Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tuxracer

csendes tag

Két hét nyüstölés után megvolt az első fagyásom .. de a jó hír, hogy nem a telefon hibája :D

Azt hiszem Rocker kolléga írta, hogy a Smart Settings fagyás okozott nála. Ezt megerősítem, feltettem a Smart 2.5-ös -általam szignózott- verzióját. kb 15 perc alatt 2x fagyott le a telefon, úgyhogy gyorsan leszedtem a progit.
    Aztán tettem egy újabb próbát, feltettem a Smart 2.1x verzióját és láss csodát, azóta is tökéletesen működik. Hála a Smartnak meg 1-2 programnak sikerült úgy beállítani a készüléket, ahogy azt elképzeltem, számomra tökéletes munkaeszköz vált beőle.

Felraktam a Garmint is, eleinte tényleg kilépett néhányszor, de tegnap használtam kb 1 órányit és flottul működött.

Az emil kezeléssel lenne egy kérdésem, amire nem tudok rájönni. A háttérben fut az email kliens, szedi le a leveleket műxik rendesen, de levél érkezésekor nincs hangjelzés (természetesen be van állítva)

Ha a postafiókot kiteszem a főképernyőre, akkor jelzi az email érkezését. Nekem így is jó lenne, de a képernyőre csak egy email fiókot tudok kipakolni. Tud esetleg valaki megoldást arra, hogy minden email érkezésekor kapjak hangjelzést?

Új hozzászólás Aktív témák