- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Sziasztok.
Mától nekem is van egy ilyen készülékem.Elméletileg elinditottam a BL nyitást.Gyakorlatilag viszont lehet valahol látni hogy fogy a 168 óra? -
Terentius
őstag
Eu stableről eu devre mi az átállás? Az új nebrassy twrp telepítési metódusát is kérhetném? Nem találtam egyértelmű leírást. Köszönöm előre is
OnePlus 12 16/512
-
juve600
nagyúr
MIUI 13 – NEW CONTROL CENTER, EXTENDED RAM, NATURAL TOUCH AND MORE [link]
-
pedrobike
aktív tag
Nekem amióta az automatikus fényerő megoldódott, nincs bajom a telóval😃
Garmin tactix delta F6x Pro
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
A hívás rögzítésben továbbra is szeretnék tőletek segítséget és útmutatást kérni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
matex
aktív tag
Próbáltam a Volte-t bekapcsolni a telefonon, de nem volt rá lehetőség. Találtam egy videót, amin ki-be lehet kapcsolni, és meg is jelenik utána a lehetőség a beállításoknál. Én addig jutottam, hogy a tárcsázós kombinációnál kiírja, hogy enabled, viszont a menüben nem jelenik meg. Ebben tudna valaki segíteni?
-
matex
aktív tag
válasz Zsoleszhun #1823 üzenetére
Köszönöm!
Nem tudtam, hogy végül a disabled kapcsolja be a lehetőséget, nem az enabled.
-
Blizzardking
őstag
Hogy áll most a twrp, lehet vele komplett mentést csinálni a telóról?
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
juve600
nagyúr
#MIUI #OneOS #Public #Weekly #R #ROM #Alioth
OneOS 21.8.2 - PUBLIC Weekly | Android 11.
Updated: 1/08/'21
▪️Download (https://sourceforge.net/projects/one-os/files/2021/21.8.2/OneOS_HMK40_POCOF3_21.8.2_V125-11.zip) [3.23GB]
▪️Changelog
MIUI BASE Used: 21.7.28
OneOS changes:
Optimized - System icon improvements (stock)
Optimized - Font improvements (MiLanPro)
New - The possibility of installing packages with different signatures as long as they are of the same version or higher has been added, example: NetFlix 2.0 -> NetFlixMod 2.0 or NetFlixMod 2.1
New - A function has been added to be able to deactivate the global dark mode of Android Stock (it is in OneOS Settings)
New - Added ability to enable / disable system sounds / notifications while screen is on (it's in OneOS Settings)
New - It has been added to be able to activate / deactivate the low battery warning (it's in OneOS Settings)
Fix - A problem that occurred when wanting to update system applications from third-party sources has been fixed
New - Smart Network (it's in OneOS settings)
Xiaomi changes:
Notification shade
Optimized - Optimized Notification shade compatibility with third-party themes
Fix - Inconsistent notification size and background caused by App lock
Fix - Lock screen notifications were blank occasionally
Gallery
New - Added screen frame feature for screenshots [Mi 10T Lite/Redmi Note 9 Pro 5G]
New - Photo filters: Gourmand, Pinellia, Eventide, Wakakusa
New - "Optimize storage" feature allows to store original photos and videos in the cloud while keeping smaller high-quality copies on your device
Security
New - Added "Possible risks" tab in Security scan
MIUI+
New - App redesign[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
crDroid-ot installáltam most, mert a hivatalos Evo X-nek vannak bajai, és nem látszik frissülni. Viszont valamiért csak Chrome dev-et tudok rakni, a stabil nem települ sehonnét - se backupból, se standalone apk-ként, se Play áruházból. Mi lehet ez? Android System WebView-ra gondoltam, de van fent.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
saomi100
újonc
Sziasztok !
Nálam valami gáz van :
Valaki hív akkor a hívő félnek azt mondja hogy nem vagyok elérhető, én meg sms-t kapok hogy nem fogadott hívásom van. Szolgáltató már mindent megnézett és sim kártya csere is volt ,sim1,sim1 slotban próbálva de nem jó.Feleségemnek Poco M3, szolgáltató ugyanaz, eddig egyszer sem fordult elő ez a hiba fél év alatt, én is január óta vagyok annál a szolgáltatónál és random,havi 1-2 alkalom szokott lenni,de most már naponta szinte az összes hívásom ilyen.
Gyári 12.5.3 EEA rom van de próbáltam más rommal is de ugyanúgy nem jó .
Ötlet valakinek ?
-
félisten
Durván lent van az F3 ára, 100 k alatt kintről. Nem semmi!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Bagoly01
senior tag
-
gombasm
aktív tag
válasz hevizms #1828 üzenetére
Nálad valami gáz van...
FR ajánlott. Melyik romot használod?Nálam a legfrisebb eu fejlesztői miui -n jelenleg így áll: 12H 40M a töltés óta, 1H 2M SOT, akku 79% -on. (Ma keveset kellett használnom a telefont.)
Ennyire kis fogyasztású telefonom még soha nem volt, mások is ezt mondják itt a fórumon, nálad valami csunyán félrement. Telepítsd újra a rendszert.
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
hevizms
addikt
válasz gombasm #1836 üzenetére
Hát szerintem sem normális valami.
Tegnap is szinte elő sem vettem.Este már csak 20% volt úgy hogy reggel 100-rol indult . A SOT 1:26 volt .
Semmit nem csináltam vele ,úgy ahogy a dobozból kivettem,azzal a rendszerrel használom.
Szerintem eladom a fenébe amíg még ilyen új
1 hetes a teló.
Azért az elég gáz hogy rögtön rom cserével kell indítani. De szerintem az sem lesz megoldás.
Meg hát mi a fenére cseréljem????
Hu nagyon mérges vagyok. -
hevizms
addikt
válasz Kolondrum #1838 üzenetére
Szia. Mire gondolsz,mit nézzek? A "meríti az akkumulátort" pontra gondolsz?.
Megnézem este mit mutat .
Viszont akkor is nagyon durva ez a merülés egy zsír új telonál nem?.
A fényerőt is automatára tettem,pedig nagyon nem szeretem,mert nekem kevésnek tűnik a fényereje olyankor,de gondoltam ezzel is segitem a nagyobb üzemidőt.De nem segített .
Hát nem tudom mit tegyek ?
Várom hogy leteljen a BL nyitás ideje azt megpróbálom az eu romot.
Az lehet hogy a mobilnet miatt van?
Tegnap egész nap olyan helyen voltam ahol nagyon gyenge a net elérés. -
Terentius
őstag
Nekem is gyorsabban merül, ha szar a térerő. Ahogy kiveszem a sim-et vagy csak 1-et használok és végig wifi, legalább +3 óra sot kijön. Nem csak ezzel a telóval, hanem szinte bármelyikkel.
OnePlus 12 16/512
-
hevizms
addikt
Köszönöm a válaszokat. Kisérletezem még vele,mert az oké amit írtok,de a Redmi Note 8 Pro telómat váltottam és hát azt is nagyjából ilyen körülmények közt használtam,mégsem merült ennyire.De pld ma itt vagyok Siófok és Szántód viszonylatában és már most a reggeli 100%-ról lement 82%-ra 4:30 a töltésóta,ebből 24 perc a képernyőidó. A legtöbb fogyasztás eddig a cella készenlétet irja ebben az időszakban.
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Köszönöm. Atkapcsoltam a 4 G előnyben -re.
-
válasz hevizms #1847 üzenetére
Azért enged meg, hogy meg cáfoljam az elöttem szólókat. Melóhelyen borzalmas a térerő. Nálam megy a VoWiFi. Sokáig az se volt bekapcsolva, és nem egy napos az eszköz telepe. Nekem nincs 5G előfizetés, így arról nem tudok nyilatkozni.
Kolondrum
A VoLTE milyen kártyával megy nálad? 30,70,20...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest