Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz body007 #2319 üzenetére

    Szinte biztos hogy nem garis már, 90%-ra mernék fogadni hogy az előző tulaj már legariztatta, és így lett potya 35eFt-je :( De ne legyen igazam.

    Amúgy asszem nem tudod lekérdezni direktben online, supportnak kell írni és megmondják, ha minden igaz akkor a Pebble app-ból megy a kapcsolatfelvétel.

    Másrészt ha az eladó nem írt a problémáról, akkor azért vele is futnék egy kört, ezért a pénzért lehet venni tökéletes, garanciális példányt is, egyáltalán nem korrekt tőle hogy ilyet adott el neked ennyiért. A screen tearing meg olyan, hogy jobb nem lesz, inkább rosszabb. Az egy dolog hogy áztatással vagy szétszedéssel javítható, csak ahhoz mérten meg az ára nem nagyon stimmel. Én nagyon jó áron vettem az tény, de előtte figyelgettem a piacot, itthon is meg az ebayen is, átlagosan 15eFt körül (vagy annak megfelelő EUR/USD) mennek el a gari nélküli screen tearingelő példányok. Ez lehet 7e is, meg lehet 20 is, annak függvényében hogy amúgy milyen állapotban van, milyen szíjak vannak hozzá, meg hogy mennyire "éhes" az eladó. Azért azt lássuk be, hogy ha kapott egy újat, amit eladott bontatlanul 50-ért, meg a régit 35-ért (amit ráadásul illett volna visszaküldenie a gyártónak), akkor most röhögve vesz egy új Pebble Time-ot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák