Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Spec

    őstag

    Srácok, lenne egy ötletem. Abszolút nem offenzív szándékkal, hanem építő jelleggel. Eléggé elment már a topic gyakorlatilag 90%-ban abba az irányba, hogy éppen milyen barkács rom jött ki, és mik a paraméterei. Ez nem mindenkit érdekel, főleg a hozzám hasonló laikusok nem értenek belőle egy kukkot se.
    Mi lenne ha valamelyikőtök írna erről egy blog postot, mondjuk olyan felütéssel, hogy már nem várható a POCO X3 Pro-ra OTA frissítés, és íme itt van pár jó rendszer, amit a barkácsolni vágyók viszont feltehetnek, és frissítgethetik maguknak a rendszerüket.
    Lehetne írni egy szájbarágós, aprólékos leírást az olyan teljesen nooboknak, akik még életükben nem raktak semmilyen barkács romot a telójukra, hogy mit és hogyan kellene csinálni és akkor hátha többen is kedvet kapnak hozzá.
    Az hiába linkelgetitek, hogy itt-ott az XDA fórumon le van írva, ezt és ezt töltsd le és kész is. Aki még soha nem csinált ilyent annak az teljesen értelmezhetetlen maszlag. Én is már sokszor néztem, de még sosem mertem magam belevágni. Mindig attól tartok, mi lesz ha brickelem a telót, és dobhatom ki.
    Egy konkrétan erre a telefonra való szájbarágós, lépésről lépésre leírás kellene, kezdve onnantól, hogy bootloader nyitás, stb.
    És akkor az ezzel kapcsolatos posztolás mehetne az alatt a blog poszt alatt. Úgy konkrétabb is lenne a topik tematikája.

    "They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák