Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Just486 #6809 üzenetére

    Valóban, kipróbáltam a 8mm sony kameránkkal.
    Fehéren villog az érzékelőnél, ha lezárom, és az órát mutatja akkor lassabban villog. Mondjuk sokat nem teszteltem, inkább hagyom hogy feltöltődjön a kamera mert szerencsétlennek full kisült az aksija..

    Más:
    Egyébként lehet én vagyok összeesküvés elmélet szülő, de szerintem ebben a Windows ra való átállásban benne van erősen a Microsoft keze. Az a feltevésem hogy mobilos op rendszerek téren is jelentőségteljesen ki akarja venni a részét a piacból. Csak így tud fent maradni (ameddig használják a windowst, teljesen mindegy nekik hogy tört vagy nem tört, addig él, amint nem használják és más rendszerek terjednek el, kiesik az önuralmi pozícióból és elbukik, mert ma már sokan tudnak hasonlóan jó vagy jobb rendszert készíteni) , google igen nagy konkurenciája kezd lenni, így már nem csak a linux tól és a mac től kell félnie. És szerintem még a MS pénzeli ezeket a gyártókat, akiknél megjelentek a Windows os mobilok, nem pedig ők veszik hozzá a rendszert az MS től.
    Szóval nekem egyáltalán nem tetszik hogy a nokiák windows osak lesznek (mert ez egyáltalán nem a mi javunkra történik, hanem bele van kényszerítve a helyzetbe hogy egy népszerűbb elfogadottabb (menő) rendszert használjon, Microsoft meg ugrál örömébe hogy kihasználhatja a nokiának mint nagy és népszerű gyártónak ezt a szerencsétlen helyzetét így biztosítva a rendszerük terjedését) továbbá ha így alakul a helyzet akkor támogatás nélkül maradnak a telefonjaink és az értékük brutális sűlyedést fog szenvedni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák