- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz BLUE TORNADO #1900 üzenetére
Ismerős a dolog , nekünk is van egy nagy gabona raktárunk , a teteje , ajtaja oldala is lindap lemez , ott mindegy milyen hálózat ott nem igen van térerő, vagy ha van is egy kis vonalka azzal semmit sem lehet kezdeni !!
Általában nyitva van vagy az ajtaja vagy egyik kapu szárnya és ott szoktam hagyni a telefont !! -
Balikaa
csendes tag
Hello!
Az mitől lehet Szerintetek, hogy a Kisegítő lehetőségeknél a letöltött alkalmazások esetében elég gyakran egyik-másik kikapcsolódik? Illetve a csúszka szerint be van kapcsolva, de mégis azt írja, hogy nem működik. Ki-be kapcsolás után egy darabig megint jó. Gyári ROMKöszönettel: B
-
MODERÁTOR
válasz Balikaa #1903 üzenetére
Ez nagyon úgy hangzik, mint amikor a telefon kifogy a memóriából, és kilövi a háttérben futó alkalmazásokat. Ha jól rémlik erre van valami opció, be lehet állítani alkalmazásonként, hogy melyiket szeretnéd mindenképp memóriában tartani, de ezt most konkrétan nem tudom megmondani hogy hol. Az biztos, hogy páromnak korábban volt egy Huawei tabletje, amin elromlott a fizikai hangerőszabályozó gomb, amit egy ilyen célú alkalmazással helyettesítettük. De a probléma ott is az volt, hogy egy idő után kilőtte a tablet, és eltűntek a képernyőről a hangerő szabályozó gombok, amire szintén ez az opció volt a megoldás.
-
Balikaa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1905 üzenetére
Igazából én úgy látom, hogy nem az alkalmazás áll le, hanem minha csak a jogosultsága szűnne meg valamiért. De ránézek erre a memóriakezelésre
-
Fecogame
veterán
Ezt hogy lehet kikapcsolni? Napi több alkalommal is előugrik. Próbáltam neten rákeresni, de nem találtam semmit.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
MODERÁTOR
-
Fecogame
veterán
válasz Intruder2k5 #1908 üzenetére
Ahh, sh*t... Valóban. Kérlek rakd offra, vagy töröld ez esetben a hsz-t
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Fecogame
veterán
válasz Intruder2k5 #1908 üzenetére
Rájöttem, hogy nem tévedtem a topikkal, tényleg Redmi Note 11 készüléken jött elő a fenti üzenet. Én se értem teljesen
-
MODERÁTOR
-
-
Fecogame
veterán
válasz Intruder2k5 #1911 üzenetére
És valahogy fent volt. Rejtély hogy került fel. Nincs Huawei eszközünk. Letöröltem, hosszabb távon kiderül ez volt-e az okozója.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Tudni arról valamit hogy lesz-e note 11-re android 14?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
gyulaszu
senior tag
Jó reggelt Note 11 tulajdonosok.
Van köztetek olyan, akinek mindkét sim kártyán aktív a VoLTE?
Nektek kijelzi ezt az üzemállapotot a felső sávban?gyulaszu
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz gyulaszu #1918 üzenetére
Nekem csak az egyikre, es az is az "1." kartya es a Vodas.
Lehet a Yetteles nem tudja, vagy nincs meg hozza a beton stabil lefedettseg 4g-n. Altalaban 3-4 jel szokott lenni nalam.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
gyulaszu
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #1919 üzenetére
Nálam mindkettő telekomos, a kettes foglalatban a külföldi.
Egyiknél sem jelzi, pedig menüben aktiválva a VoLTE-használat.
Bementem a "mobiltudóshoz" aki azt mondta, szerinte azért, mert nem fér ki a jel a felső sávban.
Ezért kezdtem el érdeklődni, hogy másnál hogyan van. De ahogy nézem, nálad kifér...
Hogy lehet még ellenőrizni, hogy használnja-e a telefonom a VoLTE-t? (Híváskor sem írja ki)gyulaszu
-
MODERÁTOR
válasz gyulaszu #1920 üzenetére
Esetleg nézd (próbáld) meg ezt: how to fix volte not showing in redmi...
-
gyulaszu
senior tag
válasz Intruder2k5 #1921 üzenetére
Köszönöm az ötletet, de sajnos rosszabb lett.
Különbségek a videóhoz képest:
A preferált hálózattípus nálam csak 2G/3G/4G
A hálózati beállítások visszaállítása és újraindítás után eltűnt a VoLTE menüpont mindkét sim kártyán
A *#*#4636#*#* tesztelés menüben a VoLTE jelző kapcsolója bekapcsolva, de szürke...gyulaszu
-
MODERÁTOR
-
gyulaszu
senior tag
válasz Intruder2k5 #1923 üzenetére
Ismét köszönöm.
A kód után megjelent a VoLTE (a Wifi hang el se ment)
Viszont a kijelzés nem aktiválódott.
A tesztelés menüben sincs változás (bekapcsolva de szürke)gyulaszu
-
MODERÁTOR
-
baltasar
csendes tag
Sziasztok! Xiaomi redmi note11 telóm 8 hónapos. Hívás után 10 mp és hálózat nem elérhető megszakad. Gyári visszaállítást próbáltam. Ugyan az. Euronics vásárlás. Tmx Mobile javítja. Ezekről jót nem írnak. Kérdésem lenne. Garanciálisan máshol javítják? Köszi.
-
MODERÁTOR
-
eboostr
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1928 üzenetére
Igen ezt is meg kéne, meg amit írtam azt is + tisztítani sem árt, másik foglalatban kipróbálni stb ezeket végig kell zongorázni
-
baltasar
csendes tag
Próbáltam másik teloban a kártyát. Abban normálisan működik.
-
MODERÁTOR
-
baltasar
csendes tag
Köszi. Megnézem.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Végül mivel úgy néz ki hogy erre a telefonra már nem lesz android 14, tehát a vodafone vowifi sem fog menni, cseréltem mindkét ilyen telefonunkat Galaxy A33-ra.
Bár a Note 11 is elég volt arra amire mi használjuk, de a vowifi mindenképpen kell, mert ahol lakunk házon belül 0 a térerő.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
H-Zol
senior tag
Nállam igaz nem Vodafone , hanem Digi de megy a VoWifi
Nekem meg az a bajom , hogy a wifi néha újra indul és olyankor szét kapcsolódik a hívás , már úgy csinálom amikor ithon vagyok , és hívnak, hogy egy pillanat alatt ki kapcsolom a telefonon a wifit , szerencse van bent is jó térerő ! -
LLKobe
veterán
Nállam igaz nem Vodafone , hanem Digi de megy a VoWifi
Ahogy a T-nél is, és a Yettel-nél is, csak a vodánál nincs a vowifi támogatott eszközök listájánNekem meg az a bajom , hogy a wifi néha újra indul
Ilyet nekem is csinált néha, ismeretlen okból.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
MODERÁTOR
Üdv!
Néhány napja az értesítési területen folyton megjelennek valami gyorselérési kártyák. Ezt hogyan lehet kikapcsolni?
-
gyulaszu
senior tag
válasz Intruder2k5 #1936 üzenetére
Vond meg tőle az üzenetküldési engedélyt, illetve én még visszavontam az adatvédelmi hozzájárulásomat is [kép]
gyulaszu
-
MODERÁTOR
-
gyulaszu
senior tag
Próbálta már valaki, hogy mindkét kártyán VoWifi üzemmódban (repülő mód, de visszakapcsolt wifi) teljes mértékben elérhető-e a két sim? Sms és hívás?
Jól gondolom, hogy ebben az üzemmódban hosszabb kell legyen az üzemidő?gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz amtibacsi #1943 üzenetére
Erre, de látom nálad a VoLTE is aktív és olyankor az van előnyben, ha mindkettő be van kapcsolva. A VoWiFi jele akkor megjelenik, ha az említett módon próbálod?
(repülő mód + WiFi bekapcs)
Nálam ilyenkor így néz ki:és a hívások mennek ki/be. Csak az SMS nem jön.
Azért volt ezt fontos tudni, mert ha netán sms-t várok valamilyen 2FA-hoz, akkor hiába.gyulaszu
-
nfc-vel hogy lehet Xiaoomi eu rommal fizetni? kb. fél éve még működött, most újra akartam használni, de azt írja rootolt telefonon nem lehet használni. (a kártyát se engedi hozzáadni, ott írja, hogy rootolt a telefon)
[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
törölt tag
11s globalra megjott a hyperos. gondolom lassan eeu is megkapja
-
MODERÁTOR
válasz #47782045 #1949 üzenetére
Nekünk már két darab Pad 6 tabon is fut vagy egy hónapja, nem vagyok hasra esve tőle. Az egyiken pl. folyton elhasal azóta a Nova Launcher, illetve volt használatban egy wifi widget is, na most annak azóta nem lehet állandó jogosultságot adni a wifi kezelésre, minden használatkor rákérdezne, bekapcsolhatja-e a wifi-t. Olyat viszont eddig nem vettem észre, ami kimondottan jobb lenne mint android alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest