Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz kisbencze #5701 üzenetére

    Minden betü számít. Ha beírod hogy

    adb

    vagy

    adb device

    Akkor a parancssor kiírja neked az összes lehetséges adb parancsot, és azok leírását. Ez az a hosszu cucc amit ide bemásoltál nekünk.

    adb devices

    paranccsal tudod ellenőrizni a kapcsolatot.

    A hozzászólásod elejével kapcsolatban: "a) gyári recovery megtartása: fastboot boot twrp.img -> adb sideload su.zip"
    Root ellenőrzés után: adb devices►adb shell►su
    $ jelről nem váltott át # -ra

    Ha feltelepítetted a su.zip-et amit a leírása linkeltem, mondjuk adb sideload-al, akkor a su alkalmazás megjelenik a telefonodon. Ez kezeli a root jogosultságokat. Mint azt a cikkben is írtam, az adb shell root jogosultságot fog kérni a telódtol, a su alkalmazás ezért meg fog kérdezni a telódon, hogy biztosítod-e az adb shell-nek a root jogosultságokat. Akkor fogja a su kérdezni ezt amikor a parancssorba beírod az adb shell után, hogy su. 15 másodpercig látszódik az üzenet a telefonon, ha addig nem fogadod el a root jogosultság biztosítását, akkor bele kell lépni a su alkalmazásba és ott biztosítani az adb shell root jogosultságát.

    Vagy ez volt a gond, vagy rossz su.zip-et telepítettél, vagy jót telepítettél volna, csak rosszul telepítetted. A cikkben ezeknek a menetét részletesen leírtam szóval ezt nem írnám le megint. A su alkalmazás üzenetéről is írtam egyébként, még képet is csináltam róla a cikkhez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák