- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
Új twrp
#TWRP #Unofficial #Recovery #R #Alioth #AliothIN
TWRP 3.5.2 - UNOFFICIAL | Android 11.
Released: 25/07/'21▪️Download [link]
▪️XDAChangelog:
• Fixed TWRP auto flash error after flashing ROM. (It was due to magisk)
• Fixed fastbootd commands returning "command not allowed on locked device"Notes:
• Limitations have been updated to mention an issue with flashing magisk and backuptool after ROM flash
• Do not flash magisk after flashing a ROM before reboot. Magisk's zip detects slot in a different way that will cause issues.
• Backuptool (used to persist magisk and gapps across ROM updates) will also not work in recovery due to A/B. You will have to flash gapps (or any other zips) everytime after flashing a ROM.By @vkaushal
Follow @PocoF3GlobalUpdates
Join @PocoF3GlobalOfficial[ Szerkesztve ]
-
PAINfájdalom
aktív tag
Szia, ugyanez a gondom volt. Én úgy oldottam meg higy felraktam a fastboot xiaomi.eu verziót, utána a twrp és wipe nélkül telepítettem a frissebb verziót. Nem tudom más rom-mal hogyan fog működni, wipe után nekem sem látott semmit a gép a telefonból
Road- Az Isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?v=Yh6SR7BV5Y8
-
fdisk
őstag
Sziasztok.
Szemezgetek egy ilyen telóval. Egy mate 10 pro-t váltana le.
Pro és kontra?
Van komoly"" negatívuma a telónak?
Valóban hagy némi kívánnivalót magaután a képek minősége?
A matehoz képest milyen képeket csinál?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Graphics
Jómunkásember
Én az elmúlt két napban fotóztam vele , jó fényviszonyok között.
Amit én egy telefontol elvárok tudja. Egymás között megosztani, tv-n megnezni tökéletes.
Aki DLSR minőségű képeket akar, annak azok a gépek kellenek, tény azt kezelni is kell.
Az F3 Gcam-mal sokkal jobb képeket készít, a gyári szoftver nagyon elrontja
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
juve600
nagyúr
#TWRP #Unofficial #Recovery #R #Alioth #AliothIN
TWRP 3.5.2 - UNOFFICIAL | Android 11.
Released: 26/07/'21▪️Download
▪️XDA
▪️Support
▪️ChangelogBy @Nebrassy
Follow @PocoF3GlobalUpdates
Join @PocoF3GlobalOfficial
[link] -
flash-
veterán
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Meg tudnátok nekem nézni a *#*#4636#*#* kódot tárcsázva a telefon adatainál hogy milyen sávot használ a telefonotok ? EEA,xiaomi.eu, custom rom is érdekelne
Kösznömnálam valami gond van mert napok óta csak sms-t kapok hogy nem fogadott hívásom volt holott a zsebembe bekapcsolt állapotban van a teló
-
kovaccs
tag
Éjszaka frissítést kapott a telefon.. Nagy öröm, hogy nekem is jó lett a problémás fényérzékelő..Most már nem veszi le a fényt, csak ha szükséges..
-
Graphics
Jómunkásember
Valakinek volt-e már vízikalandja a készülékkel?
Tudom nem IP... De hátha.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
juve600
nagyúr
#Port #Pixel #S #Beta3 #Alioth
Pixel S - PORT | Android 12
Updated: 26/07/'21
▪️Download (https://www.pling.com/p/1552634/) [1.8GB]
(https://www.pling.com/p/1552634/)▪️Changelog
(https://drive.google.com/file/d/1-_WG8GYLC-59_02ADbUvbtzJIYoj7dOh/view?usp=drivesdk)▪️Instructions (https://drive.google.com/file/d/1-hodmPg7arr6gFpZp8hI2rVQnOjCRRdI/view?usp=drivesdk)
(http://paypal.me/piraterex)▪️Support (https://t.me/piraterex_discussion) -
dbius
veterán
A 21.7.21-es EU Dev ROM-ban valamit elbaszarintottak, az Aquamail csak akkor szinkronizál , ha megnyitom, háttérben nem (le van lakatolva, akku optimalizáció is ki van kapcsolva és az alkalmazás beállításai megfelelőek).
Korábbi verzióknál nem volt gondom ezzel, rendben ment a szinkronizáció és a push értesítés is.
-
flash-
veterán
Ezek a videók semmit sem bizonyítanak.
Feleségem xiaomi redmi 4x telefonjáról is tele volt a youtube ilyen videókkal, neki egy másodpercre esett vízbe a telefon és annyi.
Szerencse. Ez pont ua mikor leejted a telefont 2méterről és nem törik be, maskor pedig 10centi eséstől bereped
Tipik bullshit yt video[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz Zsoleszhun #1742 üzenetére
Most néztem rá 21.7.21 heti EU Dev romban, és meglepődtem, mert alapból be volt kapcsolva. Én kikapcsoltam, sok létjogosultsága nincs ennél a készüléknél (nekem 8-as van, de 6GB mellett se látom értelmét), esetleg olyan készülékek esetében, ahol kevesebb RAM van.
Szerk: azt nem tudom, hogy működött-e egyébként elvárás szerint, nem is figyeltem fel rá, csak a hsz-od alapján kerestem rá
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
sziasztok !
aki EEA 12.5.3.0.RKHEUXM romot használ meg tudná mondani milyen az aksi idő ?
-
juve600
nagyúr
OneOS 21.7.26.
[link] A xiaomi.eu az alapja, minden héten hétfőn frissül
pár különbség :
From ONE Team:
OTA Updates Weekly's
Unique Xiaomi AirDots App (Download It from OneOS Space)
Corrected icons of third-party apps
Added the ability to hide blocked numbers from contacts in call log
4 volume bars instead of the typical 3
User interface of Chinese developer settings
Removed Xiaomi telemetry applications
Removed non-essential Xiaomi applications that do not affect your cloud
Climate of Samsung (Port) instead of Xiaomi
Unlocked options only available in the weekly China camera (MiMoji does not work until a space error is corrected)
Fixed wrong Russian and Spanish language strings
Extended reset menu, similar to the real Xiaomi interface
Ability to disable any application (even settings, although obviously strongly discouraged)
iOS emoticons
APN configuration more updated than that of Official Xiaomi
Own store of updated system applications
Improved International GPS
More things that I don't remember right now[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Közben azt vettem észre, hogy kibővített memória kikapcsolása után - mivel újra kell indítani a rendszert a változás érvényre juttatása érdekében - megoldódott az Aquamail szinkronizációs problémám :) Könnyen lehet, hogy maga az újraindítás segített ebben, nem tudom, de furcsa, mert korábban ilyet nem tapasztaltam.
-
juve600
nagyúr
#PE #Unofficial #R #Alioth
Pixel Experience+ | UNOFFICIAL | Android 11.
Updated: July 28th, 2021
Download
Device Support
Changelog:
• Added support for all variants
• Improved system stability and performance
• Fixed dt2w
• Improvements on Audio
• Fixed Fast Charging
• Improved Doze
• Enabled Zram
• Synced Latest repos and July Sec Patch
• Using Latest Quantic Kernel from July 27th
Installation:
• First FLASH MIUI 12.5.2.0 via Mi Flash
• Then wait till MIUI boot logo
• Quickly boot back to latest Vasi twrp (Flash twrp it in case you haven't flashed already)
• Flash Latest Pixel Experience Plus
• Reboot Twrp
• Format Data
• reboot System
NOTES!
• I will not maintain PE+ Official someone else will maintain it soon.
• This will be the last unofficial build from me as the Official build is already in the works by someone.
Hope you guys Enjoy. Bye Everyone who used my version of PE+. Have a good day Ahead.
Bugs:
• None -
matex
aktív tag
Csatlakoztam én is a Poco F3 tulajokhoz.
Abban tudnátok segíteni, hogy kettő sim kártyával használom a telefont, és hogyan lehet beállítani azt, hogy hívás előtt lehessen választani szolgáltatót (sim1 vagy sim2), hogy melyikről akarok telefonálni. Alapértelmezettnek már beállítottam, amelyikről gyakran telefonálok, de Huawei rendszeren már megszoktam, hogy lehet választani.
-
Terentius
őstag
Nem tudjátok mikor jön az újabb eu stable? Ahogy néztem rendre havonta jelentek meg eddig, de a legutóbbi óta már több mint egy hónap eltelt.
OnePlus 12 16/512
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Olvastam itt hogy erre a telefonra van natív hívás rögzítő mit is jelent pontosan ez?
Hogyan elehet használni?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest