Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz flegga92 #29060 üzenetére
Hát, nehéz így megmondani, hogy bírná-e a 3 napot, valószínűleg nem (sőt). Főleg, ha mobilnet is lenne használva, az nagyon meríti. A telefonálás még nem lenne gond, de én olyan 1,5-2 napra tippelnék legfeljebb.
szerk.: tothjozsi96: Bocs, mobilnet nincs, de akkor sem bírná 3 napig. Itt olyanok írnak (pár ember) 2-3 napot, akik kb. készenlétben hagyják a telefont, repülő móddal együtt. Az 520-nak gyenge az aksija, az átlag 22-24 óra.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz flegga92 #29060 üzenetére
Szia!
Igen, kibír 3 napot szerintem simán.
Kérdés hogy egész nap wifire lenne-e csatlakoztatva, vagy pedig csak alkalmanként.
De amúgy kibírná szerintem ezt a 3 napot.(#29061) karak_22
Olvasd már el még egyszer.
Azt írta hogy mobil internet nem lenne rajta.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz flegga92 #29067 üzenetére
A WP amúgy nagyon jó kis rendszer, az aksi terén viszont pár Lumia nem túl erős. Még a 920-ról olvasgattam sokat, és annál is panaszkodtak, hogy hamar merül. De az általad leírt használat mellett szerintem 2 napig menni fog, aztán töltesz rajta.
tothjozsi96: Többünknek meg nem megy 3 napot. Lehet, hogy Neked igen, de ez nagyon messze van az átlagtól.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz flegga92 #29079 üzenetére
Az pedig nem zavar, ha kicsit intenzívebben használom és nap végére megadja magát, csak a készenlétet bírja.
Engem ez spec rettentően zavar. Igaz a piacon alig van olyan normális méretű telefon ami két napig bírja és méretben is normális, nem egy tepsi. Az 520 valamivel az átlag alatt van sajnos.
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
válasz flegga92 #29081 üzenetére
Én max 4,3"-ig nézegetek, azt a méretet még kényelmesen átérem hüvelykujjal.
Sajnálom hogy a hardver és a funkciók fejlődése mellett az akkuteljesítmény szinte alig növekedett. A Samu dual simes butatelefonom amit most nyúzok akár egy hétig is elmegy, igaz funkcióiban sehol nincs egy okostelóhoz képest, de őszintén szólva sok felesleges probléma eltűnt az életemből.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
törölt tag
válasz flegga92 #29079 üzenetére
Nekem előzőleg egy LG P500-am volt, az 2 nap alatt lemerült teljesen. Elkezdtem használni az 520-at, az LG teljesen háttérbe szorult, így csak wifivel készenlétben a 8. napon kellett töltenem. Nem vicc, meglepődtem én is. Persze ezt nem nevezném használatnak, mivel hívás sem volt vele, de kíváncsi voltam rá, és azért nem rossz aksi az.
A kijelzőidőt semmi sem méri, csak az appok hatását az akkuidőre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás