- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz zzolika #1651 üzenetére
Ez 4 GB-os modell, Qualcomm chipsetes. (Idén néztük meg milyen, én azt hittem Helio-s mert mintha ezt írta volna MM-nál anno az adatlap, azért hibáztattam azt - de hát csak szoftveresen ilyen szegény.)
Örülök neki hogy neked használható lett, bárcsak mi is ilyen szerencsések lennénk. Nekem valahogy iszonyatosan szégyenletes hogy itt van egy eszköz tényleg jó hardverrel (chipset, kijelző tényleg elég patent cucc ennyiért), alapvetőleg gyors is meg minden, aztán amikor meg bajok vannak akkor közel használhatatlan. Valszeg meg fogom nyerni magamnak, aztán rakok rá valami custom ROM-ot. Ezzel kapcsolatban még mindig érdekel vélemény hogy próbálta-e valaki, MIUI-t szeretném kerülni ha lehet, ez már nem a V5-ös világ amit anno nagyon szerettem.
Apropó, GCam van a készülékre, javít is esetleg érdemben? Elég rossz képeket csinál szegényke mindkét kamerával.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 4 Leather Cover, GrayGreen (zöld)
- Apple iPhone 8 (64 GB) hibátlan garanciával
- Független, karc nélküli, iPhone 11 fehér 64 GB gyári tartozékokkal, dobozával eladó
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 3 tok S-Pennel, fekete
- Szép állapotban lévő Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Kék 6Gb Ram 128 GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest