- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz aldebaran #14299 üzenetére
Kimossa persze, de az már megint más kérdés, hogy milyen eredménnyel.
Amúgy milyen kapacitású mosógépekre írták ezt az időtartamot?
Az emberek többsége azt hiszi, hogy minden hosszúságú programmal teljes kapacitáson lehet mosni.
El kellene olvasni a használati útmutatót. Néha nem ártana.
Ha lenne 5 perces program kismillióan azzal mosnának, mert hát biztos jó az;
ha már be lehet állítani.
Tök jó a 90 fokos program is, de igazából mit is kell akkora hőfokon mosni?Erről a 30 ezres olajcsere jutott eszembe, mert az milyen jó. Aztán ha lejárt a gari és 200 ezer kilométernél motorcsere volt, akkor meg ment a csodálkozás...
A rövid program az általában nem a teljes súlyra vonatkozik.
A mosási idő beállításánál nem árt figyelembe venni a mosnivaló szennyezettségét is.
Amúgy az újabb gépekben már van súlyérzékelő is; lehet azért nem engedi lerövidíteni a programot bizonyos súly felett.Az Electrolux-nak mondjuk érdekes a típus megnevezése, mert 600-asnak jelöli a 7kg-ost, de ez legyen az ő heppjük.
Amúgy ahogy Hori [link] is említette, jó lenne ha pontosabban fogalmaznád meg a kritériumokat, mert pl. összeghatárt sem írtál.
Vegyél vadiúj 10kg-os Miele mosógépet, és pusszantás.
Azzal biztos nem lesz gondod egy jó darabig.
Csodát amúgy egy gép se fog tenni.
Itt akad pár 10kg-os: [link]
Amit megvennék innen: Beko, Gorenje, Electrolux, és esetleg a Daewoo már csak
kíváncsiságból is.Egyébként meg azt veszel amit akarsz..., mert még a végén ezen is megsértődsz.
Olvass vissza 14293-as hsz-ben 20 évre tervezett mosógépet ajánlanak: [link]
Ha esetleg megveszed akkor 20 év múva írj már ide valamit, hogy mennyire bírja gép meg hogyan mos. Köszi.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Mi mindenre lehet még jó a mosógép: [link]
Lehet ez lesz a márka új reklámja." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
-
Reynaldo
junior tag
válasz d@minator #14306 üzenetére
Nem 207ezer az, hanem pontosan 182 392 Ft. Úgy látszik nem figyeltél. Máshol 191 két év garival, + általában 7-8k még a fuvardíj, mivel csak online vétel játszik. Ha meg nem akarsz gőzprogramokat használni, akkor meg egy EW6TN3262H megvan például 150k-ból, és amúgy teljesen hasonló. Egy kicsit az is gőzöl. De minek neked az elöltöltős mellé egy ilyen?
-
DJosef
őstag
Udv!
2 gyerekes csaladba keresnek keskeny eloltoltos mosogepet.
Napi 1x mindig es naponta 2x gyakran van/lenne hasznalva.
LG, Samsung es AEG, Electrolux volt a kiszemelt markak kozott. Viszont a Media Marktos elado szerint amiota Ukrajnaban gyartjak az AEG-et is azota vannak vele azert problemak.
Velemenyeteket / Tapasztalataitokat elore is Koszonom!Forget about it
-
Nagya21
addikt
Hali!
Amire több gari van....
LG(de csak a DD motoros), Elux az elektrolux.hu-ról kuponokkal 5 év garral, ingyen szállítással, jó árat lehet kiharcolni.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
d@minator
addikt
válasz Reynaldo #14307 üzenetére
Sőt gumiláb + 2 kupon 179.992.
A másik az 150 (149.992 szintén gumiláb + 2 kupon).
Mosdókagyló csere miatt mosdó+szifontakaró helyett lenne mosdó + mosdószekrény (mosdópult nem tetszik) és úgy már nem tudna kinyílni a mosógép ajtaja. "B" verzió teljes fürdőfelújítás lenne. -
Reynaldo
junior tag
válasz DJosef #14308 üzenetére
Van itt 3 gép, az első 125k-ért rendelhető, és extra keskeny, olyan 40cm mélységű, mint a 2. is, ami fekete színű, de azt nem sokan kereshetik. A harmadik, amit aldebaran is nemrég vett, az 45cm(vagy 47?) mély, de nézd meg itt a Dokumentumoknál a Beépítési rajzot, és itt ha vissza görgetsz, el is olvashatod a beszélgetést róla. Ez 137k-ért rendelhető(a kosárba téve 2 kupon beírásával). Videó erről. Mindegyik 5 év gyári garival, és ingyen fuvarral.... többit meg úgy is látod a termék oldalán.
[ Szerkesztve ]
-
Hori05
csendes tag
válasz JozsBiker #14314 üzenetére
A nagyobb webáruházak keresőiben be tudod állítani a szűrésben a mélységet.
Azért kezeld fenntartással, mert nem egyértelmű különböző modelleknél a mélység méretezése. Többnyire kifelé lejt fentről lefelé a gépek eleje, van ahol a tetejét veszik alapul, de onnan még 2-3-5cm az ajtó kiállása. Van aki meg a max mélységet adja meg. -
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Hátha hasznát veszi valaki.
Nemrég írtam hogy szeretném valahogy az üst méret szerint összehasonlítani a mosógépeket. Nos, a múlt héten nyomoztam egy kicsit felkeresve 3 egri üzletet. Electrolux, AEG és Bosch márkákra lőttem. Sajnos nem volt túl nagy választék, AEG pl. egyikben sem volt. A mért adatokat összefoglaltam egy táblázatban. A méretek cm -ben vannak, a dob átmérőt belül mértem ( tehát a hasznos átmérő ). A dob mélységet már nehezebb volt egzaktul megmérni, végülis a perem és a hátsó fal között mértem, viszont ez így is csak hozzávetőleges, tekintve hogy a hátsó fal legtöbbször hullámos.
Megmértem a mosógép komplett mélységét is ahol és ahogy tudtam, de kikerestem a leírásokból és azt is odaírtam ( azt hittem ez a mérvadó, de Hori05 írása elgondolkodtatott ). A végén az is ott van hogy melyik üzletben néztem és ott mennyibe került. Ha elírtam valamit bocs. Íme:[ Szerkesztve ]
-
Reynaldo
junior tag
válasz DJosef #14316 üzenetére
Szívesen, aztán majd referálj itt, hogy milyen az új gép. Nagyon helyes, hogy újrarendelted , az bőven 20 ezer Ft felett, azért nem mindegy. Már nekem is volt ilyen egy hűtőnél, hogy a webshop pont a rendelésem után csökkentett árat.
Azt tudom, hogy a 10 év inverter garihoz be kell regisztrálni, de hogy adnak-e valami igazolást az 5 év garanciáról, majd esetleg kérdezd meg a szállítókat, vagy az üfsz-ot is. Használatit olvasd el, ha valami nem tiszta, és már többen is írtunk a karbantartásról, tisztításról stb., vagy hogy ne tömjük meg a gépet, ne adagoljuk túl mosószerekkel, űstszájgumit is tisztítani, letörölni, mosószer adagolót kivenni, elmosni, szűrők, stb, stb, most nem írnám le újra mindet, majd lapozz vissza. -
SirRasor
addikt
Üdv!
Meghalt a mosógépünk (6 éves Beko - 8kg, 1200 centri), ma rendelnem kell egyet.
-3 gyermek mellé, azaz napi 1-2 mosás
-7kg minimum (de ha van ésszerű érv 6kg mellett, arra is kíváncsi vagyok)
-minimum 1200 centri (ahogy nézem már mindenhol alap)
-gőzölés, ha van értelme
-elöltötlős
-félkeskeny kivitel, azaz 55cm még belefér
Viszont ami probléma: előtte: 2 évig sza*sungunk volt, 2 évig LG DD. Nem bírták tovább, tehát azokat kerülném.Magamtól ezt találtam:
Gorenje WNHA74SASEU
Ár/érték alapján van jobb vétel mondjuk 150k-ig?Igazából 200k-ig is elmehetek, de nem látom jelenleg értelmét. WiFi meg 5000 RPM-es centri nem kell. Minél tartósabbat és halkat szeretnék, de a fenti Gorenjét is dícsérik. Pölö a régi LG DD motorja rendkívül csendes volt, de a szivattyú olyan hangos volt, hogy a fajunkra kenhettük a csendes motort.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Pont ezért lett az a Beko, amit vettünk. A legolcsóbb 8 kilós volt 5 év garral, de így is ~100k lehetett. Sajnos a nagy kilósak felárasak...
Csorbi ez lett a baja. Valószínűleg alaplap.
Make Love not war!
-
Sinesol
veterán
válasz SirRasor #14319 üzenetére
Én ezt a Serie 6-os, 9kg-s Bosch-t venném, ez már egy elég jó minőség, tartós és most erősen akciós is az egyik boltban.
A napi 1-2 mosás az már félprofi gépért kiáltana, azok viszont jelentősen drágábbak. Ami keretet mondtál, abban ez kb. a legjobban minőségű, legjobban összerakott gép, sokáig birhatja. Na és nagyon csendesek is a Bosch gépek.[ Szerkesztve ]
-
Csorbi
addikt
válasz SirRasor #14322 üzenetére
Mondjuk ha nincs más, mechanikai jellegű baja, én megkérdezném mibe fájna a javítás/csere...elnézve a panel alkatrészárakat, lehet azért maradna pénz másra is, még a szervizes költségét is belekalkulálva.
Én egyszer egy Samsung mosógépben cseréltettem panelt (az is olyan 5-6 év után pusztult el, természetesen zselészerű anyaggal kiöntve) egy új gép árának a harmadáért, és utána még elment 7 évet, szóval nem volt olyan rossz döntés. -
Hori05
csendes tag
-
SirRasor
addikt
válasz Sinesol #14323 üzenetére
Ez kiesik az 55cm-es mélységből és mosógépszerelők óvva intenek a Bosch/Samsung párostól.
Csorbi biztosan nem javítom. Azért csak 6 éves...ráadásul még szénkefés a motor és most gyorsan kell megoldás. Mindjárt adom is le a rendelést, de még...megnézem az LG-ket is
pjen tudom, az LG alapvetően jó és szerelők is ajánlják, mert könnyű szerelni. Körbenézek, hátha találok jobbat.
Eddig ez vezet:
Gorenje WNEI84BS - 144k-ért itt van szállítással együtt a BestByte-ból.
Ahogy nézem ez a legolcsóbb LG, ami pariban van vele:
LG F2WR508SWW - 170k szállítással.
Hogy melyik a jobb vétel? Ember legyen a talpán, aki a 2 adatlapból el tudja dönteni
Úgyis az lesz a rossz, amit bekattintok, mert utólag derül ki, hogy pölö nem lehet testreszabni a programokat vagy mondjuk 2 percig zenél, ha lejár a program...de minimum 120 decibellel[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Reynaldo
junior tag
válasz SirRasor #14327 üzenetére
Van olcsóbb keskeny LG is, 128k-ért. Vagy az LG F2J3WSBWE hasonló[link], amit néztél, de olcsóbb, így legalább maradna a keretből, hogy valamilyen biztosítós garancia kiegészítést vegyél hozzá, hogy 5 évre biztosítsd a használatot, mert azért a 2 év gyári elég kevés.
Voltak szivattyúra panaszok, de azokat szó nélkül cserélte az LG, annak, aki bejelentette garanciába.Ha a Bosch és Samsung nem ajánlott, azért nézd meg az itteni összes Gorenje véleményeket is a keresővel, mert ahogy olvasható itt, ezt a márkát jóformán csak 1 felhasználó ajánlja. De, ha már Gorenje, akkor miért nem a legolcsóbbat, vagy ami jobbnak tűnik, és jobban is néz ki a Gorenje WNHA74SASEU.
-
SirRasor
addikt
válasz Reynaldo #14329 üzenetére
Az 6,5 kilós és 7-nél húztam meg a határt. Illetve azóta felmentem 8-ra. 8-9 kilós jöhet, de továbbra is csakis keskeny kivitelű, max 55 centiig. A Bosch ezért is esett ki, mert lényegében csak 1 keskenyük van 185k-ért, de az is csak Serie 4.
Most nézd meg a linkelt összehasonlítót az éves energiafelhasználásról.
Illetve gondolom azzal mindenki tisztában van, hogy egy 45-47cm mély, 7 kilós mosógép dob nem ugyanannyi literes, mint egy 55cm, 7 kilós mosógép dobja. Pont LG-nél futottam bele ebbe még régen, ahol 5 kg-ról léptünk fel 6,5-re, de keskenyre és lényegében pont ugyanannyi ruha fért bele
Visszaolvastam, de jókat írnak itt is a Gorenjékről
Megint megnéztem csomót és most így állok:
Gorenje WNEI84BS - 144k
LG F2WR508SWW - 170k
Bosch WAN28163BY - 190kAkkor most berakom a kosárba a Gorenjét, köszönöm mindenkinek a segítséget
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz SirRasor #14330 üzenetére
Dehogy rakom be
Electrolux lesz inkább.
Tudom, fő a határozottság.
Igazából minden paraméternek megfelel, nagyon megbízhatónak és csendesnek mondják.Make Love not war!
-
Sinesol
veterán
válasz SirRasor #14327 üzenetére
Furcsa, hogy nem ajanlott, mivel a Miele utan a legjobb minőseg minden tekintetben. Van minden szerelonek valami heppje, nem erdemes adni rá. Ellenben a valasztott Electrolux anyag es összerakasi minősege kritikan aluli, random kinain jobban latszik az odafigyelés, persze ettől függetlenül lehet, hogy sokaig müködik majd. Nemreg huzoajtot forditottam AEG-en, oldalra is kellett fektetni miatta, hat akkora ganyolast ritkan latni, ahogy az van megcsinalva, mintha matt reszegen forrasztották vilna a csövezest, összetaknyolva szigetelohabbal is minden, itt-ott leutve a belso csovezes is. Biztos jo van az ugy, de no comment, ennyire alja összerakasi minoseget en meg nem lattam sehol.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz Reynaldo #14333 üzenetére
Nem tudom hol lattal te ilyen Bosch-t, mivel nemigen van, mas szint a cég, de egyebkent nem hepp, mára sajnos magasan a Bosch es leanyvallalatai az adják a legmegbizhatobb, legjobb minőseget, egyedül a Miele van felette müszaki tartalomban, anyagminosegben, összerakasban. Az Elux/AEG vonal mára nagyon leszakadt, nagyon olcsositanak es kokany az összerakas. A hütő nem egyedi eset, szaritogepnel tejfölöspohar vastagsagu muanyag az ajtoban, ilyet a legolcsobb kinai se csinal, a sütő/mikronal ferde az ajto, rosszul van beteve a sarok, nem futnak az élek, csapnivalo minöseg. Persze ettől még működik, arra jön ra az ember, hogy mára csak a markanevvel adjak el magukat, a minosegre mar magasrol tesznek.
Meg lehet persze venni, olcso, de azert érdemes megjegyezni, hogy az utobbi evekben mar egyre inkabb a Whirlpool-al vannak egy szinten.
[ Szerkesztve ]
-
JozsBiker
aktív tag
válasz SirRasor #14331 üzenetére
Én is az EW6FN348AW körül körözök. Itt valószínűleg jobb árat is el lehet érni a Reynaldo féle kuponos megoldással, csak éppen perpillanat nem elérhető. De úgy tudom nemsokára lesz.
Viszont mint fentebb szintén Reynaldo írta ( áldassék a neve ) az EW7F248AS -at meg lehet venni 174e Ft körül ami jobb mint a Te EMAG -os árad és ráadásul ez már a 700 -as széria. -
SirRasor
addikt
-
Reynaldo
junior tag
válasz Sinesol #14334 üzenetére
Hagyjuk már ezt a régi beragadt szöveget, sok százan itt is és a ht-topiban is használják a gépeket, mosógép, szárítógép, mosogató, stb. és már sok-sok éve, mint magam is 10 év felett vagyok vele. Akár Nagya, akár mások sokan, 5 éve, 7 éve 10 éve, stb, maguk írják hogy mióta használják, az AEG/Electrolux gépeket. Meg LG-t is, meg mást is. És még fogjuk is sokáig, hiába nem tetszik. Ezt nem lehet elhazudni. Teljesen ugyanaz a szint, ugyanolyan anyagokból gyártanak. Ha mást tapasztalunk hosszú évek alatt, akkor majd váltunk. Bármire, de nem Boschra.
Mert a Bosch csak 2 évre garantálja a működést.Mindegyiknek 5 évig kellene garantálni a normál működést, ezért mondják többen is, hogy fontos a hosszú garancia. Nemrég írta valaki, hogy amit vett Bosch 235 körül nem mos kielégítően, neki segítethettél volna megoldani a problémát, de nem. Pedig biztos láttad az írást. Persze a tejfölöspohár Bosch vonal mára nagyon leszakadt, nagyon olcsositanak es kokany az összerakas. A hütő nem egyedi eset, Bosch szaritogepnel tejfölöspohar vastagsagu muanyag az ajtoban, ilyet a legolcsobb kinai se csinal, a Bosch sütő/mikronal ferde az ajto, rosszul van beteve a sarok, nem futnak az élek, csapnivalo minöseg. Persze ettől még működik, arra jön ra az ember, hogy mára csak a Bosch markanevvel adjak el magukat, a minosegre mar magasrol tesznek. Aztán 2x annyiért adják, mint a többi ami akár még jobb is lehet. Lám a beírás szerint ne vegyünk Bosch és Samsung gépet, hiába minden, ezt is a szerelő mondta.
Meg lehet persze venni, nem is olcso, mint a többi, de azert érdemes megjegyezni, hogy az utobbi evekben mar egyre inkabb a Whirlpool-al és Gorenjével vannak egy szinten a Boschok.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz Reynaldo #14337 üzenetére
Azért annyit megjegyzek, hogy tegnap youtuben találtam egy huncut csatornát, ahol a mosógépszerelő éppen egy Gorenje konstrukcióját mutogatta, hogy mekkora hulladék és messziről kerüljük.
Kommenteknél megkérdezte valaki, hogy oké, de akkor mégis mi az ajánlott. Bosch-t írt, semmi mást.Közben zöld lámpát kaptam az 58,8 cm mély mosógépekre is és visszük magunkkal költözéskor, úgyhogy Sinesol amit ajánlottál Serie6-os Bosch kb. még jó is lesz
Azért még körbenézek, hogy milyenek vannak még és milyen áron.Make Love not war!
-
Reynaldo
junior tag
válasz SirRasor #14338 üzenetére
Oké. Másik, régi videózós szerelő meg éppen az LG-t mondja, hogy azt még könnyedén meg lehetne csapágyazni, ha kellene, mert szétszerelhető az üst.
Az előző szerelőd miért nem javasolta a Bosch mosógépeket?Másik meg megint más mond. Az LG szerelhetőségét azért ellensúlyozza az, ha valamelyikre 5 év gyári garit adnak, mert addig garantálva van a működés. De ezt nem azért mondom, hogy AEGet vagy Eluxot vegyél, mert nekem tök mindegy, de hát ezért van a fórum, hogy a legkedvezőbb vételt találjuk meg egymásnak is. Ezeknél még az is benne van, ha netán csapágyas lesz, akkor komplett, új dob és üst lesz cserélve. Ha biztosítós garancia hosszabbítást veszünk, ott leginkább kizárják ezt a kisbetűs részeknél. Ha egy másik márka adna 5 évet, és még 20-25%-ot enged is az árból, akkor most azt is sokan javasolnánk. Megfigyelhető, amire hosszú garancia van, azt sokan veszik, mert számít az anyagi biztonság. Neked se kellett volna 2 évente cserélni a gépeket, amit írtál, ha lett volna több garancia rájuk.
-
SirRasor
addikt
válasz Reynaldo #14341 üzenetére
Nem tudom, 8 éve nem beszéltünk
Pontosítok picit. A samsung motorja 2 év után csapágyas lett. Akkor mondta a szerelő, hogy a motorház egybe van öntve, max szét lehetne flexelni és összeragasztani, de az nyilván felejtős
Utána jött az LG DD, ami 2 év után csapágyas lett, de nem tudom, hogy a motor-e vagy a dob (6,5 kilós volt és nagyon figyeltünk rá, hogy ne tömjük meg ruhával). Mivel akkor adtuk el a lakást, beszámíttattuk féláron, fél év saját garanciával. Nem ment tönkre az a fél év alatt.
Utána kérdeztem asszem itt, hogy milyet érdemes és pjen pont akkor is írta valaki, hogy "a legolcsóbbat a legtöbb garival" érdemes. Akkor csak a Beko-kat adták 5 év garival, úgyhogy az lett. Igazából 5 évig nem is volt vele gondMegrendeltem a Bosch WGG142Z0BY -t 185k szállítással és kapok egy "prémium" (Serie | 6) gépet. Ez még - ha azt vesszük - nem olyan drága, 1 havi minimálbér. Ha nem jön be, akkor visszatérek a "legolcsóbbat a legtöbb garival" elvhez. Remélem addig lesznek még 5 év garisak, vagy már mindenki lecsökkenti 2-3-ra
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Hori05
csendes tag
válasz Sinesol #14334 üzenetére
Én is nézegettem a Bosch mosógépeket, mert tetszik a visszafogott elegancia, a márkanévben bízok és van hozzá alkatrész, de még service manual is, ha kell.
Igaz, jó drágán, de még épp megvettem volna.
De az összes új gépük ragasztott/hegesztett üstházas.
Értem én, hogy sokáig bírhatja az a csapágy pár, de egyszer csak megadja magát és ha ez pár éven belül bekövetkezik, akkor még nem dobnám ki azt a gépet szívesen.
(meg 80--100 ezerért sem vennék üst-dob installációt bele, mikor a csapágy max 10-ezer csapágyboltból)
Ezt vajh miért csinálják? Miért nem lehet javíthatóra tervezni, csinálni egy gépet? -
Reynaldo
junior tag
válasz Hori05 #14345 üzenetére
Elvileg az EU be fogja vezetni, hogy szerelhetőre, vagyis könnyebben javíthatóra kell csinálni a mosógépeket, ha a csapágy elromlik. Zöld lesz a meg carbon, stb. Szerencsére a felültöltősek könnyen megszerelhetők 2 oldalról, és úgy, hogy az üstöt/dobot nem kell kioperálni belőlük, méghozzá házilag is, ha van valakinek műszaki érzéke hozzá.
-
Sinesol
veterán
válasz SirRasor #14338 üzenetére
Jó választás, most nagyon jó áron is van.
@SirRasor: Amit irtam Eluxra, az tapasztalat, nem csak copy pastelek, bemehetsz médiába, nem jártam arra jó ideje, de gondolom van kirakva, megnézheted milyen a "minősége". Azt még nem is irtam, hogy szomszédnál 400k-s AEG gép2 hét után nem melegiti a vizet, termnészetesen vett inkább egy ajánlott Neff-et, hónapok óta gond nélkül megy, ezzel máris verte az előző gépet.
Az 5 év gari jó lenne nyilván, de megbizható márkánál azert ennyit vigan kibirnak, bár igaz, hogy mindent emberek raknak össze, barhol becsuszhat gond. Egyébként meg asszem talán Miele-s képviselő ismerős mondta, hogya Miele nem az a szint, ahol extra garival kell teperni a területszerzésért. Nálam az 5 év garis csak akkor lenne szempont, ha valami jelentősen olcsóbb, kevésbé jó nevű márkát vennék, vagy valami rossz hírűt, mert ott azért jobb biztosra menni, viszont ha pár tiozezer a különbség, inkább vennék 2-3 év garival egy megbizható gyártótól. Mert hiába olcsó gép meg 5 év gari, nem jó szenvedni cserével, hetekig, hónapokig várni, szenvedni ügyintézéssel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Overwatch 2
- Facebook és Messenger
- Milyen mosógépet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest