- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz XFishboneHUN #4448 üzenetére
Nem vágsz át öreg! Most nézem, hogy amit betettél képet ugyanaz, mint ha kipipálom a fizetős utakat!
Figyelek ám!
Szóval a lényeg, hogy nem találja amit én akarok.Na de valaki be tud jelentkezni a nokia accontjával a HERE Mapsban ?
Én nem tudok belépni[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Bemegyek a Settings, email+accounts és még ott sem tudok megadni Nokia accountot.
Mi a fene van?!How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz XFishboneHUN #4454 üzenetére
De az útvonal ugyanaz, mint mikor bent hagyod a pipát. Nézd csak meg.
Lalll: Már megvolt
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Tudtátok, ha beírjátok a telefon böngészőjébe a here.com-ot, akkor a HERE Maps progit adja be?
Amúgy írtam feedback-et a nokiának, hogy lassú a térképük és hogy nem tudok bejelentkezni a nokia accountomba. Talán válaszolnak majd.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Assdak
őstag
Motorway-t miért szeditek ki? Az hogy autópálya, nem jelenti, hogy fizetős. Arról nem is beszélve, hogy a Csatornára fel, illetve le, csak autópálya vezet, így anélkül, elég nehézkes lenne feljutni.
-
legiaap
félisten
-
-
legiaap
félisten
Mikor leveszitek a telefont töltőről (a normális töltőről beszélek, nem a vezeték mentesről) akkor nektek is ad ki ilyen sípoló hangot egy pár másodpercig.
Cyberpunk: Akkor is csak akkor fel sem tűnik, mert folyamatos. Akkor tűnik fel, mikor kihúzom a konnektorból a töltőt.[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
Engem ami el kezdett idegesíteni az az, hogy ha csörög a telefon és felveszem, akkor a csengőhang beszaggatva a hangszóróból kb 1-2mp-re még hallatszik. Más is észrevette ezt? (azt nem kérdem, hogy másnak is van-e ez a probléma, mert eddig ahány 920-at láttam mind ezt csinálta)
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
legiaap
félisten
Play to beta
Simán feltelepítettem, pedig nekem nem is olyan fw-m van amik ott a zárójelben szerepelnek.nincs xbox-om
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
Na most jutott eszembe megirni, tenyleg nem megy at a telefon csengohangja, csak a kihangosito beepitett pruttyogos ringback tone-jat hallom. Ez nem tudom miert lehet, WP8-ban van A2DP bluetooth profile, van AVRCP, van HFP, minden ami kellhet ehhez a ficsorhoz. Az MP3-akat meg lehet hallgatni rajta, kicsit agresszivan is probalja a Lumia tolni a zenet automatikusan amint parosodik a kocsival egybol konnektalni akarna mint "Music" es ha engedem neki automatikusan el is kezd jatszani valami mp3-at a telefonrol. Reject-elnem kell a csatlakozasi kerelmet h. kussoljon b, ez az Xbox music app is valami tragya, meg stoppolni se tudom a szamokat, csak pause.
-
-
königarjen
tag
Tisztelt Uram,
Köszönjük a szíves türelmét. Arról szeretnénk tájékoztatni, hogy a készüléken főpanelcserét végeztek el.Ma kaptam ezt a levelet, jót jelent?
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
Blyan
félisten
válasz königarjen #4472 üzenetére
Új készüléket kapsz, ezt jelenti.
Woland:
Szerintem nem cserélnek alaplapot,
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
legiaap
félisten
válasz legiaap #4468 üzenetére
Na ezt a Play To Bétát leteszteltem. Simán felcsatlakozott TV-re és játszotta is a videót. Valamelyiket tök simán vitte, de volt ahol durván beakadt és egyszerűen megállt és nem vitte. Az összes videót telefonnal csináltam. Képeket is simán meg lehet így nézni TV-n, de nagyon lassan vált a képek közt.
Van még hova fejlődnie az az igazság.
De tetszik a cucc.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Assdak
őstag
válasz königarjen #4477 üzenetére
A főpanel csere, készülék cserét jelent.
-
busman_
tag
Van valakinek wh-920 Nokia Monster purity fülese? Most nézegetem, gondolkodom hogy vegyek-e. Egy két magyar véleményt szívesen meghallgatnek róla.
-
polonic
félisten
-
busman_
tag
válasz Cyberpunk #4483 üzenetére
E-bayről kb 17eért be lehet szerezni, nekem még Sosem volt profibb fülesem, mindig a telóhoz kapott alap cuccokat használtam, ami kimerült a régi iphone fülesben meg a lumia 920hoz kapottban. Ez a Nokia nem olyan rossz,de kipróbálnám mivel tud tobbet a Monster. Viszont nem tudok olyan helyet itthon ahol ki lehetne próbálni. Ötlet?
-
Cyberpunk
félisten
válasz busman_ #4485 üzenetére
Hát kipróbálhatod, azt ha nem jön be még mindig eladhatod. Mondjuk a gyári fülesnél minden jobb az elég vacak. Én most egy Brainwavz M5-öt dugtam rá, hát nem egy nagy szám, mármint a mobil hangchipje lehet vacak. A Bleckberry-m simán lenyomja, de még az iPad is jobban szól.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nicu71
addikt
ha már itt tartunk,a wp8-as Nokiákkal működnek jól a 4 polúsú jackdugós fülesek?tehát amelynek felvevő/mikrofon gombjuk is van...mert a régebbi Nokiáknak pont fordítva volt bekötve/nem Iphone kompatibilis módban.
Szívtam is emiatt nemrég/fülesemnek jackdugasza cserére szorult,és a mester nem jól kötötte be,régi Nokiáján tökéletes volt,de az én Omnia7-m LEFAGYOTT tőle,és hát volt egyfajta "hangja"is közben"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
legiaap
félisten
Valaki írta, a Whatsapp jobban meríti a telefont.
Had cáfoljam meg megint.
1 nap 8 óra és 48 perce megy a telefonom és még 37% van az akksiból.
Minden azonnali szinkronizálásra van állítva, vácápot is használtam, kamerát is, neteztem is, fécbukoztam is.
Jó ez az akksi.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
XFishboneHUN
senior tag
Neten megtaláltam az Asphalt 7: Heat játékot 878 MB!!! Azért az nem semmi játékméret! Viszont iszonyatosan szép a grafikája!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
legiaap
félisten
válasz XFishboneHUN #4495 üzenetére
Már megvettem, tolom is.
Nem vagy haver Xbox.on, meg még kéne gyakorolnom.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz sereeff #4493 üzenetére
Akkor ez pont jó hír nekem! Az N8 100%,hogy régi tipusú jackkiosztású,tehát érthető hogy nem megy.
Hm, akkor neked van/volt Omnia7! Mi a véleményed, a 920 jobban szól?Hangminőség,hangerő terén...
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
legiaap
félisten
válasz XFishboneHUN #4497 üzenetére
Persze
Vegyél fel. ElDzsi névvel futok.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest