egészen elégedett vagyok. Nagyjából azt hozza mint a 16-os testvére. Valamiben többet nyújt valamiben kevesebbet.
A beüzemelést követően felajánlotta a telefon, hogy visszaállítsam az előzőn lévő legutolsó állapotot. Nos itt már nagyon bizakodtam, hogy mégsem veszett el nagyjából 3/4 évnyi adatom. És tényleg. A telefon visszaállított mindent. A névjegyeket, a jegyzeteimet, az appokat, az office fájlokat és ami a legfontosabb a képeimet is, melyeket a művelet után azonnal archiváltam 3 különböző helyre a telefonon kívül.
Azt nem tudom, hogy ezek minősége maradt-e ugyan az a művelet során vagy romlott valamelyest, de a tárhelyből nagyjából annyit foglal minden mint a 16-os A5-ön. Szóval hatalmasat bizonyított a samsung és a felhős adattárolás, az eddigi hitetlenségemet teljesen eloszlatta.Maga az új telefon nagyjából ugyan azt tudja mint az elődje. Talán a legnagyobb különbség az IP68-as védettség, de ez számomra irreleváns. A kijelző tulajdonságai megegyeznek.
A teljesítménye nem sokkal nagyobb, a mindennapokban ugyan azt nyújtja. A rendszer gyors, a net a face, és a chat appok is. A játékok esetében sincs előrelépés. Ami a 16-oson gyatra az a 17-esen sem lesz jó. Akkuidőben ~6 óra kijelzőidőt bír terheléstől függően.
A kameráról még nem tudok nyilatkozni. Jövőhéten utazok el, utána majd hozok pár képet összehasonlítás képpen.
A várakozásom szerint nappal minimálisan talán jobb lesz mint a 16-os viszont este és videózásnál el fog vérezni az OIS hiánya miatt.Minden segítséget amit tőletek kaptam hálásan köszönök és további sok hibamentes évet minden 16-os A5 tulajnak!
Sziasztok! (Azért még be-be fogok nézni néha.)[ Szerkesztve ]
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Van egy telenoros a5 2016 készülékem és szeretném újra telepíteni abból a megfontolásból, hogy az eddig felhalmozott sallangokat eltűntessem.
Vagyis röviden tiszta telepítést szeretnék.
Találtam is romot a fejlécben közzétett SamFirm vagy mi is a program amivel letöltöttem. 1 fájlból áll!
De minden adat rajtamarad a telefonon...
Hol rontom el?
Köszi ha esetleg segít valakiPénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
bul07
nagyúr
válasz Stonerice #5697 üzenetére
Beállítások/Általános Kezelés/Visszaállítás/Gyári adatok visszaállítása
Ekkor újratelepíti magát, visszaáll alapra
Figyelj mert minden adat ami a telefon memóriáján van elveszik
[ Szerkesztve ]
-
Klazlo
csendes tag
Sziasztok!
Németországból lehet valahogyan függetleníteni a telefont?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Óra topik
- Autós topik
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest