Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Az azonnali mobilos topikban nem volt túl sok tipp, ezért megpróbálom itt is, hátha.
Szóval micro usb-re húzható usb c átalakítót szeretnék venni vagy 3-4 db.-ot.
Ismer esetleg valaki olyan boltot Budapest belső részén, ahol pár száz forintért lehetne vásárolni darabját? -
ro_bert17
őstag
Értem, köszönöm. Nekem csak azért kellene, hogy töltőt ne hurcibáljak magammal mindenhova.
Azt hittem ez olyan mint egy kabátgomb, hogy szinte bárhol van fillérért. De itt láttam, akkor lehet rendelek innen.Szerk: mi az a bootloop hiba? Én pár napja vettem használatba egy ilyen készüléket. Eleinte egyszer kétszer merevre fagyott. Gondoltam megnézem van-e frissítés. Volt egy 1500MB-os csomag. Frissítés után is csinálta egyszer, de most épp nem. Kopp-kopp.
[ Szerkesztve ]
-
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Ezzel a töltő csatlakozó nedvességet érzékelt üzenettel lehet valamit kezdeni? Néha ezt csinálja amikor lehúzom töltőről, és akkor tűnik el, ha újra indítom a telefont. Természetesen sehol semmi nedvesség. Amúgy se értem egy nedvesség védett készüléknél. Kb. mintha a gps mondaná be gumicsizmában, vigyázz pocsolya. -
ro_bert17
őstag
válasz ro_bert17 #4163 üzenetére
Megjöttek az adapterek. Itthon egy régi nókia töltőt használok, az egyikkel kipróbáltam. Szélsebesen tölt, minden ok ezzel a megoldással. Csak ha valakinek szüksége lenne rá a jövőben valamikor.
Továbbá (#4228) kapcsán az itt kapott jó tanács alapján átmostam a telefont kis tiszta víz alatt, fogkefével óvatosan a csatlakozónál is. Azóta nem picsog, hogy a töltő csatlakozó nedvességet érzékelt... Szóval ez is jól jöhet még később.
(igaz, azóta párszor újra indult, amikor töltőre dugtam a telefont. Gondolom az előző használója leejtette esetleg töltés közben... céges ugyanis)
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Két alkalmazás osztott képernyős nézet parancsikonját hogy tudom létrehozni a kezdőképernyőre?
Egyszer véletlenül már sikerült, de most nem találom. -
-
ro_bert17
őstag
Isten király vagy!
Hosszan nyomkodtam eddig minden formában. Alkalmazás váltót, elválasztó vonalat, jobb felsősarkot, kezdőlapot, fejlécet, mindent...Az elválasztó vonal közepénél lévő kis pici fehér sávra kell egyszer rápöccinteni. Feljön egy háromgombos kis menü. Kikapcsolja, megcseréli a kettőt, és az alkalmazás párnak készít egy ikont a kezdőlapra.
Köszönöm szépen!
Lenne még egy kérdésem. Tegnap valami frissült a telefonon. Nem a kezdőképernyő, hanem belül ahol a sok ikon van, ott sokkal sötétebb lett a háttér. Úgy emlékszem valahol ezt vissza lehet világosítani. Ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest