- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Senkit nem akarok megsérteni, de: Nem tudom ki mit gányol a telefonján, meg a gépén, de úgy tűnik én vagyok az egyetlen akinek zökkenőmentesen ment az sw frissítés és még pozitív változásokat is hozott (gyorsabb, több ram)?
SW frissítés előtt biztonsági mentés pc suite. Utána soft reset. Frissítés. Minden visszapakol. Működik. Örül.
Kollégának két irodával odébb gányolt windows, szarrá hackelt telefon, persze, hogy nem megy simán a sw update. Anyázik, hülye köcsög mindenki főleg a Nokia és a Microsoft. Mutassam má, én mit csináltam.
De hát ez van, a mai warezolós-hackelős világban, mindenki nyomja gombot valami félleírás/hozzászólás alapján hozzáértés nélkül kapkodva, utána meg fröcsög a fórumban, hogy a fasza kivan az egésszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest