Hirdetés
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Nokia Lumia 620 szakmai topic.
Függetlenítés, szoftvertörés, warez az alapelvek alapján TILTOTTAK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Воланд
titán
válasz YelaWolf #4539 üzenetére
adott alkalmazas azonnal hibernalasra kerul, ha nincs eloterben (pl megnyomod a win gombot), nem kell ehhez lezarni a kepernyot. es amig bent van a task valtoban (nyil nyomva tart), addig visszalepeskor a hibernalt allapotot tolti vissza.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
nagyúr
válasz YelaWolf #4567 üzenetére
Browser cache, e-mailek, dokumentumok, ilyesmik ott tárolódnak, és az alkalmazások bizonyos adatai is. Ha a storage checknél az ideiglenes fájlok nem foglalnak túl sok helyet, akkor nincs gond a tárhellyel, egyszerűen ennyi minden tartozik az other mappába.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
dora100
csendes tag
válasz YelaWolf #4567 üzenetére
Szia!
Nekem 620-am van, páromnak meg Sola-ja, úgyhogy megpróbálok írni valamit (páromat is megkérdeztem).
Összességében én a Sola-t ajánlanám. Perszer ez attól is függ, hogy mennyire fontosak neked a google szolgáltatások. Nekem most pl. nem akarja az összes gmail-es emailemet beolvasni a lumia, csak a legutóbbi ötöt-tízet. Persze az újak gond nélkül megérkeznek, de azért néha nem ártana ha vissza tudnám nézni a régieket. (lehet ez csak időszakos probléma, majd kiderül).
Egyébként szerintem a Sola kinézete férfiasabb, de azt vettük észre, hogy a 620 képe egy kicsit szebb, de a felbontása a Sola-nak jobb, de színhűségben a 620 nyer. Sola-nak hideg színei vannak, a 620-nak meg élénk, meleg színei.
Kicsit vicces, hogy windows phone-on nem tudod külön állítani a média hangerejét. Ha halkan hallgatsz zenét, és úgy hagyod, akkor halkan fog csörögni, ha később hívnak és nem tekerted fel a hangerőt. (mondjuk ki hallgat halkan zenét?! )
Mind a kettő egyformán gyors, abban nem érzünk különbséget. Méretre is totál egyformák. A 620 olyan kis ducinak tűnik a gömbölyded formája miatt, de igazából nem vastagabb.
Gondold át, hogy milyen alkalmazásokat szeretnél majd használni, mert win phone-on is vannak már a legfontosabbak, de android-ra azért több van. Habár nekem bőven elég, amit win phone-ra le lehet tölteni.
A 620-ban nincs rádió, fontold meg, hogy mennyire használod, mert nem is lesz! Viszont a Sola nem kap újabb android-ot. 4.0.4-es marad (Ice cream sandwich).
Win phone-on nem tudsz torrentezni, android-on igen, ha ez szempont lenne. -
macika69
tag
válasz YelaWolf #5283 üzenetére
Sajnos ez (ismét) egy visszalépés (egyik wp térképen sem lehet "rámutatással" célpontot kijelölni) az symbian-hoz képest. Ott semmi ilyen gondot nem jelentett megnyitni egy korábbi office verziót. Igaz ez a microsoft hibája, de akkor is sarkalatos hiba. Újabb, de nem biztos hogy "jobb".
Nekem az mondták a nokiánál tessék örülni az integrált közösségi (fb, twitter, stb) felületnek. Én valahogy nem igazán tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
Manky956
tag
válasz YelaWolf #7127 üzenetére
Szia nálam olyat csinált hétvégén hogy 1 nap alatt lemerült 76%osra , alig nyúltam hozzá, köv nap meg pár óra alatt ki is kapcsolt , battery statust néztem hát elég meredek lett a grafikon ,csak nem tudom miért.
Nekem mindig csinál ilyeneket ,de akk merül a legjobban ha már nincs adatforgalmam .http://sakaldob.hu
-
MODERÁTOR
válasz YelaWolf #7868 üzenetére
Bármilyen levelezőprogrammal használhatja G-Mail postafiókját, a POP3 protokollt használva.
Beérkező levelek kiszolgálója (POP3 server): mail.gmail.hu
Felhasználónév: felhasználónév@gmail.hu (itt helyettesítse be a saját felhasználónevét)
Jelszó: postafiókjának jelszava
Port: 110Kimenő levelek kiszolgálója (SMTP server): ezt az internetszolgáltatójától kapja
Felhasználónév: az internetszolgáltatójától kapott felhasználónév
Jelszó: az internetszolgáltatójától kapott jelszó
Port: 25 (alapértelmezett)Fióknév (felhasználónév): a teljes e-mail címet kell megadni (felhasználónév@gmail.hu)
ha rám hallgatsz, minél hamarabb lecseréled ezt a gmail.hu-t valami értelmesre, a freemailről nem is beszélve
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
david9999999
tag
válasz YelaWolf #7894 üzenetére
Ha érdekel a véleményem szerintem épp fordítva van. Nyilván vannak technikai korlátai is a mai aksiknak de pont azért nem törekszenek 3-4 évig tartó aksikra mert hamarabb cseréled a telefont, hogy üzletpolitika vagy vásárlási szokás miatt az lényegében mind1. Így is elég nagy dolog hogy ennyit kibírnak, egy ilyen aksit 5 perc alatt tönkre lehet vágni ha nem megfelelően töltöd.
-
david9999999
tag
válasz YelaWolf #7896 üzenetére
Kész csodának tartom hogy ennyit kibírnak. Az egy dolog hogy a telefonok milyen ütembe veszik ki belőle az energiát, de olyan dolgok hogy a kinti hőmérséklet és a páratartalom lefelezhetik az élettartamot. Ebbe az átlagfelhasználó bele sem gondol, miért is tenné attól mobil a mobil hogy ne egy 25 fokos dobozban fix pártartalmon legyen hanem hogy hordozzam. Az Adatkábeles töltés is akkor kezdett teret nyerni amikor elértük azt az elavulási szintet ahol hamarabb cseréled le a telefont azért mert "gyenge" minthogy tönkremenjen az aksi. Ha pedig innen közelítem meg a dolgot elég jó kis kényelmi funkció hogy bármilyen usb-s eszközről tölthetem a telefonomat
-
MODERÁTOR
-
Clemi
veterán
válasz YelaWolf #8202 üzenetére
Valóban jó lenne valamilyen módon megtalálni mi az ami rejtve ügyködik. Mondjuk én gyakorlatilag ugyanazokat a programokat használom, mint az Amber előtt, és minden beállításom ugyanaz. Elsőre a "gyorsnézet"-re gondoltam, mint új dologra ami jobban merítheti az akkut, bár ez nálam "gyors pillantás"-ra van állítva, és direkt megnéztem csak akkor mutatja az időt, miután mozgást érzékelt a szenzor.
Mindezek ellenére, feltöltöm a telefont, és tegnap például este kb 11-kor vettem le a töltőről, és reggel 5-ig 100%-on volt a szint, majd valami történhetett, attól kezdve elkezdte a merülést, pedig hozzá se nyúltam.
Valahogy ilyen a diagramom, amit az Inside Pro készít:
Miután felkeltem persze használtam (1 bejövő hívás) és kora délután az internet rádiót próbálgattam, de az is max 10 perc volt. Az alatt átkapcsoltam 3G mobil adatforgalomra, ami rendesen meríti az akkut, de a többi merülést semmi nem indokolja.
Nekem a háttérben csak az Insider, a Weather Flow, és a Super Calendar fut, legalábbis amiről tudok. Az appjaim között semmi próba verzió, semmi demó nincs, ami reklámokat futtatna, az emaileket manuálisan szinkronizálom, és már egy ideje a FB alapú csevegés sem működik megint, bár az ÉN csempén frissülnek a dolgaim, de push üzenet semmi nem jön.Jó ötlet lenne esetleg, hogy akinek 2 napig vagy tovább bírja, listázná, hogy milyen appokat használ, milyen beállításokat használ, mert ha valamelyik program a bűnös, akkor annak meg kell jelenni másnál is, illetve hiányozni fog a listából annál, akinek jó sokáig bírja az akku.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest