Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zozzy

aktív tag

válasz indy1984 #1285 üzenetére

Ebben a hozzászólásban linkeltem egy csomó oldalt, ahol alkalmazásokat lehet letölteni hozzá, nézz körül, és látni fogod, mi az ami neked hasznos, és mi az amit keresel, de nem találsz.
    Igazából eddig nem nagyon fogalmazódott meg bennem olyasmi, aminek égető hiányát érzem egy okostelefonnál.
    Ami viszont engem idegesit, az a beépített e-mail kliens.Nem lehet beállítani pl., hogy válasznál ne idézze az eredeti szöveget, de az hagyján, kézzel sem lehet törölni. Push e-mail sem úgy működik szerintem, ahogy kell, mert be lehet ugyan állítani részletesen, fiókonként, hogy mennyi időnként frissítsen, de nekem a 10 perc sok, folyamatosra állítva meg zabálja az akkut a tapasztalataim szerint. Írtam már többször, hogy jó lenne a profimail tudása.
    Még ami hiba, de igazából csak mosolygok rajta, az a csengőhang. Beállítottam rendszer szinten, és egyedileg nevekhez is párat, de teljesen random, hogy egy adott névhez melyik szólal meg. Vagy az alap Nokia tune, vagy a rendszer csengőhang, vagy a névhez beállított.
    Az meg, hogy mi vagány benne? Szerintem mindenkinek más, olvasgasd az eddig leírtakat, volt pár részletes vélemény.

Új hozzászólás Aktív témák