- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
Luser2000 #24 üzenetére
A probléma a következő. Forgalmaznak egy készüléket nem is kevés pénzért amely nélkülözi az adott ország nyelvi lokalizációját ez sokaknak problémát okoz. A fogyasztó védelem azért jött szóba,hogy ez mennyire jogszerű. Tudomásom szerint a fogyasztóvédelem súlyos anyagi büntetést szab ki a kereskedőre ellenőrzés során, amennyiben hiányzik a magyar nyelvű tájékoztató. Azért valljuk be 100 felhasználóból jó ha 20 ember beszél angolul. Ki lehet sakkozni mi mire való,de sokkal egyszerűbb lenne,ha konkrétan oda lépek és elolvasom mit is tiltok vagy engedélyezek. Erről lenne szó. Üdvözlöm azt,ha valóban meg történik a magyarítás. Szvsz nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Végül is kaptam a Huawei től egy aránylag hasznos írásos felhasználói tájékoztatót amely segít a problémás helyeken. Ettől eltekintve várom a hiány pótlást.
-
Badboys
őstag
Hétfő óta birkózok a Huawei Magyarországgal a nyelvi lokalizáció hiánya miatt. Igaz nekem Watch 2 m van. Tegnap írtam a fogyasztóvédelemhez emiatt mert azért problémásnak tartom,hogy X összegért behozzák mindenféle bikkfa nyelvel. Nagyon várom milyen ajánlást tesz a fogyasztó védelem.Szerintem meg fölösleges várni a nyelvi lokalizációt. Köztudottan nem a fölhasználó barátság a Huawei erős oldala. Azt mondták jelezték a cégnek a problémát. Szvsz egy petíció alá írásokkal meg támogatva sem biztos,hogy hozza várt javítást. Legyen igazad és történjen meg a hiány pótlás.
Dr V: Olvassál utána,hogy az 50 m mire elegendő. Felszíni úszásra mindenképpen elegendő. Mint tudjuk sok leírt tapasztalatból a gyártók be ázás esetén elhajtanak, hiába van akármilyen IP védelem föltüntetve. Viszont nemrég olvastam,hogy valaki pert nyert egy Samsung telefon estén mert a szervíz elhajtotta a be ázott telefon esetén. Kapott egy új készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest