Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoja™

    őstag

    Sziasztok!

    Holnap-holnapután fog megérkezni nekem is a kicsike. Nem vagyok hardcore user, játszani nem szándékozom rajta, telefonról csak neten fórumokat olvasni, facebook chat-elni, meg e-mail-ezni szoktam. Volt anno egy Omnia 7-em, azzal is meg voltam elégedve, bár azt még akkor vettem, mikor még nagyon friss volt maga a WP7 platform.
    Kérdésem a következő lenne: a fent említett funkciókat ( net, e-mail, facebook chat, esetleg youtube) maradéktalanul ellátja, vagy már most gondolkodjak másik készülékben :F
    Engem nem igazán hatnak meg a száraz számok, mint 64 magos proci, 20 giga RAM, meg 26548*13274-as felbontás és egyebek, csak stabil legyen, akksi 2 napot kibírjon és az említett csekélyke elvárásaimat teljesítse.
    Válaszaitokat előre is köszönöm! :R

    u.i.: Csak még egy kérdés: anno. az Omnia 7-el megtudtam oldani, hogy egy kicsit a windows registry-ben mókolva tudtam csatlakoztatni a telefont Zune nélkül háttértár módban, bár feltétele volt, hogy előtte azért telepíteni kellett. Mindezt Windows XP-s környezetben. Viszont azóta fejlődtem PC terén is, kérdés az, hogy Windows 7 alatt ezt meg lehetne-e oldani ugyanúgy?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák