Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lefotózták a Honor 300-at
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinistv
tag
Egyetlen kifogásom van csupán, de az sem kifejezetten a készülék ellen, csak általánosságban a Nokia szokásos, jól bevált menürendszere ellen. Kicsit újítsunk már fejlesztők, rendben? Kis változatosság, amúgy nagy piros pont a telónak!
[ Szerkesztve ]
-
-
Faun
csendes tag
mikor lesz nekünk is 10-es firmware?
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Elakadtunk a pendrive csatlakoztatása című témában. Csináltunk már két adaptert alaplapokról leoperált USB portokból, de egy sem működött.
Arra az eredményre jutottunk, hogy az adatkábel nem adhat ki tápfeszültséget, mert akkor gond lenne amikor a PC-re csatlakoztatjuk.
Most ott tartunk, hogy veszünk valahol micro USB csatlakozót, és elvileg meg van a telefon USB kimenetének a kiosztása és abba az irányba indulunk tovább...Három hete van meg a telefon. Elkerülhetelen, hogy ne hasonlítsam folyamatosan az L700-hoz, ami a múlt . Érdekes, dolog ez, mert amikor a Nokiat használom, akkor hiányoznak az apróságok, amit a Samsunng tud, ha meg a feleségem L700-át akkor a Nokia dolgai hiányoznak. Tudom baromság, de ez van.
Az utolsó bosszúság az volt, ha elindítom az időzítőt, beálítom, majd kilépek belöle, akkor az életben többet nem tudom megnézni, hogy épen hol tart az időzítés... Gondoltam. Aztán rájöttem, ha a menüből keresem ki, akkor látom hol tart. Ettől függetlenül a főképernyőn kirakhatna valami ikont, hogy folyamatban van az időzítés....[ Szerkesztve ]
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
Sokka
aktív tag
válasz misimagaki #807 üzenetére
Mi is idáig jutottunk, de igazából nem szükséges nektek csatlakozót vásárolni, mert ha bevontok egy külső tápfeszt, azt köthetitek az egyik USB csatlakozó 1-es és 4-es lábleosztására. Viszont akkor már egyszerűbb, ha bedugom mindkettőt a Pc-be.
Más kérdés: Te jutottál vmi-re a MobilPdf-el kapcsolatban?¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Most gondolkozom ilyen telefon vételén, a T-mobilnál elég olcsó előfizuval.
Van esetleg valami szériahiba, vagy valami,amire érdemes odafigyelni?
Ja, meg az hogy a menüje milyen? Mer az az igazság, hogy eddig SE-m volt, és nem nagyon ismerem a Nokiákat. Egyik ismerősömnek 2700 classicja van, a menü pont olyan a 6303ban is? Úgy értem pont úgy "ugrál" vagyis olyan flash szerűen mozog mint az? Nem akad? Mer ismerősöm telóján akadt, ha hallgatta a zenét. Köszi szépen! -
meroly
veterán
válasz badrian250 #809 üzenetére
Eddig nem derült ki szériahiba, és valóban nagyon olcsó T-nél én is vettem, de aztán el is adtam, mert a fém nem tetszett.
A menü szinte pont ugyanolyan, sőt a 2700-ban mintha még kicsit butítottabb lett volna. Az animációt ki lehet kapcsolni, engem is zavart, meg lassította is a telót.
Vedd meg, nem fogsz csalódni benne.Impossible is nothing
-
Sigiusz
tag
A fénybeállítások be/ki kapcsolásával mit állítok be?
Egyébként nekem nincsennek áttűnési effektek, és nem is találom hol lehetne bekapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
-
misimagaki
aktív tag
Az annyit jelent, hogy elmulasztott eseményekre a középső navi gomb körül pulzáló fénnyel jelez. Ilyen a kapott üzenetek, meg a nem fogadott hívások, vagy a meg nem nézett naptár bejegyzések, ha volt hozzá beállítva riasztás, vagy ha lejárt az időzítés, pl.
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
misimagaki
aktív tag
Szoktam hallgatni egy órás rádióműsorokat felvételről, és teljesen megőrjít, hogy bejövő híváskor, vagy sms érkezéskor visszalép a lejátszott állományban. Nem is kevesett. A sírba visz!
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
-
SpongyaBob
veterán
ÜDV urak! Mondjuk Én sose hagyom, hogy olyan sokáig villogjon Azért egy pár perc után észreveszem, szóval foggalmam sincs meddig villoghat az eseményjelző
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Joe bácsi
őstag
válasz SpongyaBob #821 üzenetére
Ameddig beállítod! S60-ban így van.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz SpongyaBob #823 üzenetére
Nézd meg.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
nemrég a szüleim is beneveztek két ilyen kütyüre. Sztem szépek elinte nekem nem tetszett amikor a tesztet nézegettem mert sztem túl gömböjű viszont így élőben odab.sz sztem nagyon szép és a tudása is rendben van. csak annyi lenne a kérdésem mert alapból volt bennülk 1-1 gb-s microsd és amikor kivellem akkor alig lehetett kihózni és beakni, gondoltam ez azért lehet mert elősszőr volt így, de aztán később is még mindig ilyen, na de ez nem nagy gond véglis nem csrélgeti az ember naponta (én legalábbis).
és még annyi lenne h így visznont fölszabadult 2 db szép állapotú 6300-ás kütyü, szerintetek menyiért éri meg eladni kb. és ha függetlenítjük akkor többet is ellehet érte kérni (kb. 2-3e) vagy sztetek mennyiért rakjam fel így és úgy is a netre?Matthew 24:42
-
bach66
tag
Üdv!
Tudna valaki ajánlani olyan videókonvertert, amelyet be lehet állítani, hogy feldarabolja a "végeredményt"? Mondjuk 20 perces szakaszokra.
Mert a teló médialejátszójában tudtommal ugrani nem lehet, és elég nehézkes mindig oda tekerni egy filmet, ahonnan folytatni szeretném.előre is kösz!
-
SpongyaBob
veterán
Bocsi a dupla hsz-ért, közbem megnéztem, de sehol nem találok erre utaló beállítási lehetőséget. Viszont minél tovább tekersz, vagyis tartod lenonyomva a gombot annál nagyobb intervalummal teker.
[ Szerkesztve ]
-
domojko
senior tag
válasz SpongyaBob #833 üzenetére
Ha jól emlékszem a 6300-nál a videolejátszó beállításánál lehetett állítania hogy milyen időintervallumot tekerjen. Valamelyik opcióban volt illyen.
-
badrian250
tag
A Nokiának am van valamilyen témaszerkesztő progija pcre mint pl a sonyericssonnak?
Bocs h ha hülyét kérdezek, de 7 éve sonym van és megszoktam,na -
meroly
veterán
válasz badrian250 #836 üzenetére
Nincs
Témaszerkesztést pár hsz-el előrébb tárgyaltuk. Olvass vissza vagy keress rá.Impossible is nothing
-
razsa
aktív tag
Tud valaki jó és ingyenes videókonvertáló progit? avi ---> mp4/3gp
-
meroly
veterán
-
ferrari1
őstag
-
razsa
aktív tag
Köszi a válaszokat!
-
zbence
aktív tag
Na, megvettem én is, eddig nagyon tetszik, és aki látta, csak dícsérte!
@Meroly
Miért érne a telefon 13-14k-t, mikor újonnan még előfizuval is 34.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Újonnan előfizuval 15k t-nél legalábbis. Használtan ennek megfelelően csak ennyit ér szerintem.
Impossible is nothing
-
misimagaki
aktív tag
Nekem is szólt a PC Suite, hogy van újabb szoftver a telefonhoz.
Mentettem, frissítettem, és kezdhettem beállígatni mindent az elejétől. Talán kellett volna csinálni egy rendszermentést?Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
SpongyaBob
veterán
válasz misimagaki #847 üzenetére
Igen, az lehet, hogy célszerűbb lett volna. De pl. Nekem még soha nem tünt el frissítés után a telórol semmi. Persze azért biztonsági mentést mindig csinálok.
-
Bailey
senior tag
válasz misimagaki #847 üzenetére
Melyik szoftvert tetted fel?
Sajnos nekem 64 bites Win7 van.Azon meg a Nokia Updater nem fut,ezért nem tudom nézni. -
misimagaki
aktív tag
Elvileg 64 bites Win 7-en sikerült. Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem. (Két rendszert használok, a hetes, csajók trial...)
Egyébként 10.10-es a verzió, azt hiszem. Készültem az akku kivételére, meg minden ilyesmire, de nem kellett. Egy darabig molyolt, aztán finish.Más. Mindenkinek:
Találtam egy szoftver: [Bright Light Touch]
Ezt sokan kerestük, de aztán kiderült, hogy még várnunk kell...Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest