- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz Joe bácsi #12574 üzenetére
Az aláírásoddal kapcsolatban: az a gyanúm, nem csak a az E52-es miatt szedtél Xanaxot ... Te általában így állsz hozzá a világhoz, a Boci tejivóban szar a kaja és gagyi az alapanyag, de a korábbi telefonjaidtól sem voltál elájulva ...
Én egyszer lefordítottam magamnak a Doors People are strangers c. számát, közzéteszem szabad asszociációnak, akár a te hozzáállásodra:Az emberek idegenek, mikor idegen vagy csak,
Az arcuk is ronda, ha magányos vagy.
A nők mind romlottak, mert nem kellesz nékik,
s a szűk utcák is talányosak.valahogy így volt, sajna, nem emlékszem rá pontosan, pedig annak idején szótagszámosra adoptáltam.
Visszatérve a Xanaxra, az jó, hogy leszoktál róla, mert csúnya függőséget okozhat. Viszont, mint írtam, szerény véleményem szerint te a környező külvilággal vagy állandó konfliktusban, aminek csak egy aktuálisan manifesztálódott szegmense volt az E52.
Nyugodtan anyázhatsz magadban, de nem rosszakaratból írom: régóta figyelem a kommunikációdat. Ezért zárom egy Epikhtetosz idézettel, hátha elgondolkozol rajta egy kicsit:
"Az embereket nem a dolgok zavarják, hanem a szemléletük; vagyis az a mód, ahogy a dolgokat nézik."A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
drkbl
őstag
válasz Joe bácsi #12574 üzenetére
Nem a hátlapját nézted véletlenül? Erős napsütésben csak a színek vesznek oda, mono szürkében tökéletesen olvasható - ami nem mondható el az Arénámról, pedig kikapcsoltam az energiatakarékos módot és max. fényerővel tolom a nyáron, de kb. láthatatlan félkarnyújtásnyi távból.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest