Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Friss szettet hozott a Realme C75
- Szemtelen áron futott be a minden földi jóval felvértezett Redmi K80 Pro
- 206 gramm, 6550 mAh, 150 ezer forint
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
a samsung esetében ugyan kicsit más a helyzet, mint a nokiánál, de a gyártói jótállás minden (mobiltelefonos) gyártó esetében okés!
a samsung esetében ha nem gond a függőség, akkor szerintem ajánlott(abb) szolgáltatónál venni a telcsit, mivel a függetlenekre csak 1 év jótállás van (ha beregisztrálod, akkor + 2 hónap), ellenben szolgáltatós telcsire a gyártói 1 év után a szolgáltató is ad + 1 év korlátozott jótállást; link
amúgy nekem is galaxy s (gt-i9000) telcsim van, egy n97 típust ütött ki!
ja, a galaxy s topic némely hozzászólásait szűréssel/fenntartással olvasd!
mm és társai üzletekben rendben van a jótállás - legyen szó bármely gyártó termékéről - és néha még néhány tűrhető árú akció is van...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
"B"
tag
gondolkozom gondolkozom..jó lenne jó lenne
"You are nothing with out your robot-Nothing!"-The Robotfan
-
tomi_x
tag
válasz Quasi_modo #354 üzenetére
Most 100 K akciósan, és autos szettet is adnak hozzá.
Azt hiszem holnap benézek oda.
Bár még gondolkodom, hogy milyen más alternatíva lenne ez helyett. -
tomi_x
tag
Olvastam egy-két rossz véleményt a telefonról, nem tudom mennyire lehetnek igazak.
Ami zavart nagyon : gyenge térerő és nagyon gyenge üzem idő.
Valaki tud ezekről némi infot, holnap készülök telefont venni, vagy ez vagy samsung S8500wave lesz. -
tomi_x
tag
Akkor most már csak jó véleményeket akarok itt látni, mert ma tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek.
-
fodin
tag
Gyenge térerő: tényleg kevesebb térerőt mutat az ikon, ettől függetlenül mindenhol tudtam vele eddig telefonálni, ahol az előző készülékeimmel is.
Üzemidő: szerintem is elviselne egy kicsit nagyobb akksit, az X6-ban, vagy az 5230-ban 1320 mAh-s akksi van, az kellett volna ebbe is...
-
tomi_x
tag
Az ovi áruházból szeretnék letölteni egy alkalmazást ami fizetős(QuickOffice), de nem tudom hogy a fizetés az hogyan megy. Megjelenik majd a mobil számlában, vagy hitel kártya ?
-
tomi_x
tag
Még1 kérdés : be lehet azt állítani valahol, hogy egy alkalmazás csak a wifi-t használhatja kapcsolodáshoz ? Pl. az ovi store-t csak wifi-vel szeretném elérni, még akkor is ha van 3G.
-
tomi_x
tag
sziasztok !
A következő a problémám :
N97 mini -t használok és beállítottam rajta a céges e-mail fiókomat is, de nem találok olyan opciót hogy a szerverről ne törölje az e-mail -ket. Van ilyen beállítási lehetőség ?
Mert az elég nagy gáz lenne hogyha a telon megnézett e-maiel-eket nem tudnám megnézni a pc-n.
köszi
tomi -
fireproof
őstag
Szaiasztok. Az lenne a problémám hogy ha este fényképezek az N97-emmel akkor a az a vaku felőli oldal az tiszta fehér homályosság.. .ez ellen lehet valamit tenni? Vagy átlagos problé
-
geristar
tag
2 napja megvettem én is az N97emet. Ma reggel arra lettem figyelmes, hogy a kijelző bal sarkát, ha megnyomom egy halk reccsenő hangot hallok. A kijelző ugyanúgy működik, de idegesít a hang, hogy miért csinálja.
-A GPS-t, hogyan tudom használni offline módban? Nokia Ovi-ról leszedtem a térképet stb., de mikor használnám a GPS-t mindig csak annyit ír ki, hogy várakozás a GPS-re és nem csinál semmit. A térképet betölti faszául, de a műholdal nem kommunikál.
-Letöltöttem ingyenes játékokat is, de mindegyik csak internetes eléréssel játszható, nekem meg nincs internet előfizetés a telón csak wi-fit használok. Nem lehet ezt kikerülni?
Még a 3 napba benne vagyok visszavigyem szerintetek?
A gps-t miért nem tudom használni?[ Szerkesztve ]
-
Fityusz
tag
válasz geristar #363 üzenetére
Szia! Ilyen recsegő hang nálam is van... én már beletörödtem..
A GPS el kapcsolatba mennyél ki valamilyen jo kis szabadtére ami nem árnyékolja be a muholdat indits el a cumot és várjál max 1 percen beül bekelll hogy hozza ....
ha jo hejre álsz ki 10 másodperc és már megis van ...
hogy viszavigyed e? hát ha én a t-mobilnál nem baszom el a garanciát a szoftvefrissitessel biztos hogy visszabaszom nekik.... mert nekem van vele bajom rendesen.. de van aki teljesen megvan vele elégedve ..ahogy jonak latodHa olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)
-
MC Pite
veterán
Ide is:
X10Mini Pro vs N97? Főleg olyanok véleményét várnám aki androidozott is.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
fireproof
őstag
Szaiasztok. Az lenne a problémám hogy ha este fényképezek az N97-emmel akkor a az a vaku felőli oldal az tiszta fehér homályosság.. .ez ellen lehet valamit tenni? Vagy átlagos probléma?
-
dabadab
titán
Sziasztok!
Van N97 minihez olyan emailkliens, ami nem akarja a Nokiával megosztani a jelszavamat és ráadásul az SSL-es IMAP-et is támogatja?
DRM is theft
-
SyntaxeError
tag
Gari nélkül érdemes venni N97 minit? Kicsit félek tőle...
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
Coolness
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Az N 97 minimhez kellene valamilyen navigációs szoftver. Nokia Maps kilőve. Mert ugye túl ingyenes!
Garmin,Tomtom stb valamelyik kellene! Esetleg egy hely ahonnan le tudom tölteni,és magyar nyelvü!
Az N95 8GB-n Garmint XT volt (v 5.00 S60V3)
Ez nem jó a minire! Szóval aki tudna segíteni,megköszönném! -
N-vidi-A
őstag
válasz SyntaxeError #369 üzenetére
Ha normális helyről van, legalább próba garanciával, akkor igen!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Galant
tag
Sziasztok!
4 napja vagyok N97 mini tulaj és nagyon tetszik a kicsike.Egy kérdés:az előlap bal oldalán lévő gomb,normális,hogy kb 7-8 másodpercenként felvillan?Mi a funkciója a menü előhíváson kívül?
Köszi!"Spórolj a vízzel,fürödj a szomszédnál!"
-
Lufoo
csendes tag
Üdv, nekem volt androidos telcsim, igaz nem Sony Xperia. ami nagy különbség az operációs rendszer. Az androidos telcsiken szinte mindent szabad, és ha nem gyári ROM-ot használsz akkor benne van a fagyások vagy a Force Close-ok felbukkanása is ami nem kicsit idegesítő, persze mindezt akkor csinálja amikor fontos lenne a gyorsaság. Ha megfelelő mennyiségű programot felteszel akkor olyan szinten lassul a telefon, hogy az már nem is telefon. Persze ha garanciát nem akarod elveszíteni akkor nem nyúlhatsz semmihez, Gyárilag csak telcsire tudsz telepíteni, sd-re nem. Ha megfelelő szintű androidost keresel akkor Samsung vagy HTC kell neked. Saját véleményem alapján a Sonyinak kicsi a billentyűzete, olyan "csajos" kis kezűeknek. A másik ami nekem nem tetszett, hogy nincs teljesen kiforrva megfelelően. Fejlődő rendszerről van szó, igaz egész rohamosan fejlődik és sajnos lemossa majd a symbiant is , de addig amíg nincs pénzem komoly androidos telcsire, ami nagyon stabilan fut legalább FROYO-val, addig maradok Nokia Fan. Ez az androidos őrület legalább akkora áttörés lesz, mint amilyen régen a Symbian 60 volt. De ez a PRIVÁT véleményem. Ízlések és pofonok, én még várok vele min. 1 évig. Addig lesznek malyd olyan telefonok amik számomra elérhetőek és a tudásuk is jobban kiforrott.
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
-
Dyrtyho
őstag
A N97 Mini miben másabb mint a sima N97 ? Csak kérdezem,mert ma láttam az egyik haveromnál egy N97-t és hát érdekelne,hogy a két készülék közt mi a különbség
best regards, egy fórumozó blogger
-
hesszan
aktív tag
Sziasztok!
május óta használok egy gyári független n97 minit. Van arra lehetőség hogy a hangszóró hangerejét feljebb csavarjam? Alapból halk volt, de komolyan mondom, hogy mióta megvan sokat tompult, halkult. Manapság már ha nagyobb zaj vagy (pl a körúton sétálva) nem hallom a másik oldalt. A headsettel tök jó, még hangos is de milyen már hogy egy sima hanghíváshoz elő kell venni a headsetet
valami szerviz menü, vagy titkos kód? Esetleg aki ért hozzá tisztítási lehetőségek?
kösziSungdurung
-
YAS-dude
őstag
Nehéz lenne elolvasni a kapcsolódó cikket, ugye? Mondjuk például a második oldalon mindjárt:
Maga a készülék 4,2 milliméterrel rövidebb, 2,8 milliméterrel keskenyebb és 1,7 milliméterrel laposabb, mint az N97. Tömege 12 grammal kevesebb, de így 138 grammot nyom a mérlegen. Viszont a hátlap fémből készült, bizony, rögtön felírható az első igen pozitív változás.
További változás, hogy bár a kijelző 360x640 pixeles felbontása nem változott, valamint ezúttal is rezisztív technológiával készült, ám mérete csökkent, ezúttal 3,2 inches képátlóval rendelkezik, ami még mindig bőven elegendő.[ Szerkesztve ]
-
ruan
tag
válasz YAS-dude #380 üzenetére
Sziasztok,
Szemezgetek vele, most hogy mindenki android lázban ég, használtan, szerintem megéri egy.
Ha jól látom, a nagytestvérhez képest keskenyebb a kijelző, ez nem zavaró, pl.: böngészésnél?
xvid, divx-et konvertálás nélkül, (progival) le tud játszani?
Egy újabb frimware-el, milyen sebességgel fut a teló? (1-2 hónap használat után)
A mini-nél is úgy van hogy bizonyos funkciókhoz, menüpontokhoz 2x kell nyomni?köszönöm a segítséget.
-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
ruan
tag
[N97 - N97 mini]
Itt megtalálod,
Fentebb olvastam, de nem értem, az N97 mini-hez ingyen van navi, vagy nem?[ Szerkesztve ]
-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
MaciG
addikt
Üdv.
Hamarosan és is mini tulaj leszek ha minden igaz, és első körben volna egy olyan kérdésem, hogy erre a telefonra milyen GPS progit érdemes tenni? Illetve van-e olyan rá ami ingyenes. (mármint a használata, mert régebben láttam egy rakás olyan hirdetést a szórólapokba a nokia telóknál, h ingyenes navigációval)
És még annyi ,hogy valaki megbánta ,hogy ezt a telót vette? És ha igen miért?
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
-
legenda
annyira nem vészes, nem nyúlnak bele túlzottan - jobb esetben csak szolgáltatós csengőhang, könyvjelzők, háttérkép...stb -, inkább csak az szokott problémát okozni, hogy jóval később jön ki egy friss szolgáltatós firmware verzió, mint a független, vagy már egyáltalán nem...
mondjuk az n97 ilyen szempontból már kifutott telcsi, így nincs/nem lesz különösebb jelentősége a firmware frissítésnek...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MaciG
addikt
Értem. Még annyit ,hogy a telón belül valahol le lehet szabályozni az olyan szolgáltatásokat ,amik a wapot, nete használják? (Eddig K850i-m volt, ott ez úgy működött ,hogy amikor olyan alkalmazást indítottam amihez ez kell, akkor rákérdezett ,h biztos folytatom-e)Mert itthon van wifi , de pl. azt nem akarom h csak úgy használok egy progit amiről fingom sincs h a wapot is használja, azt kapjak egy durca számlát hó végén
BANZAII
-
MaciG
addikt
Ilyen alkalmazásokat, játékokat azt merre érdemes keresgélni a telóra?
BANZAII
-
B1T3
addikt
Pl. folyamatosan frissítem ilyen téren az aláírásomban levő blogomat, de ott van még a nokiaprogramok.hu, amit ajánlani tudok.
-
kp78
addikt
Üdv!
SPB Mobile shell-t lehet használni N97 mini-n?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Szedi
csendes tag
Sziasztok!
Ha van kedvetek, vegyetek részt egy felmérésen, amely kapcsán egy Nokia N97 Mini navi készülék kerül kisorsolásra áprilisban!
Részletek itt: www.idealflotta.gportal.hu
-
MaciG
addikt
Olyat valakinél szokott produkálni a telefon, hogy pl. készenléti állapotban (vagyis ott van az asztalon vagy zsebbe vagy akárhol) lefagy? Mert egyszer mikor a régi telefonom csak úgy megfagyott az éjszaka folyamán az elég kellemetlen volt, mivel annak kellett volna reggel ébreszteni, és így ez elmaradt...
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
MaciG
addikt
Viszont hol van a telefonon az ébresztő? mert nem találom, a kézikönyvében sem.
BANZAII
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Dragon Age: Veilguard teszt
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest