- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Na, nagy a csend, mindenki hegeszti a 11-et
-
ghiottone
nagyúr
Eddig az alapértelmezett alkalmazasoknál a 'Segédalkalmazás és hangbevitel' alatt ki lehetett kapcsolni a Google asszisztenst - ezután eltünt a launchereknél a gesztusvezérléde ha az alsó szélekről felhúztam, de most a fenti opció alatr csak a hangbevitel van és mindig előjön megint a Google Asszisztens.
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
scream
veterán
válasz kammler #4261 üzenetére
Legalább plussz akkut elvisz.
Én még egy ideig maradok 10-en, nekem nincsen semmi olyan, ami hiányzik - főleg nem ilyen releasek mellett...
Amúgy kicsit csalódott vagyok, azt gondoltam, hogy értékálóbb lesz majd a 1+ készülékem, de már szép állapotú 256GB-os 7T Pro-t lehet 105e környékén venni, 7T ára meg béka feneke alatt van...
-
kammler
senior tag
Hát, annyi van, hogy egy-két alkalmazásom nem indul el. Illetve elindul, látszólag összeomlik, kilép, de meg látszólag fut a háttérben. Volt wipe cache meg ilyesmi. Az aliexpress, okoslottó, meg workday. Ja, meg az oxygen updater.... De az egyszer működött. A többi 600 oké...
[ Szerkesztve ]
-
kammler
senior tag
válasz Linkin1994 #4266 üzenetére
Hát, nem szó szerint.... Na időkép se ok. De fura. Ezek rendszeresen karbantartott appok. Frissítik őket. Miért érzem, hogy ez OP sara. De a többi app meg ok.
-
törölt tag
Olvasom a topikot és basszus nálam sem működik pár app ami tegnap még ment. Megnyitás után egyből bezáródik. És a vicc hogy nekem 8T-m van és tegnap óta a gboard-on és messages appon kívül semmi sem frissült.
-
törölt tag
Sorra halnak le az appok amik tegnap este még működtek. Időkép, 24.hu, PH app......
-
törölt tag
válasz kammler #4279 üzenetére
Nem tudom mitől lehet ez. Nem hiszem hogy a oneplus sara lenne mert mint írtam semmi olyan frissítés nem volt. A gboard és a messages frissült reggel csak. Ennyi a változás tegnap óta. Este még működtek az appok ma reggel meg sorra haltak le. Tárhely és adatok törlése megoldotta a dolgot de ez így nem oké. Nekem 8T-m van úgyhogy még az se lehet hogy nálatok van gebasz a 11-es frissítésben.
-
Rotate
veterán
bár nálam nem jött elő, de a Google sara kivételesen: link
-
kammler
senior tag
De fura a 11-nél, hogy hogy ha kapok egy üzenetet, és lehúzom az ujjam fentről akkor felső állapotsáv, minden előjönnem csak az üzenet. 10-en mintha nem így lett volna.
-
őstag
-
bollokcs80
Korrektor
Jó, hogy szóltatok, nem engedtem rá a WebView frissítést.
11-et még mindig nem jelzi sehol nekem.B.Cs.
-
ZeroX92P
tag
válasz bollokcs80 #4288 üzenetére
Már kint van egy javított webview, frissítheted, megjavították.
-
slice14
veterán
Mi a fene? A Global-t hanyagolják? Csak EU és India-ra hozza az updater a 11-et. Global-ra mehet fel az incremental EU adatvesztés nélkül? Mintha úgy csináltam volna fordítva is.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
scream
veterán
válasz kammler #4285 üzenetére
Nyilván, mert gondolom GMT+1 a prio TZ.
Nem értem ezt a nagy felháborodást amúgy, nyilván nem kell örülni neki, de mindenki hibázhat - és ez most nem is 1+ specifikus volt. Igen kellemetlen, de talán mi még szerencsések is vagyunk, mert pont éjjelre esett nálunk.
És kétlem, hogy amiatt ment félre a webview hibás release-e, mert elnéztek zárójelet vagy semicolont; emiatt több időbe telt a javítás. Az első ilyen témájú hsz-ed írásától számított 8 órán belül javították.
----
#4263 kammler:Természetesen nem arra gondoltam, hogy 1:1-ben tartja az árát, de azért kb 2 év alatt az árfeleződést erősnek érzem - míg pl Samsungnál felső kategóriában nincsen (vagyis addig, amíg volt vele tapasztalásom) ekkora beesés. De hát ez van, igazából akik most vennének telefont járnak jól, mert én még mindig elégedetten használom a 7T-t, pedig elég picky vagyok.
-
milkabrams
őstag
Várok még a frissítéssel, amúgy lehet, hogy a következő telómon alma jel lesz🤔
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
scream
veterán
válasz milkabrams #4292 üzenetére
Azért ott sem minden fenékig tejfel.
-
ghiottone
nagyúr
válasz milkabrams #4292 üzenetére
Ott sokszor te vagy a béta user. Jó pár dolgot elszoktak szúrni a stabil frissítésekben sajna.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Draken
őstag
Nézte már valaki ezt a trade in programot a oneplus oldalán? Nem hangzik rosszul..
-
Rotate
veterán
hát nem tudom, nekem 0 bug jött elő eddig, reszponzívabb a telefon, és egész kellemes az új design is. értesítési felület is príma lett...
én dolgozok is a telefonon, és minden fasza.
oxygen updaterrel frissítettem, és egyedül a cache-t wipeoltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Call of Duty: Black Ops 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest