- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
foursquare van 2 is (a hivatalos,meg a 4th & Mayor), Gtalkra: Van Gtalk nevű progi, JiTalk(ez elég gyors), IM+ (ez ugye kezel skype-ot,Gtalkot,Facebookot,stb. Csak lassúcska kicsit), Tegnap óta meg a kedvencem a Parlingo (gyors,kezel Facebookot, Gtalkot, Windows live messengert!!!)
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Kephamos
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat. Ha lassan is, de kezd tisztulni a kép.
Még 3 kérdés:
Van valami képernyő mizéria. Mi is az pontosan?
Ha jól értem, akkor a gyári zenelejátszó megbirkózik a podcastokkal. RSS link jó neki?
Ez a zune-os szinkronizálás hogyan is megy pontosan? -
Воланд
titán
válasz Kephamos #2952 üzenetére
gyari lejatszo csak a geprol tudja atmasolni a zune-on belul letoltott podcastokat. legalabbis hu regios regnel.
zune sync: kepet, zenet, videot csak annak a segitsegevel lehet a telefonra masolni a szamitogeprol.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Akron99
aktív tag
válasz Kephamos #2944 üzenetére
A gyári ébresztő nem a legfunkcionálisabb. De ez így volt Androidon is. Viszont (az ingyenes alkalmazások között) nem találtam helyette jót.
Nagy gond, hogy mindenhez ugyanazt a hangerő beállítást használja (telefon, ébresztés, média lejátszás, stb...) Így szituációtól függően állandóan játszani kell a hangerővel.
De ettől függetlenül nem sajnálom, hogy cseréltem a droidot. -
Воланд
titán
válasz Gabesz77 #2960 üzenetére
asszem ugy mukodik a dolog, hogy lezart kijelzo eseten, ha valami fel szeretne maszni a netre, akkor elobb megnezi, hogy van-e elerheto wifi halozat. de pl a push e-mail only wifi-nel nem megy. ha mar egy adott ido van beallitva, hogy mikor keressen uj e-maileket, akkor megy a dolog. ha meg ki van kapcsolva a mobilnet a beallitasokban, akkor magatol nem kapcsolja be.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Gabesz77 #2962 üzenetére
akkor neked mazlid van, nalam ez legtobbszor nem jon ossze. bar van olyan postafiokom, amin nem tudok pusht beallitani, ott 2 oras frissites van es akkor lejon a tobbi is. de jellemzobb, hogy allandoan mobilneten vagyok, ha meg nem, akkor meg tolton van a telefon es nem kapcsol ki a wifi.
-
Sztif
aktív tag
Tegnap végre sikerült beállítani mindent, így mostmár letudok tölteni appokat a piactérről.
Vmiért nem engedte a meglévő hotmail címemmel, hát nem tudtam mit csinálni, csináltam egy ùjat.
Még a Zune-nal kell egy kicsit ismerkednem.Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást keresek, ami az adatforgalmat figyeli.
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
spider80
őstag
Állítólag most készítgeti rá a nokia a programot. Kitartás.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz Szemi88 #2970 üzenetére
Én annyira nem várom,mert omnia 7-esem van,és csak nokiára lesz, de itt olvastam róla,meg volt róla kép is.
-
neooen
aktív tag
Nem nagyon követtem mostanában a topikot, de érdekelne, hogy a Vodánál mi a helyzet? A honlapon már szerintem másfél hónapja fent van, hogy hamarosan... A SmartStore-ban sincs még?
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
-
shteer
titán
-
Kephamos
addikt
Mivel fog többet tudni a 900-as, mint a 800-as? Érdemes rá várni?
-
-
neooen
aktív tag
válasz Zoli1222 #2974 üzenetére
A Nokia 800 címen szereplő lenne az? A Nokia 700 után nekem megtévesztő, de nincs másmilyen Nokia 800 jelzésű a Lumián kívűl, ha jól látom, tudom .
Ha az, akkor ugye most csak viccelnek:
Vodafone: Mátrix 4 csomagban, 7.900Ft-os alapdíj ebben 300 perc lebesz. 1 GB adatforgalom: 99.990 Ft
ugyanebben a konstrukcióban iPhone 4 (8GB) 74.990Ft
iPhone 4S (16GB) 134.990FtT-Mobile: MédiaMánia M csomagban, 8.550Ft-os alapdíj, ez kb itt is 300 perc lebesz 750 MB adatforgalom: 53.991 FT
Mondjátok, hogy akkor az nem a Lumia 800, vagy valamit rosszul látok?!?!?!?!
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
Воланд
titán
válasz Kephamos #2983 üzenetére
szerintem jonni fog, tul uj ahhoz a lumia, hogy ne jojjon, de teljes erteku tuti, hogy nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
HardyHard
csendes tag
Miért jobb egy ugyanakkora felbontású, de nagyobb pixelméretű pentiles kijelző, mint ami a 800-ason van? Nem tudom elképzelni, h sokkal élvezhetőbb képet nyújt..
-
Gabesz77
senior tag
válasz Urban Terror #2989 üzenetére
Még a frissítés előtt, vagy utána hard reseteltél? Olvastam, hogy legújabb szoftver verzióval nem ajánlatos.. Tapasztalat?
Nekem viszi az indexes videókat.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Воланд
titán
válasz Urban Terror #2989 üzenetére
dobj egy linekt, hogy mit nem jatszik le.
-
Воланд
titán
válasz Kephamos #2993 üzenetére
keves a subpixel, ezert szep szorosek a betuk. mondjuk hasznalat kozben nem zavaro, de neha azert eszre lehet venni.
-
neooen
aktív tag
válasz Zoli1222 #2985 üzenetére
Kisebb mértékű sokkot kaptam . Kb 2,5 fél hónapja várok rá, de ekkora pofátlanságot el sem tudtam képzelni. Majdnem dupla annyiba kerül, hihetetlen. Úgy voltam vele, hogy ha nem tetszik az ára, akkor veszek egy iPhone-t, mert nem akartam szolgáltatót váltani, de 54.000-ért (webshop ár)..., még a Telenornál is szintén 8 ezres csomagban 75.990 Ft!
-
neooen
aktív tag
Ezt már 1-2 hónapja is írni akartam, hogy ha frissíthető lesz a Lumia 800, akkor ezt az információt miért tartanák vissza? Ez egy pozitív dolog, inkább azt fogják minél később elmondani, hogy ha nem lehet frissíteni rá. Vagy rosszul látom?!
-
Urban Terror
tag
Nézem sorba az index videókat, mindegyiknél csak egy fekete négyzet jelenik meg. Semmi reakció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest