- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtommy
aktív tag
Sziasztok! Új készüléket szeretnék venni, és szemezgetek a legújabb zászlóshajókkal, ám nem nagyon fogta meg a tetszésemet egyik sem... most találtam meg a 1020-at, ám kicsit elhökkentett, hogy már több mint 1 éves modellről beszélünk.. Mit gondoltok megérné még a beruházást egy ilyen telefon? Androidról váltok(galaxy s3) és mindenképpen szeretnék egy teljesen gördülékeny kezelőfelületet, ami megbízható, és az alapfunkciókat amit egy okos telefonnak tudnia kell(navi, kamera, multimédia, net) gondolkodás nélkül ellátja. Régi már ehhez a 1020, vagy adhatok neki egy esélyt? Ha ez sem válik be, marad az iphone 6 .. Köszönöm!
-
vtommy
aktív tag
Sajnos semmit nem tudok még a WP-ról, az android után próbálnék ki valami újat, és mivel az iPhone-t tudom, hogy úgy is megbánnám ezért gondoltam a WP-ra, viszont a legújabb nokia modell nagyon nem tetszik.. Megköszönném ha írnátok néhány szót az említett "kompromisszumokról"
-
vtommy
aktív tag
Pont ez az amit szeretnék, egyszerűen elegem van abból androidon, hogy a sok mókolt szoftver után mindig a gyárira kell visszatérnem, mivel semmi sem hozza azt a minőséget és ennek az instabilitás az ára.. Talán ami hiányozna az a fájlkezelő, hogy úgy tudjak lépkedni a képeim, fájljaim között, mintha a windowsban az intézőben lennék. Erre van valami alternatíva? Vagy mindent csak a hozzárendelt programmal? (kép- galéria, zene- lejátszó ..stb)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest