Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zozzy

    aktív tag

    válasz gzbotii #3019 üzenetére

    A másik kérdésedre, mi változott az MA-s teszthez képest:
    - Van DLNA megosztás arra képes eszközökkel (nekem nincs ilyen, nem tudtam kipróbálni).
    - Kiderült, hogy mégiscsak működésre lehet bírni benne az FM rádiót, azóta van is hozzá ingyenes és fizetős megoldás is. (FM transmitter viszont nem lesz).
    - A tesztben hangoztatottal ellenben ébreszt kikapcsolva is. :)
    - A gyáriakhoz képest rengeteg csevegő és megosztó program integrálását megoldották, a WLM pl. ugyanúgy működik, mint a Skype vagy a GTalk. De van ICQ, Dropbox is érkezett az 1.2-vel, LinkedIn-t is csináltak már.
    - A navigációs része teljes értékű lett, ugyanazon funkciókkal, ami Symbiannál megszokott volt. (útvonal paraméterek, sebességtúllépésre figyelmeztetés, stb.)
    - E-mail kliens az 1.2-óta kezeli az üzenetfolyamokat, ezeket összefűzi szépen.
    - A telefonon lévő fényképeken felismeri az arcokat, ha valakit megnevezel egy fényképen, utána megkeresi, hogy szerepel-e az illető még valahol. Rá is tudsz utána keresni az összes fényképre, ahol megjelenik.

    Nagyjából ennyi, ha van valami konkrét dolog, amit feltétlen fontosnak tartanál, inkább kérdezd úgy, mert ugyan alig 2000 program van hozzá, de ennyi az én igényeimet maximálisan lefedi. Személy szerint nem nagyon tudnék olyat mondani, ami kéne de nincs. De ezek az én igényeim, Neked egész más lehet a szempont.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák