Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vektornfl

    tag

    Ááá így már (talán :D) értem! :R

    Még kevés tartalommal és eszközzel sikerült tesztelnem a nas-t plex-szel, de transzkódolni talán nem is nagyon kellett neki, többnyire lejátszott mindent (leginkább egy samsung q80t tv-vel és egy ipaddel próbáltam). Egy 4k 10bites film volt, ami nem ment neki (99%on pörgött a processzor, de itt el is akadt).

    Szerintetek akkor, ha csak az lenne a cél, hogy 4k hdr filmeket tudjak lejátszani akadásmentesen, akkor arra fölösleges a plex passos hw transcoding, mert azoknál az se elég?

    Általában 4k hdr filmeket le kéne játszania a tv-nek, de néha nem a megfelelő filmet veszem ki a tékából, mert elveszek a bitek, meg kiadások, meg formátumok útvesztőjében (ha esetleg tudtok linkelni erre valami általános ismertetőt, ami leírja, hogy mit jelent pontosan a bitráta, fps, hevc, stb. azt nagyon megköszönném) és az lenne a cél, hogy ilyen esetben is menjen a lejátszás, de ezek ugye a jó minőségű filmek közé tartoznak.

    Nas: synology ds218+

    Más:

    Fent van a subzero plugin, ami a feliratok beszerzéséért felel. Előfordul, hogy mégse a megfelelően időzített sub. kerül beszerzésre, de ha rákeresek a feliratok/több... menüpontnál, akkor ott simán megtalálom a hozzá passzoló feliratot. Azt nem értem csak, hogy ipaden ez tök jól működik és magyar feliratokat dob be lehetőségként, de a tv-n csak angol nyelvű feliratokat keres és nem tudom ott átállítani magyar nyelvűre a keresést. A tv-n az alkalmazáson belül settings/general/language résznél magyar nyelv van beállítva (mondjuk érdekes, hogy ettől függetlenül a beállítások menü angol nyelvű, ami nem zavar de érdekes). Erre van valami ötletetek?

Új hozzászólás Aktív témák