- Méregdrágán érkezik Magyarországra a Model Y
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Öt Redmi Note 14 érkezett a nemzetközi piacra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Szia!
Köszi a tippet.Pl ilyenre gondolsz.? Erre le lehet menteni mindent, amit elvileg támogat és azt látja az Ipad?
Köszönöm
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyon vicces ár, amikor párezer forintért lehet kapni 32/64 gigás Lightning/USB csatis pendrive-okat aliexpressen.
-
helixP
nagyúr
Senki nem fikázza, csak jelezték, hogy nem ár/érték arányos, hogy nincs bővítési lehetőség, nincs OTG, hanem van egy több tízezer forintos kütyü, ami egy alap feladatot lát el.
Ez üzlet, és van aki megvesz. Story vége.Az meg, hogy Neked 12 Giga elég, egyéni dolog. Én pl 64-es kártyát használok, mert olyan hülye vagyok, hogy szeretem hordozni a zenéim nagy részét 30 Giga +++, és szeretem több év képeit hordani magammal, ezen kívül ezen szoktam adatokat vinni A-ból B-be. Réteg felhasználó vagyok? Lehet.
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
Ennyi fikagépet még nem láttam egyik hírnél sem.
Mondjátok meg, hogy nektek miért fáj, hogy van egy olyan kiegészítő egy teljesen zárt rendszerhez, amivel az eszközről az adatokat le lehet másolni? Az, hogy a droidon van OTG, de az se mindegyik telefonon, akkor használjátok azt.
Sose értettem, hogy miért kell fikázni egy másik rendszert, amit nem lehet bővíteni?
Képzeljétek el, hogy a WP telefonoknál sincs OTG lehetőség, de mégsem sírnak ezért. Ott van lehetőség venni olyan telefont, amit lehet bővíteni.
Sőt nekem volt iphone, droid, és wp-s telefonom is. Sőt BB teló is. Egyikben sem használtam uSD kártyát. Mindig elég volt a belső tárhely. (Általában 16-32GB).
Amúgy minek kell olyan sok zenét egy telefonon használni? Pár giga bőven elég rá. Egty album 192kb-el pár száz mega. Hova kell 32-64-128giga tárhely?
Mit lehet rajta tárolni? A fényképek is max. 5 megásak. Kivéve persze a RAW képeket némely telefonnál.
Amúgy Lumia 930-at használom és a térképek, zenék és fényképek együttes mérete sem haladja meg a 12 gigát.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Hobbbyt
őstag
Egyszerűen nem értem azokat az embereket akik szerint egy internet alapú, felhő szolgáltatás képes kiváltani bármiféle fizikailag is elérhető háttértárat.
Majd esetleg akkor ha a világ minden pontján, ingyen, nagy sávszélességgel és korlátlanul elérhető lesz. Na majd akkor.. De ugye mondanom se kell, hogy ebből 2 feltétel garantáltan sose fog teljesülni.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
pprod94
aktív tag
Akinek volt pénze drága Iphone-ra akkor erre is legyen! Nem használtan kell a törött 4-et venni.
Mondjuk a felét sem éri, de ez más téma.
-
Crafter32
őstag
Milyen frankó dolog, hogy az ember vesz egy csúcs kategóriásnak mondott telefont és utána rájön, hogy pont a lényeg hiányzik a telefonból. Sebaj majd még 30 ezer forintért veszek még egy kütyüt hátha használható lesz a okostelefonom.
-
Csapoati
nagyúr
válasz kameraman77 #17 üzenetére
Ha nem vegyi anyagokat használsz, akkor Kingston lesz az.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kameraman77
tag
Végül is csak évek óta kapható OTG-s pendrive... még kábel sem kell...Kingstone-t használok már jó ideje, a mérete nagyon kicsi (tényleg nagyon), nem zavaró hordozni..(ja és 32gb olyan 5-6ezer forint). most komolyan ki az a h.lye aki ilyenért még fizet is, mármint ezért a felesleges-kábeles cuccért 30ezret!?..ja igen.. az veszi, aki nem annyira előrelátó, hogy ne egy végletekig zárt telefonba ruházzon be..
[ Szerkesztve ]
-
macskea
őstag
Bő harmincezerért egy 32 gigás SD kártya, ami ráadásul kilóg a telefonból. Zseniális, miért nem én találtam ki?!
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
MrCsiT
addikt
idézet a cikkből, mert látom, neked kimaradt ez a mondat:
"olyanok is akadnak, akik esetleg nem bíznak a Googe, az Apple vagy éppen a Microsoft tárolásának biztonságosságában."
MIlyen google drive, hm??
..és +1 a "a felhőt akkor el is kell érned valahogy" hozzászóláshoz.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
ryori
senior tag
igen, csak mondom hogy ne azt mondják hogy lassú ezért nem lesz, hanem csináljanak gyorsabbat.
autó se lenne, hát lassú nem lesznek autók, inkább. nem, lehet csinálni gyorsabbakat és ottvan vannak is.
Memória is, azért nincs mert lassu? csinálni kell gyorsat, SSD sebességű meg nem most lesz, nem is kell még. kamu duma hogy +16GB-t vegyél 70.000 FT-ért. ne hogy má' jól járj aztán okosba legyen +128GB-d, á ugyan, abba neki mi a haszon? kevés a hely? vegyél aranyáron egy újabbat, drágábbat.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Hagyjuk màr ezt a kamut hogy lassú az SD ezért nem is tehetsz a készülékbe.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
d.mate08
tag
Google drive esetében lehet menteni,hogy offline is meg tudd nézni a feltoltott fájlokat
iPhone XS - Apple Watch SE - AirPods 2nd gen.
-
rudi
nagyúr
Egyre több az ilyen kicsi 3G / Wi-Fi router és mobil adattár/akku, szerintem az esetek többségében sokkal ügyesebb Apple tárkiegészítő, mint ez a pendrive.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
kakuk.tamas
addikt
Jó, oké. De ha rengeteg zenéd van, és éppen úton vagy, vagy tudod, hogy 'Hú, sok képet/videót csinálok majd az utazáson', és picsafing adatkereted van (ami nem ritkaság...) akkor b*szhatod az ájklúdodat... A belföldi lefedettségről, vagy a roamingról ne is beszéljünk... Szóval van értelme ennek, de ilyen áron igen megfontoltan.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
m2m
csendes tag
50 gb icloud 12 euro/év szerintem jobban megéri!
-
Csapoati
nagyúr
Hát ez max azoknak érheti meg, akiknek már van iPhone-juk és nem tervezik egyhamar lecserélni. Csak mert a 100 euro már elég közel jár a 16 és 64 gigás telefonok közötti árkülönbözethez és gondolom nem kérdés, hogy melyik éri meg jobban.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Vallás
- Méregdrágán érkezik Magyarországra a Model Y
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget