Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Az új Tw-nek köszönheti hogy ilyen gyors lett, alap android mesze lassabb.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
zsirfecske
addikt
válasz alkatraz3000 #48 üzenetére
pár hete néztem saturnban 54900-ért spicát, sztem van még bőven...
-
Probber
őstag
Az jó, hogy fizikai gombok ülnek a kijelző alatt, csak ne lennének ilyen csúnyák. Ha várunk még egy kicsit, akkor a Galaxy 3 és a Commtiva Z71 árai hasonló szintre süllyednek és azért azok egy "hangyányit" jobb készülékek.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
DemonDani
addikt
Amúgy a cikk irója miért mondja hogy a vetélytárs a Galaxy3? Nem inkább az LG GT540? ami 48ezer kártyásan a vodánál hasonló béllel
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Cathulhu
addikt
Nem ertem
Mindig jon a cim, hogy olcso androidos keszulek. Aztan meg jon, hogy majd 60 rongy. Az nem olcso. Olcso mondjuk a 30.
Ebben az arkategoriaban mar ezernyi konkurens van (kifuto Spica, Galaxy3, LG GT540 stb stb stb stb) Es ha ezek kozul kellene valasztani, egyaltalan nem biztos hogy a Galaxy 5-t ajanlanam barkinek is.
De ugyanez volt a multkori tesztnel isAshy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
mrhitoshi
veterán
Hát jó jó telefon, de biztos nem veszek ilyet.
PS4
-
House M.D
tag
Szerintem ez még túl drága én inkább Lg Gt 540 vennék
"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/
-
=Mentor=
őstag
Kicsit erős az ajánlott minősítés, ennél a Galaxy 3 is olcsóbban kapható... A tudása pedig soványabb több téren is.
-
Bluegene
addikt
sztem a Montémon az Android skin jobban néz ki, normális nagy a kijelzője nem fakó és olcsóbb is [link]
szal a Monte megeszi ezt, ahogy olvastam azt hittem olyan 20-30 ezer ft-ot ér, hát 56K-t semmiképp nem é r
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
gybazsi
senior tag
Hát nemtudom, de nekem nincs komoly bajom a Tattoo-m 2,8"-os 240*320-as kijelzőjével. Kicsit pixeles képe, de sztem 1általán nem vészes. Ez a teló meg azért jóval olcsóbb kategória mint a Tattoo. Ettől függetlenül szerintem ronda. Főleg a csillogós hátlapja.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
Bluegene
addikt
hát a Monte kb mindenben jobb ettől, kinézetre, képminőségre, fényképezőben árban
mondj olyan androios funkciót ami touchwiz 3.0-ban nincs, utóbbi is tud játék, gps, 3d, rádió, mp3, film, fenyképezés..stb
csak az tűnt fel nálam a skin jobban mutat mint ezen az eredeti android
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
64b0r
aktív tag
Sok lesz ennek az ajánlott plecsni. túl vajszívű voltál, holdmester!
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
aram01
nagyúr
harmincé venném
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Inarus
addikt
-
AXisBOLD
addikt
"Vetélytársa egyedül a Galaxy 3 lehet"
holdmester: kifejtenéd, hogy a GT540 miért nem?
egyébként jó teszt, jó telefon. nekem a formavilága is tetszik, ahogy a corby-é is. a kamerán meglepődtem, kicsit lehetne jobb is ennyi pénzért.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Bluegene
addikt
akkoris sokallom ezért a készülékért az árát, nem ennyi egy spica? azért az sokkal jobb és Androidos, nagyobb kijelzője, jobb kamerája van a spicanak
feri1014: doc-ot, pdf-et, xls-t olvas a Monte, a "szerinted" és a valóság két különböző dolog olvass utána először
nekem 194 java-s jatékom(köztük egypár 3D-s), opera minim van(ami sztem jobb mint a gyári dolphin és jobb mint ami ezen van), fenyó, rádió, multimédia, android skinem, kell ennél több?
nem lenne rossz ez a teló csak a gyenge kamera+kijelző és a magas árával van bajom
[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
miért a spicában gyorsabb proci van emlékeim szerint
jó én a kettő közül a Spicát venném, 320x480-as a kijelzője nem 320X240, 2x annyi pixel nem mindegy és szebbek a színei
800mhz-es proci van a spicaban ebbe 600mhz
2,8 hüvelkes kijelző helyett 3,2-esés még sorolhatnám és nem ugyanennyi? persze ízlés is van[link]
nem éri meg ez a teló, de még a monte is lekörözi néhány dologban(kijelző, kamera pl) pedig sokkal olcsóbb
[ Szerkesztve ]
-
RepeatSector
senior tag
ma már ha a tévében reklámozzák az jó meg ha bent van a basshuznter video klippben, faszom ki van vele komolyan fél osztálynak 5800-ája van nekem meg egy ubiquio 501-em (kiröhögnek basszátok meg)
apropó basshunter van vmi videoklip (én csak süketen hallgatnák ilyen zenét) amiben az n73 joystickja hiányzik de rohadt nagy betűkkel ráírva BASSHUNTER
JAH ÉS minőség vs mennyiség : MINŐSÉG ÉS MENNYISÉG NEM SZÁMÍT, CSAK SOK LEGYEN ÉS JÓ
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
-
Bibby
addikt
Hmhm...
Lehet hogy megkapta az ajánlottat, de mégis rendesen le lett húzva a cikk közben.
A felbontás erre a kijelzőre elég, egyáltalán nem pixeles, főleg nem messziről nézve.
Én elhiszem hogy tesztelőnek nehéz elvonatkoztatni egy csúcs kijelzőtől, de csak kellene.
A böngészés lehúzása is bosszantó, nekem egy remek mobilos élményt ad, nem szenvedek hiányt semmiben, nagy nézetből bezoomol olvashatóba és kész, nincs adok-kapok. Vagy talán egy 4 colos kijelzőn teljes oldalnézetből nincs szükség rá? Ott rögtön olvasható?Sajnos a 320 x 240 képpontos kijelző alkalmatlan weboldalak megtekintésére:
Iszonyat durva kijelentés, a Mobilaréna hasábjain nem kellene ilyen blődséget látni.
Ελευθερια η θανατος
-
manoarc
senior tag
Jó mobil ez , mondjuk 30 max. 35 ért
{。^◕‿◕^。}
-
törölt tag
Ez a verzió 2010. január 12-én debütált, azonban már május 20. óta elérhető a 2.2-es Android is, arról viszont nincsen semmi információnk, hogy mikor frissül a Galaxy 5.
A Galaxy 5 nem kap 2.2 frissítést.
-
GALARDO
addikt
Nem rossz!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
sekli
addikt
kicsit tényleg meredek amit ír
emlékeztetőül egy pár éves cikk: "A minimap technológia és a nagy kijelző [2.9" QVGA] szinte elfeledtette, hogy egy telefonnal van dolgom."
a technika sokat fejlődött azóta, de a weboldalak nem lettek sokkal nagyobbak...
-
tybsen
addikt
"Internetezni a Galaxy 5-ön olyan élmény, amit az ellenségeimnek sem kívánok"
"A készülékben található egy kamera is, ami a van, de minek? kategóriába tartozik"
"magasabb hangerőn egy szokolrádió recsegése madárcsicsergés a tesztalanyunkhoz képest."Ha tényleg ez a benyomás, én max. egy "tetszett"-et nyomtam volna rá.
-
Bluegene
addikt
bolondságokat beszélsz
csak kicsit szebb a színe, nagyobb a kijelzője és nem pixeles(240x400, 240x320)
jobb a kamerája[link] és az ár/értéke
ezen a téren a galaxy 5 van lemaradva a Montéhoz
egyébként is sztem idővel a Montéra is lehet rábarkácsolni egy Androidot, skint már lehet
egyedül az android hiánya róható fel a Monténak, idő kérdése az egész, ugyanolyan ARM van ebbe is, fut az Android
mellesleg ár/értékben a Spica is és a Monte is lenyomja ezt, ezért max 40-et adnék, de inkáőbb 30-at, olyan mint egy felturbózott corby
-
Bluegene
addikt
Bár az architektúráját balladai homály fedi, feltételezhetjük, hogy a HTC Legendhez vagy az X10 minihez hasonlóan egy Qualcomm MSM7227-ről van szó, mely teljesítményben elmarad a Cortex-A8-tól, elég gyorsnak mondható, főleg ehhez a kijelzőfelbontáshoz képest.
ebbe se vmi über 600mhz proci van, egy régebbi típus
sztem a Spicaban Cortex A8-van ráadásul 800 mhz-es
még mindég biztos vagy? A spica megeszi ezt reggelire ugyanolyan áron, bolond aki ilyet vesz(inkább tudatlan)
-
-
Bluegene
addikt
nem vágom az ARM11-es 800mhz-es CPU ami a spicában van akkor jobb mint ami ebbe galaxy 5-be van?
a Spicában még videokártya is van, vagy nincs? mert ebbe még azt se raktak ennyi pénzért, rakatak bele viszont ócska 320x240-es kijelzőt
jó sztem ugyanolyan áron a Spica sokkal de sokkal jobb, kinézetre is, mindenben jobb a Spica, ami nem úgy néz ki mint egy alsókategóriás mobil
sztem a 2,8 col és 3,2 col-t észre lehet venni utóbbi azért láthatóan nagyobb, a 320x240 és 320x480 közti különbség is igencsak látható, a kamera közti különbség is, a spicán lévő android is szebb
sokkal jobb a Spica és árban ugyanaz, ezt a Galaxy 5-öt 30-40 K közt kéne adni
[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
arra gondoltam hogy androidos oprendszerek léteznek 400x240-es felbontásra, ebbe is ARM van abba is, hát akko, hardver megvan hozzá
csak akarat és idő kérdése sztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest