Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • BenJoe80

  senior tag

  Sziasztok!

  Beüzemeltem - üzemelném a C3050-esem, de felvetődött pár kérdés. Lehet, hogy én nem értek hozzá (eddig Nokiám volt), de hogy lehet SMS-ben ékezetes üzenetet írni? Mármint szótárral?

  Mert pötyögtetős módszerrel (értsd: szótár nélkül) megjelennek egyes ékezetes karakterek, bár pl. "ú" és "ű" nincs, meg az "á", "í" ill. "ó" is félrecsapott (ilyet a legelső Nokiám produkált 10 évvel ezelőtt), viszont szófelismerő üzemmódban meg csupa ékezet nélküli szavak jelennek meg.

  Aztán lenne egy olyan kérdésem is, hogy a naptárba jegyzett évfordulókat miért csak 2008 Jan. 1-től tudja csak számolni? Samsungnál ott kezdődik az időszámítás?

  Végezetül van-e olyan megoldás, ahol a a Rainlendar 2 iCal (.ics) fájlát a telefonhoz szükséges vCal (.vcs) fájlá lehet konvertálni? Próbálkoztam tegnap pár órát de vagy nem jött össze vagy ha összejött a Samsung PC Studio nem bírta beolvasni.

  Esetleg valami más szinkronizáló program ehhez a telefonhoz?

  A válaszokat előre is köszönöm - és BUÉK mindenkinek!

  Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

Hozzászólok Aktív témák