Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
idkfaiddqd
tag
krómot lehagyhatták volna
Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!
-
MODERÁTOR
válasz idkfaiddqd #1 üzenetére
Engem a kis felbontás jobban zavar..
Ma se lesz ennyóc?
Everybody lies.
-
kaller1
veterán
Jó kis bemutató lett, köszönjük!
Személy szerint az Ajánlott értékelést kicsit, az ár/érték mutatóra adott 9-est nagyon túlzónak találom.
.::> <::.
-
LA_COSTE
senior tag
A felbontás kicsi, az üzemidő ilyen akkuhoz gyenge. Nem érdemli meg akkor sem az ár/érték arányú győztes díját még akkor sem, ha 40 ezer lenne az ára.
-
total90
veterán
Nem tetszik a túl sok kezelő szerv és a hátlap, de egyébként bejövős többi téren.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Kashim
őstag
Számológé
p+
"Barátaim éppen most"Jó cikk lett, (kivéve, hogy megint csak szöveg volt a csomagolásról ) ha egy kicsit esik az ára és a szolgáltatók besorozzák valami előfizus csomagba, akkor azért nem olyan rossz kis szerkentyű ez. Mondjuk a felbontás tényleg baromi kicsi, szvsz annyira még nem olcsó, hogy ne fért volna bele egy normálisabb...
[ Szerkesztve ]
-
Örni76
tag
Na ne vicceljünk már, ennyiért van SE X8 is...
Horgolt android figura kapható: http://kepfeltoltes.hu/view/110208/Resize_of_IMG_9321_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Pubszon
veterán
Szerintem a felbontás lehetett volna 480*320.
Androidnál már kicsinylem a 320*240-et...ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
DeFranco
nagyúr
Szerintem ez teljesen rendben van belépő androidos "kváziokos" telefonnak. Mondom ezt Galaxy 3 tulajként. Pont annyival gyengébb felbontásban és user interface-ban, hogy egy másik réteget célozzon meg. Szerintem ez vállalható, valamelyik ujjunkat meg kell harapni, ha egy olcsó készülékben gondolkodunk. Nyilván nem lesz olyan széles funkcionalitású, mint a Galaxy S, de ettől még bőven használható, és a sebességen nyer is a felhasználó. (A G3 esetében két hét alatt egyszer sem futottam korlátba a felbontás miatt)
Az ára viszont egyelőre tényleg magas, ezzel az árral én sem adtam volna alánlott plecsnit, de kártyásan 40k alá éppen belőve pont optimális lenne.
Kérdésem: a böngésző nagyításkor tördeli a szöveget? A G3-ban dupla klikkre zoomol (fix mérték,de beállítható) és ekkor szépen tördel is, ergo teljesen jól, folyamatosan olvasható a tartalom.
Én örülök, hogy jön egy ilyen is. A bugok nagy részét szerintem javítani fogják, példa: a szolgáltatói G3-akban (bocs, hogy mindig ezt hozom fel, ebben van tapasztalatom) van natív magyar nyelv és billentyűzet, ellentétben az itt (anno) tesztelt darabbal.
[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
Az androidos Corby . Hát nem tudom, ha választanom kéne, akkor inkább G3
-
AS
félisten
40 ért jó vétel lesz majd.
Szerintem ez nem TW 3.0 hanem TW+ valami.
De tényleg gyors.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Alex91
félisten
Office program van alapban benne?
(Unalmas leirasok, unalmas telefonokrol...)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Namelesske
addikt
galaxy 3-mat ujítottam e51 ről. Elég geek vagyok, de kapartam a fejem kezdetben androiddal, nem hinném hogy a népnek okos telefont kéne adni. Ez nekem nagyon silány telefon benyomását keltette, képernyőképek, és fényképek alapján is. Szerintem a G3 vállalhatóbb.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Fancy-boy
addikt
Érdekes, nagyobb a számozása a 3-nál, mégis butább nála?
A másik meg, hogy ezzel nem értek egyet:
"Nagyon olcsó Vodafone 845, de az ugye csak egy szolgáltatónál kapható, nem tekinthetünk rá igazi néptelefonként"
Kapható más néven, de az ár nagyon is jó. T-mobile Mini Pulse most nagyon jó áron van, de ott van a Telenornál is RBMK néven.
Szóval akkor hogy is van ez?
Az se nagyon szimpatikus, hogy mostanában a 2,8" kijelzőt ennyire lehúzzátok több tesztben is. Akinek nagyobbra van szüksége, úgyse ennyiért fog telefont venni.
A fiataloknak meg simán jó ez is.
Egy n95 8gb-hoz még jó volt, most már meg sz+r? Nagyon elkényelmesedtünk szerintem.[ Szerkesztve ]
-
dr. Kind
aktív tag
Köszönöm
Azért adtam rá ajánlott plecsnit, mert egyrészt ő a legolcsóbb kártyafüggetlen Androidos készülék, e mellett igen jól használható és nagy tudású. Más részről pedig, bár ez csak spekuláció részemről, lévén nem tudok még arról, hogy lesz-e valamely szolgáltató kínálatában (remélem ekkora ziccert nem hagynak ki), kártyás csomagban (de főleg inkább előfizetéssel) valószínűleg ha nem is fillérekért, de a tudásához képest olcsón haza lehet majd vinni.
DeFranco: igen, betördeli a szöveget, így már csak scrollolni kell
-
veterán
Nem is tudom...
Valahogy ha ebben a kategóriában akarnék venni egy most megjelent új telefont, én inkább mozdulnék rá a Galaxy 3-ra a szebb külső és angyobb méretű kijelző miatt, vagy még inkább az X8-ra a még szebb külső és 2x-es felbontású kijelző miatt (Tudom, a SE-on 1.6 van, ami a geek-ek számára már a hulladék kategóriát súrolja...).
Valahogy nehéz lenne ezt választanom a 3 készülékből...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Mr.Csizmás
titán
G5 = G3 teszkó edisön
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Ceree
senior tag
Rossz a cikk végén a link a Galaxy 3 teszthez.
Jó kis teszt lett. A kamera miatt viszont számomra felejtős.
Másolat_eredetije
-
hemaka
nagyúr
Galaxy3 55rugó vodánál, szóval még az 50et is sokalnám érte kicsit. x)
Meg miért 5? miért nem 1?[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Fancy-boy
addikt
Az csak egy példa volt. Akkor ott van a P1i vagy a P990i is.
De ebből is látszik, hogy az érintős őrület mennyi kompromisszumot kíván.
Az N95 nél hiába nem érintős a 2,8" az annyi, nem nagyobb, nem tudod nagyobb méretben nézni a netes oldalakat.
Nem elég az rendben van , de ezen az áron a fiataloknak? Ha nagyobb lenne, nem ennyi lenne . Mint ahogy Pl. a Mini Pulse sem.
Biztos hamarosan már az olcsó Androidos kategóriában is alap lesz egy 3" vagy nagyobb kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
feri1014
senior tag
Én a fizikai méretre utaltam, nem az n95 képernyőjének felbontására. Ő azt mondta, hogy anno elég volt a 2,8" az n95-nek, és most meg már kicsi, de az tudásom szerint nem érintőkijelző volt. Szvsz érintőkijezőnek akkor is kicsi.
Fancy-boy: nem mondtam, hogy az árral egyet értek, jelenleg tényleg magas, minimum 10k-t esnie kéne, hogy megérje.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
hát nem tudom. én spica-t vettem újonnan fukarnál 55 eFt-ért.így ez szerintem drága.
-
Ha lemegy az ára, best buy lehet. Lehet, hogy év végén benevezek rá
-
JanFe
aktív tag
Nem rossz keszulek, de az a felbontas es a kamera...
"There is nothing permanent except change"
-
wwenigma
Jómunkásember
A telefon lelke egy 600 megahertzes processzor, melyez nem tartozik grafikus processzor.
MSM7227 - Adreno GPU-val (ATI Imageon). Főleg mivel csak 240*320-at kell meghajtania, ezért krva gyors.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
addikt
Ez olyan fekete bárány nem jön be
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
max-pain
senior tag
"A telefon lelke egy 600 megahertzes processzor, melyez nem tartozik grafikus processzor. Bár az architektúráját balladai homály fedi, feltételezhetjük, hogy a HTC Legendhez vagy az X10 minihez hasonlóan egy Qualcomm MSM7227-ről van szó"
Ha az lenne, akkor lenne benne grafikus gyorsito is (Adreno 200, mint az elso generacios Snapdragon eseteben).
-
wwenigma
Jómunkásember
Voda 845 is ugyanez a kijelző (csak rezisztív) és szép a képe.
De én a GPU-ról beszélek.
max-pain: Igen, van benne mint az LG Optimusban. [link]
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
amanoba
őstag
ez rohadt drága ennyiért, belépő ár ide vagy oda.
nem tudom a kapacitív kijelzőn kívül miben nyomja le a voda845-öt, de biztos nem annyiban, hogy megérje a majd dupla árat...Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Vtwo
senior tag
Kb.ezt akartam ide firkantani én is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát... Azért alapból sztem hardveresen is, a 845 azért nem a "pörgős" kategóriába tartozik. Mellesleg, ha lemegy 50k körülre az ára, vagy az alá, akkor Galaxy3 helyett sztem sokkal jobb vétel lehet.
Viszont nekem az tetszik, hogy végre nem touchwiz-es rendszert tettek rá....
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
RepeatSector
senior tag
android-nál szerintem is nagyon kicsi a qvga volt htc tattoom és ott már szinte használhatatlan volt a dolog semmi prog nem futott normálisan
Jó teszt lett de nem jön be ez a kicsike szerintem ronda
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Alwares
aktív tag
Hát majd ha lemegy az ára nagyon jó kis vétel lesz. A 30-40 ezer közötti választékot szana-szét fogja verni.
Külsőre eléggé Corby, elsőre nem is értettem, hogy került annak a képe ide. De nekem azzal se volt semmi bajom, kicsit játéktelefon kinézete van, de csillog-villog, nincs vele probléma. És ezen legalább van rendes hívásfelvevő gomb.
A videó engem kicsit ledöbbentett, ez a gép piszok gyors! Ilyen finoman futni az Androidos böngészőt csak jóval drágább gépeken láttam. Viszont ezt a tesztből látjuk miért van.
Ezzel a kijelzővel nekem ez nem kéne, akkor már sokkal inkább a Galaxy 3. -
alkatraz3000
senior tag
GSMLinenál ott a Spica 59000-ért, én azt venném mint ezt.
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
kaller1
veterán
Azért adtam rá ajánlott plecsnit, mert egyrészt ő a legolcsóbb kártyafüggetlen Androidos készülék
Most a legolcsóbb ilyen készülék az LG GT540, 55k-ért beszerezhető. De legyenek egy árban ezzel a készülékkel, akkor is az LG mobilja a jobb választás.
Ezt nem kötözködésképpen írtam, csupán én így látom.
.::> <::.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz alkatraz3000 #48 üzenetére
Nekem az a touchwiz-el vegyített android rendszer valahogy nem jön be....
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest