Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
n3zold3r
csendes tag
-
BlackmMmDog
aktív tag
fHDés kínálat van sok most (csúcsok)
lg majd össze szedi a szupportját -
Naras
őstag
válasz
Stanley-B. #35 üzenetére
Hát, nekem nagyon úgy tűnik, hogy az Optimus G kapott egy nagyobb kijelzőt (méretben, és felbontásban egyaránt), meg persze hozzá egy nagyobb házat és aksit, azt ennyi... kinek mi jön be, én azért kicsit sokallom azt az 1cm - t, mert a vékonyodással eddig általában tudták kompenzálni a méretbeli növekedést, így a fogása elég jó maradt a telóknak, azonban most nőtt is, vastag is... próbáltam 4X - et hátlap/keret tokkal, úgy már elég vaskos volt. Persze kell a nagyobb aksi, de azt talán elnyújtva is meg lehetne oldani... nem?
Egyébként többen írták, hogy az LG leírhatja magát lassan, hát meg kell mondjam, az új telók nagyon szépen muzsikálnak aktuális gyári ROM - mal is. és kapni fogják a frissítéseket is valszeg hamarosan (legalábbis ami 4X - et illeti), összeszedte magát az LG... azt mondjuk én sem értem, miért nem lehet gyorsabban terjeszteni az új modelleket. Lehet nem tudnak eleget gyártani, elég sok csúcsmodellel jöttek ki mostanság... -
Cyberpunk
félisten
válasz
Stanley-B. #35 üzenetére
Lényegében eddig is így volt.
-
BloodRay
veterán
Nem hangzik rosszul.
Sima Optimus G pedig végre nemsokára jön hazánkba is. -
Stanley-B.
őstag
Ugy latszik 2013 droid fronton arrol fog szolni hogy ugyanahhoz a hardverhez ki milyen hazat rajzol.
-
Spoortcyty
tag
Nem értem. Az LG 2012-es csúcs modellje nem az optimus 4x HD volt?
Az optimus G épp beesett 2012 végére, igaz már aug-szept környékén bemutatták, de azóta is alig kapható Eu-ban. Inkább amolyan átmeneti modellnek nevezném a 2012-es 4x HD és a 2013-as G Pro között, ami remélhetőleg lenyomja a G árát.
Így viszont a végén még búcsút intek a nexus4-nek mielőtt kézhez kapnám. -
AS
félisten
Csak az a baj hogy ez a Ázsiai verzio Eu-s Amcsi tuti nem ilyen lesz.
Van még pletyka a Nexus 5 röl is ami full Hd meg ilyenek.. -
keIdor
titán
Tetszik, hogy 3000mAh, az meg nem számít, hogy 10mm, mert belefér.
Ez a jó irány, végre, kár hogy LG support-tól félek. -
AMD Power
titán
Egy újabb kis tv.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Luck Dragon #24 üzenetére
Nezzetek meg pl a 4x topikot
5 aprobb frissites jott ki ra kb 6 honap alatt. Igaz meg ICS, de nem akad, nem zabalja az akkut, szep a gyari felulet, egy elmeny hasznalni. JBt Q1re igertek, valoszinü meg is lesz.
-
zorromoto
senior tag
Ez mind szép és jó ,de sztem a sima G-t se tartott még európai ember a kezében pedig már mikor kijött nem hogy majd ilyet.Valami bűzlik az Lg-nél.Tudom a nexus más téma ,de az sincs sehol...
-
Ha olyan lesz a forma világa mint a képen lévő ilusztráció. Akkor elgondolkodok rajta, csak az a baj, hogy az LG-ismerve túl sok jövőt nem látok számára (Fríssités, és egyéb nyalámságók terén)
-
Maateeo
aktív tag
Akksi pirospont, kinézet két pirospont. Kár, hogy valószínüleg ennek is áltag LG supportja lesz.
-
batai15
félisten
A pro szó láttán meg örültem hogy lesz fizikai bill:-(
-
Sacredcow
csendes tag
Mindenki milyen jolertesult lett LG frissitesek teren
En se ertek hozza, de tudtommal az ujabb modelleknel mar nem all fenn a szoftvertamogatas hianya, de igazitsatok ki, ha rosszul tudom.
szvsz, ha valakinek meg annyira az ujabb OS kell a regebbi telefonjara, akkor ha regi, es nem veszit vele garit, 15perc alatt rapakolja az uj romot, es orul a fejenek..Btw. a telefon nagyon erdekes, nekem a 3k mah pedig nagyon jol hangzik, az Xperia Z-hez kepest, de majd akarmelyik masik telefonhoz kepest is
-
Retekegér
MODERÁTOR
Inkább nagyobb akku, mint a vékonyságmánia. Jól csinálj az LG.
-
falijja
őstag
Végre 3000mah kit érdekel hogy 1cm attól még szép meg tovább is bírja...
DE ha ez is akkor ér be magyarországra amikor már ratyi lesz, akkor remélem becsődöl az lg nagyon hamar...!!!! -
daniel909
addikt
lefogadnám h 4.1-el jön, mikor már a 4.2 is rég kinn van
-
Recon666
Közösségépítő
Üdvözölendő a 3000 mAh akksi, de úgy látom a többi hardverrel sincs gond.
-
H-ger
tag
nem rossz, nem rossz
-
wolruf
őstag
Japánban szinte minden Androidos telcsi (ami számít) tartalmaz digitális TV vevőt és fröccsenés elleni vízállóságot. Nomeg olcsó árat
Kicsit más piac, mint mi
Viszont az akkori LG Optimus 2X-emet a design miatt megbámulták, amikor kint jártam -
SamS20
senior tag
jó a hardver, azzal az LG nem nagyon nyúlt mellé. A szoftveres támogatottsága meg borzalmas
egy - egy csúcsmodel kap egy évet, aztán utána nem is különösebben fejlesztik rá a rendszert tovább.
-
punky10
addikt
Szeretem a Sony termékeit de ez valószínűleg lekörözi a japán zászloshajot... A Z max kinézetben győz.
Ideje, hogy rájöjjenek arra, 1cm vastag telót még szivesen tart az ember, ha cserébe nem kell naponta 2x tölteni. -
gzbotii
nagyúr
Idei csucsmodelt ramondani kicsit koria, igy januar 18.-an. Szvsz
-
mediumgecso
őstag
Az Xperia Z-t magasan verni fogja az az egy biztos...
-
sheep
addikt
hurrá, még 30 ugyanilyet
-
Angel1981
veterán
Nem gond az 1 centis vastagság, ha cserébe erősebb az aksi, és hosszabb az üzemidő.
-
atike
nagyúr
Ez ugyan lesz-e errefelé...? Digitális TV vevő...
Vajon mire elég a 3000 mAh-os akksi?
-
maximilian4
addikt
De jó hogy még az Optimus G-t se lehet megvenni, és máris itt a pro. Én ennek annyira örülök..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest