- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
válasz patrik1993 #2650 üzenetére
Nem kellett állítani semmit (EU C62-n vagyok, de működik Android 12 óta), a VoLTE-t nem jelzi a Telenornál, de működik az is.
Androidos Outlookból küldve
-
ghiottone
nagyúr
válasz patrik1993 #2650 üzenetére
Előfizetésed tudja az 5G-t?
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
novinyul
veterán
Egész szép lista Remélem hamar kiadják global és eu-ra is.
[link]Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
dl650
tag
Az indiai után elég hamar szokott jönni a global is
-
dl650
tag
Na, jelzett is a telóm! C63 OTA globálra! Ez most tényleg gyors volt
-
tomp
félisten
Na ahogy látom a Film módban elérhető HDR már nem szonzor feldolgozású HDR hanem valós HLG-ben rögzít!
-
patrik1993
csendes tag
Képernyővédő fóliára mit javasoltok?
"The quieter you become, the more you're able to hear."
-
-
bloggiold
tag
Az 5G-t hagyjuk, komolyan érdekelne, hogy kinek milyen előfizetése van. Spec a Diginél nincs 5G, a másik szolgáltatóm a nemzeti büszkeségünk, a Vodafone, ahol a legolcsóbb 5G-s csomag 10 ezer/hó és attól felfelé. Van 5 előfizetésem, az 5×10 vagyis 50 ezer magyar peták (lenne), ami lassan semmit sem ér. Most komolyan
ér valakinek ennyit az 5G? Vidéki városban, az utca elején nincs 5G, az utca végén, ahol lakunk van, de nem adok ki a 10 ezret érte és szerintem hamarosan más se a közüzemi számlák kifizetésé után.https://fontecone.blog.hu/
-
Macika66
őstag
válasz bloggiold #2663 üzenetére
Budapest belvárosában lakom, a Blahától 300 méterre, 4G+ van "csak", de elég is.
Ellenben a Balaton-parton igen sok helyen és a főváros frekventált pontjain és rendesen van 5G, amiért megéri.
Fél Keszthely 5G-s és rohadtgyors.
Külön pénzt nem adnék ki érte. De amúgy is akartam új készüléket, és akkor már nem fél évre gondolok előre, hanem 2-3-ra... -
bloggiold
tag
válasz Macika66 #2664 üzenetére
Nem a készüléken van a hangsúly, 5G képes teló már van 60-90 ezer pengő környékén is. A gond az előfizetésekkel van, a vodánál 10 ezer/hónap alatt nincs olyan csomag, amiben benne van az 5G. Hiába van hiper-szuper telefonod, ha az előfizetésesedben nincs 5G, soha nem fog 5G-n menni a telód, hiába tudja a készülék és hiába van 100%-os lefedettség a városban. Szóval nem érhető el alapértelmezetten az 5G, úgy mint a 2-3-4G, csak akkor, ha benne van az előfizuban.
[ Szerkesztve ]
https://fontecone.blog.hu/
-
Macika66
őstag
válasz bloggiold #2665 üzenetére
60-90 Ft-ért megnézném, milyen 5G-s készüléket adnak. Feltéve, ha új készülékre gondolsz...
Az 5G meg, háát, van, aki a Vodánál tovább lát, a Yettelnél pl. az előfizetéseknél tudtommal mindenkinek jár az 5G.
2004. óta egy flottában vagyok, ott díjmentesen jár az 5G, limit nélküli sebességgel... -
Land
veterán
Nektek nem bugos pár napja a Game mode? Elindítom a játékot és néhány másodpercenként előjön a "Cpu, Gpu, Hálózat" értesítés, majd eltűnik és ismét előjön. És ez van végtelenítve. Eléggé bosszantó.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
ghiottone
nagyúr
Dehogynem, mióta fent van a c62-es. Lépj be az alkalmazásváltóba, vagy menj vissza az indító/launcher appba és onnan futó alkalmazásokból válaszd ki újra a játékot - ilyenkor nekem mindig eltünik ez a hiba.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
darál0w
Jómunkásember
sziasztok
sikerült összetörnöm a telefont....körben 3 sarok a kereten, és repedés a kijelzőn...
írtam emailt a supportnak, mivel nem találok rola infot, hogy a keretet tudják e cserélni...meg árat is kérdeztem...
kaptam egy sablon választ, hogy küldjem be a szervizbe...az oke, hogy beküldöm, képernyőcsere...de ha a keretet nem tudják cserélni, akkor be se küldöm, veszek másik telefont
vkinek info erről esetleg?Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
gunner93
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1 hete élek egy OnePlus 9 Pro-val, az első ilyen telefonom, egyelőre szeretem, mindennel elégedett vagyok, KIVÉVE az akksival, viszont azzal nagyon nem. Gyakorlatilag nevetségesnek tűnik. A kijelző felbontását levettem, az 5G smart módban van, AoD-t használok, a képernyő frissítése 120Hz-n. Ezzel együtt is, 2 óra kijelző időt ír az elmúlt 20 órában (ebből 8-8,5 alvás, DnD-ben), már csak 22%-on vagyok. Ez olyan gyenge teljesítmény, amit az előző Mate20Pro telóm pl. 3 éves akksival is bőven megugrott. Elvileg semmi nem fogyaszt kiugróan magasan.
Bárkinek bármi tipp? Ez annyira extrémnek tűnik, hogy már szervizen gondolkodom.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz gunner93 #2677 üzenetére
Egy aksi statisztikát tudnál mutatni, ahol az appok is láthatóak? Lehet valamelyik app beragadt és az szívja ennyire. Viber, facebook, messenger tud ilyeneket sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz gunner93 #2677 üzenetére
Az 5G-t hiába állítod smart módba attól még pörög a modem 5G oldala aminek szép az étvágya.
Ezen felül látom van Simple. Az szereti ébren tartani a telefont így jobban merül az akksi.
Én 1hónap Simple féle NFC fizetés után visszaálltam GPay-re. Inkább örökre elfelejtem ez a garázscéges hulladékot. -
gretzky77
veterán
válasz gunner93 #2681 üzenetére
Sztem más gond lesz ott, amíg használtam 9 Pro-t, semmi ilyen gondom nem volt, és semmi takarékos hókuszpókuszt nem kapcsoltam be! Simple appal és NFC fizetéssel sem volt gondom, 5G-n használtam és wifi vagy mobilnet mindig ment, GPS -t sem kapcsolgattam és ezek mellett sem volt gondom az üzemidővel! Mondjuk játszani nem játszom nagyon telefonon!
Viszont ahogy nézem a Google Play services az elsődleges fogyasztó, sztem az a ludas! Nekem is volt már olyan,hogy frissítés után az volt a fő fogyasztó és ez más telefonon is okozott meglepetést![ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Tomecho
csendes tag
Biztos jól mutatja a bekapcsolt kijelzőt? Mert nekem rendszeresen 20/30 vagy akár 1 órával kevesebbet ír ki, mint a valós (tegnap este 11%-nál 29percet mutatott...). Én a AccuBattery alkalmazással nézem (és így derült ki véletlenül, hogy a FoodPanda alkalmazás nálam rendszeresen beakadt). C61 update óta nekem megtáltosodott a telefon, előtte jó ha 2 óra képernyőidőt tudott, most meg röhögve megy a 3,5 óra intenzív használat mellett, normál működéssel (5G, 120Hz, AOD bekapcsolva, egyedül a nagy teljesítményű mód van kikapcsolva, de azt fölösleges bekapcsolni).
-
tomp
félisten
Az előző telefonod tudtommal nem volt 5G képes így máris előnyben van modem fogyasztásban.
Sajnos a 120Hz ekkora felbontásban nem igazán kíméletes.
A Simple-t sajnos adott márka rendszereire foltozgatják így aztán lehetnek érdekes bugok az azoktól eltérő rendszereknél.
Ha azt nézzük, hogy az utolsó rendszer amire teljes mértékben optimalizált volt az app az az android 9 akkor eléggé siralmas a dolog.
A Simple Plus már android 12 oldalról rendben van. -
gunner93
csendes tag
Az nagyon kiábrándítóan hangzik, hogy az egyik fő feature a telefonban gyakorlatilag rosszabb UX-ben csapódik le. Nem szívesen kapcsolnám ki, ha már van benne, leginkább Tomecho kommentje alapján.
A Simple-t töröltem és feldobtam a Simple Plus-t, hátha azzal jobb lesz.[ Szerkesztve ]
-
Erdmis
tag
válasz gunner93 #2686 üzenetére
Valami más gond lesz nálad szerintem. Nekem 5-6 óra kijelzőidő simán van. 120Hz bekapcsolva, egész nap wifi, 2 sim. Igaz 5G (még) nincs. Simple is van, igaz érintéses fizetésre nem azt használom, hanem Gpay-t. Ilyen szintű merülést én akkor tapasztaltam, amikor először bekapcsoltam és még nem frissítettem le 13-ra.
Jelenleg én is C62 (Globalon) vagyok.
Ötletem mondjuk nincs, hogy miért merül ennyire neked, de szerintem nem 120 Hz meg a nem használt 5G miatt...
Egyébként nyeljen sünt az Op, hogy nem bírja kiadni az összes verzióra a full zipet. Beragadtam C62-n, mert nem megy az inkrementális frissítés, mivel Magisk-et hiába távolítom el, nem megy fel a frissítés. Lehet vissza kell állnom Eu-ra emiatt. Global-ra C48 óta nincs full zip... -
arni1
aktív tag
Sziasztok!
10 pronak nincs rendes topikja(vagy legalábbis nem találtam), így itt kérdeznék:
Dual simmel használom a telefont, mindkettőn van mobilinternet. Ha van egy bejövő hívásom a másik sim kártyán, mint amin a mobilnet aktív, akkor a hívás alatt nincs mobilnetem. Emlékeim szerint működnie kellene..Hívásvárakoztatás mindkét sim kártyánál be van kapcsolva, mégis csak sms-t kapok, hogy volt nem fogadtott hívásom..
Memóriakezelésre van valami trükk, hogy ne legyen ilyen aggresszív? Elsősorban waze-zel van problémám, hiába lockoltam a feladatkezelőben, nem tartja meg memóriában..
Szerk.: még egy kérdés, kihangosításnál, youtube, vagy bármilyen videónál, hogyan lehet előhozni a stereo hangzást? akárhogy választok a hangbeállításoknál a különböző scenariok közül egy ideig működik, utána már csak az alsó hangszóróból szól..
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Szia ha jól értem az első kérdést az egyik kártyán amikor hívás van folyamatban a másik kártyán szeretnéd,hogy menjen a mobilnet!? Ha igen akkor sztem nem fog működni, mert ha jól sejtem nem duál aktív a készülék, vagyis ha az egyik simen megy a hívás akkor a másik nem lesz elérhető!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
ghiottone
nagyúr
Hívás alatt azért nem lesz mobilnet, mert nem volte alapú a hívás és visszavált 2 vagy 3g-re. Úgy emlékszem, hogy mindkét félnél volte használatban kell, hogy legyen, akkor működik.
Beállítások - mobilhálózat - Speciális beállításoknál a "Mobiladat-kapcsolat használata a hívások során" menűpontod van?
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. miért nem jelez az ébresztő óra ébresztés előtt 15percel hogy csörögni fog? 6t-ről tértem át de ott ki tudtam nyomni idő előtt, most meg csak akkor ha már csörög.
-
Atish19
őstag
válasz -=Vacsek=- #2694 üzenetére
Óra alkalmazás->Beállítások->Értesítés kérése a közelgő figyelmeztetésekről
Ezt kapcsold be.[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
Az alapokhoz vissza.
Attól, hogy 2 SIM-fészek van egy telefonban, végfok még csak egy van benne. Két végfok (DSA) kellene bele, meg 2x akkora akksi.
A hívás is tulajdonképpen egy adatforgalom.
Egy időben nem lehet a bent lévő két SIM-mel adatforgalmat fenntartani. A hívás ugyanaz.
Nem is tudom hirtelen, gyárt-e valamelyik komolyabb gyártó DSA okostelefont... -
samgar
őstag
Valaki próbált color os-t felrakni oneplus 9 pro-ra?
Oppo Find X5 PRO
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest