Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Van jopar evadnyi olyan sorozatom, ahol a hangstreameknel rossz mezo van kitoltve a nyelvi infoval, igy alapbol unknown-kent mutatja mindet, es minden epizodnal kezzel kell atallitanom. Van valami mod arra, hogy a tobbi mezobol is felismerje a Plex a nyelvet?
Pelda:
Title magyar
Display Title Unknown (AC3 Stereo)
Extended Display Title magyar (AC3 Stereo)Kliens: Apple TV 4K
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
addikt
válasz enginev3.0 #10200 üzenetére
Nem, pedig az viccesebb lenne.
Brian életeMastermark: okés, megpróbálom
Bár fura, mert elvileg be sincsen kapcsolva, elöl nem világít.[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
apezka
aktív tag
válasz enginev3.0 #10200 üzenetére
Vagy a Végtelen történet?
A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
brembo
aktív tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy egyes videók esetében azt írja ki a tv-re telepített Plex kliens, hogy "unable to play media"? A telefonom, tabletem gond nélkül viszi ezeket, de a tv elakad vele. Egyébként a filmek 99%-át gond nélkül viszi a tv, jellemzően nem szokott gond lenni, de bizonyos fájlok esetében nem boldogul. Van tippetek, hogy milyen beállításon kell mókolni? -
Pandimakaay
tag
Sziasztok, egy philips tvn hasznalom a plexet. Android tv. Hangsavot feliratot ha valasztok megse moccan tobbet a kep. Ki ir vmi olyat, hogy nem eleg eros a kapcsolat a szerverrel. Magyar hangsavval szepen megy vegig.
Otlet esetleg? Koszonom
-
brembo
aktív tag
válasz enginev3.0 #10208 üzenetére
Ilyen menüpontot nem látok a beállításoknál. Video quality menüponton belül ezek vannak:
Adjust automatically - off
Home streaming - maximum
Remote streaming quality - 2Mbps
Play smaller videos at original quality - onEgyébként amivel most baja van, az egy ezeréves dvd rip minőségű mesegyűjtemény, ennek egyik elemét sem játsza le. Ha a szerveren indítom el, ott meg azt írja ki, hogy a szerver nem elég erős a video konvertálásához.
-
masvilagx3
tag
válasz enginev3.0 #10212 üzenetére
A plex server menüjében is ki lehet ezt kapcsolni nem?
-
enginev3.0
félisten
válasz masvilagx3 #10213 üzenetére
Nem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MasterMark
titán
válasz masvilagx3 #10215 üzenetére
Ez az adott böngészős lejátszó beállítása, nem a szerveré.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
addikt
válasz masvilagx3 #10215 üzenetére
Ez a webes lejátszóra vonatkozik, a szerver beállítások lentenb vannak.
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
masvilagx3
tag
Uhh tényleg.
Sorry.
Nem is néztem -
atiska007
senior tag
Használ esetleg valaki Plex server-t Pi 3-on?
Ha igen, van valami ajánlott beállítás lista, amivel ki lehet hozni a maxot?Szerk.: egy dolgot már kitúrtam, hogy DLNA-t jobb kilőni, felzabálta majd az összes RAM-ot
[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
brembo
aktív tag
válasz enginev3.0 #10212 üzenetére
Android tv-m van, az erre telepített plex settings menüjében sajna nem találok ilyet. Mondjuk tableten és mobilon sem látom, ezeken mégis megy minden.
-
Pandimakaay
tag
Jo ez a kodi is,.csak a kulcsiny gyengebb. Tenyleggsemmi megoldas nincs ra, hogy valtsak a ket hangsav kozott, es ne fagyjon le?
-
brembo
aktív tag
válasz bela85 #10221 üzenetére
Köszi a tippet, megpróbálom.
Közben próbálgattam az említett dvdrip-et. Xiaomi MI box lejátsza, ott beállítási különbség, hogy a passtrough disabled állásban van. Azt gondolnám, hogy semmi köze ehhez, de ha ezen változtatok, nem indul el a video. A tv-n ezt állítgathatom így vagy úgy, az említett video sehogy nem indul el.
-
bigacsiga962
tag
Sziasztok Shiel Pro Plex .nél hogy tudom beállítani hogy usb-re rakja a film infokat , képeket?
-
chemand
aktív tag
válasz Pandimakaay #10222 üzenetére
"Jo ez a kodi is,.csak a kulcsiny gyengebb." Az alap KODI-ról ez valóban igaz, de sokkal több lehetőség van benne mint a PLEX-ben, ha már hasonlítjuk egymáshoz.
Nálam a KODI hasonlóan néz ki: teljes méretben
[ Szerkesztve ]
-
Luigi962
őstag
Sziasztok. 2-3 napja a tv-n a Plex alkalmazás vagy el sem indul vagy ha elindul és lejátszanék egy filmet csak homokórázik majd kilép. próbáltam leszedni az alkalmazást,újratelepíteni,wifi szétkapcs. újra beállít,de semmi. A tv egy samsung JU széria. Kérném aki tud segítsen mi lehet a gond?
-
Luigi962
őstag
válasz enginev3.0 #10227 üzenetére
Igen,az itthoni pc-ről.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Luigi962 #10226 üzenetére
Tegnap én is belefutottam ebbe a hibába nem tudom mi okozza, és ráadásul a PC kliens is ugyan ezt csinálja.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz chemand #10225 üzenetére
Na nekem ez már SOKK kategória, csilli-villi de ez az amikor kissé átestünk a ló túloldalára, mikor már mindent IS akarunk, csak a lényeg veszik el.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Mostanában a synologyn bizonyos időközönként rendszeresen leáll a plex. Hogy tudnám kideríteni hogy mi okozza? Általában mindig a legfrissebben vagyok.
[ Szerkesztve ]
God must love stupid people, he made so many of them.
-
enginev3.0
félisten
Server beállítások, könyvtár, legalul
Hely láthatóságaEz mi lenne?
-
grafnet
veterán
Sziasztok,
Biztos volt már kérdés, de nem tudom hogyan lehetne rákeresni...
Bemasoltam a sorozatok mappába egy 2 évados sorozazot, de nem adja fel a TV-kre.
Mi lehet a gond? Illetve, hogyan tudnám észre vetetni vele?Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz enginev3.0 #10237 üzenetére
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
szb75
csendes újonc
Sziasztok!
A PLEX support oldalán azt olvasom, hogy a Samsung TV-knél csak a 4K/UHD típusok támogatottak.
Nekem egy Samsung QE65Q60TAUXXH TV-n kiválóan működik a PLEX. (Egy Raspberry Pi4B a media szerver). Szeretnék venni egy kisebb FHD TV-t. Az UE32T5302AKXXH típust néztem ki. Szerintetek letölthető rá a PLEX app? Vagy tényleg csak 4K/UHD modelleknél érhető el?
Köszi!
Szb -
grafnet
veterán
válasz enginev3.0 #10241 üzenetére
Hát, az hogy nincs benne semmi...
Úgy kezdődik: S02E01...Mindegy, egyet átneveztem. Úgy már látja.
Köszönöm, valóban a fájlnév nem tetszett neki.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz grafnet #10244 üzenetére
Urak,
Mégsem a név átírása a megoldás! Az első néhányat látja, a többit nem, hiába van jól sorszámozva.
Viszont a megoldás, ami jó:
Új mappát kellett csinálni, kategóriát kellett egyéb videóra állítani. És átnevezés nélkül is megy.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
szb75
csendes újonc
válasz enginev3.0 #10243 üzenetére
Köszi! Én szeretném, ha az UHD-s TV-mhez hasonlóan közvetlenül a TV-ről, a TV távirányítójával érném el a PLEX player-t. Igazából nem feltétlenül ragaszkodok a Samsunghoz, de az már egyszer bevált...
Hol tudnám ezt kipróbálni? Van ötletetek? -
enginev3.0
félisten
válasz grafnet #10244 üzenetére
Amit beraktal képet ott továbbra is csak egynél van s0e0 elnevezés, a többinél nincs és ezért nem látja őket
Átnevezte mennie kell és menni is fog
Az egyéb videó megoldás elég puritán
Kell egy bob a mester mappa
Abban pedig
S01e01
S01e02És így tovább
Semmi extra
[ Szerkesztve ]
-
Murdock1981
tag
Üdv!
Samsung tv-mén frissült az app az 5.8.1 verzióra és újra elérhető a funkció, hogy hány óra hány perckor van vége a filmnek. 😁
Settings/experience/show end time for video playback.
Imáim meghallgatásra kerültek, boldogság van. 🥰
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest