- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Szemezgetek ezzel a telefonnal, második cégesnek kellene. Eddig egy 4 éves SE x8 at használtam, de kezdi magát megadni, a cég pedig ilyen féltégla méretű CAT telefont adna helyette. Igazából kizárólag telefonálásra lenne használva napi 20-25 perc mobilnet nem lenne rajta, wifin naponta párszor exchange e-mail illetve névjegyzék frissítés kellene. Szerintem másra nem is lenne használva, mert van fő telefon ami egy S4. Ilyen használat mellett 3 napot kibír? Az x8 a gyári akkuval elment 5 napig, az utángyártottal csak 3 ha nem nagyon telefonálok.
-
flegga92
senior tag
válasz #58000384 #29061 üzenetére
Az elég durva pedig nagyobb akksi van benne mint az x8-ba, ugye mivel nem nagyon lenne nyomogatva ezért nagyobb kijelző sem mérvadó. Akkor lehet maradok valami gagyi droidnál, de közbe izgatja a fantáziám WP. Eddig tiltakoztam ellene, de vettem egy hibrid gépet 8.1-el, és nagyon megtetszett.
-
flegga92
senior tag
válasz tothjozsi96 #29068 üzenetére
Szerintem bepróbálkozok vele. Újonnan most a fekete az edigitalban 30e, lehet jobban megérné mint 20-25 körül használtat. Ráadásul a legtöbb szolgáltatós.
-
flegga92
senior tag
Ezért furcsállom, hogy egyeseknek ennyire merült. Volt, hogy szabin voltam és 1,5 hét után raktam fel az x8 at tölteni, úgy hogy 2g-n ment. Persze végig a fiókba volt. Az pedig nem zavar, ha kicsit intenzívebben használom és nap végére megadja magát, csak a készenlétet bírja. Esetleg WP-n nincs olyan menüpont/app ami megmondja mennyi a kijelzőidő mint droidon?Ilyen szempontból az S4 sem jó, mert repülő módba is képes óránként 1% ot merülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...