Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz gekkoXT #4538 üzenetére

    Azért mert több bugot is találtak a "stabil" jelző ellenére és a világszintű kiszorás terén több teszten is megbukott (vagyis pontosabban a "Stable Beta" bukott meg). Ezért jelenleg csak néhány, korlátozott számú régióban elérhető, ahonnan nem került visszavonásra. Ilyen pl India ahova ha átváltasz, akkor fel fogja dobi OTA frissítésként.

    De azzal óvatosan mert 20 millió szemetet fog telepíteni.

    Persze a hivatalos oldalról le lehet tölteni a zip file-t és manuálisan frissíteni. [link]

    Azonban a legmegbízhatóbb kézi módon történő frissítés a Fastboot rom telepítése lenne, de mint mondtam bugok miatt áll jelenleg a régiók számára történő szórás, illetve e miatt a fastboot rom is törlésre került.
    Sőt jelenleg nem csak, hogy nicns info arról, hogy mikor lesz más régió számára elérhetővé téve, de még az sem kizárt, hogy soha nem lesz és már csak a következő frissítés fog nyugati régiókban megjelenni OTA frissítésként.

    Vagy vársz pár hetet a javított/következő rom-ra vagy letöltöd ezt a bugosat és kézzel felteszed. A lefotózott frissítési oldalon jobb felső sarokban levő gombbal lehet kézileg telepíteni, ekkor semmilyen adat nem veszik el.

    Én mondjuk csak 1 bugot találtam: frissítés után működik az időjárás app, HA már az előző romba beállítottad. Viszont ha nem VAGY gyári beállítás visszaállítást csinálsz, akkor utána már nem fog működni . Előző rom-nál ilyen hiba nincs.

    És nem nálam van a hiba, mert 20 millió modon felraktam azt a romot és mindig ezt csinálta.
    Az meg másodlagos, hogy a Poco launcher kb véletlenszerűen ahogy érzi úgy mikroakadást produkál az UI animációinál.

    u.i.: Persze hivatalosan a Xiaomi erről hallgat és lapít a fűben , mindössze csak egy dev szólta el magát véletlenül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák