- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Quasi_modo
nagyúr
-
kosturica
őstag
-
- = Zk = -
félisten
Eddig oké. Akkor lépjünk tovább....
Ajánljatok vmi ocsó, ószt jó -félét. Akár PH!-ról is jöhet.
Valamint javítsatok ki, ha tévedek:
Megveszem, üzembehelyezem. Ami a nethez van router, abból belecsatlakozom a wifibe, majd onnan a szgéphez. Aztán a szoba másik sarkából meg netezhetek telóval.
De hogyan lehet ennek beállítani a hatótávolságát? Nem szeretném, ha fél 16ker tőlem netezne" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #7654 üzenetére
Nem a hatótávolságon kell javítani, hanem a védelmen. Legalább WEP, de inkább WPA/WPA2.
(Már, ha jól értelek.)Xiaomi 13T
-
- = Zk = -
félisten
válasz Viktor0610 #7655 üzenetére
Igen, jól értettél
De én sajnos nem Azthiszem jobb, ha átmegyek az erre szakosodott topicba. Rengeteg kérdés merült fel bennem, és nem szemetelném tele ezt a topicot" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nemesmatee
tag
Próbáljatok cerkával buszon, vagy kocsiban sms-t írni akár a kicsi, akár a nagy QWERTY-vel, kézzelfogható élmény lesz (ahogy kivágod a buszból dühödben)
[ Szerkesztve ] Vagy mégsem??? :D
-
Blyan
félisten
válasz nemesmatee #7657 üzenetére
Ezért nem kell cerkát használni
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
jety91
őstag
válasz nemesmatee #7657 üzenetére
Ki az aki ilyen esetben cerkával ír?
Amúgy én sms-t két kézben fogva nagy QWERTY-n szoktam írni (marha gyorsan megy ) -
Blyan
félisten
Azon tűnődtem, mekkora ganéság, hogy míg az újabb XM készülékben (5730pl) alapból benne van PDF nézegető és a Quickoffice, az 5800-ból ezeket kihagytál..
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Magicrat
tag
Hmm, köszi, a rejtett mappa bejött.
Már csak egy olyan képnézegetőt keresnék - ami nem a Photo Browser és nem kell szignózni - ami tud könyvtárat - ugye esetünkben rejtett könyvtárat - kezelni, és lehet lapozgatni a képek között... (nem kell kilépni mindíg a fájlkzezelőbe és ott rábökni a következő képfájlra)
THX
Mr[ Szerkesztve ]
-
szaki04
senior tag
A győri Saturnban Egész jó akció van most...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
makaveli666
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy hol és hogy tudom kikapcsolni azt hogy valaha is felmennyen nekem a t-mobile netre. Mert volt már rá péda hogy wifiztem elvesztette a jelet és kérdés nélkül felment a t-moble net re. Az lenne a legbiztosabb hogyha valahogy végleg ki tudnám iktatni a rendszerből. Előre is kösz a helpet.
-
pohár
félisten
válasz szaki04 #7663 üzenetére
Debrecenben 85
makaveli... a kapcsolatok közül töröld a wapot, én így szoptam be egyszer
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
McKenzies
csendes tag
Sziasztok!
Egy szamomra eleg erdekes problemam van... Konkretan az hogy az alfanumerikus billentyuzetnel a 8-as es talan meg a 0 is baromi erzekeny, nincs meg az a minimalis nyomas szukseglet, eleg ha csak hozza erek es ugy erzekeli mintha lenyomtam volna. Arra gondoltam hogy biztos a folia miatt csinalja amit ratettem, de ez csak akkor van ha vertikalisan irok alfanumerikussal, vizszintesen mar nincs ez a problema illetve semeik masik funkcional nincs. Ez valami szoftveres hiba lehet? Talalkozott mar ezzel valaki? Rengeteget olvastam az eddigi hozzaszolasokat de ilyennel nem talalkoztam, bocs ha megis elkerulte volna a figyelmem.
-
cserry193
tag
válasz nemesmatee #7671 üzenetére
A normálisabb,full dobozosak 55-60 körül mozognak
-
Tönci
csendes tag
Sziasztok.
Tudna nekem mondani valaki valamilyen oldalt ahonnan tudok a telora tenni témát?
KkÖöSsZz -
Daffchy
őstag
Míért mi a baj azzal a piros 5800-val?
-
Tönci
csendes tag
Nem akarok balfaXnak tüni de ennek kikell sütni az aksiját? eddig egy telefonál nem csináltam meg mert nem érdekelt de ez elég drága ahoz hogy megcsinlájam inkább ha kell
kösziiiiii -
CASper666
tag
Elvileg ha feltölt 100%-ra lekapcsolja a töltőt, de nem tudom. Abból gondolom hogy utána nem melegszik sem a töltő, sem a telefon. Meg elvileg jelez is hogy fullon van, és nem mutatja hogy töltene. Az előző 2 telefonomat sem "sütöttem ki" mert ezek az új aksik már máshogy vannak tervezve. Ezeknél az a gáz ha teljesen lemeríted, nem úgy mint régen a 3210-eseknél, hogy 2x teljesen lemerítjük, meg ilyenek. (Az sem biztos hogy úgy volt jó)
Az előzőnél mondjuk bejött az, hogy mikor már azt hittem feladta az akku, töltöttem amíg tudtam, aztán fullra merrítettem. (ezt kétszer) utána olyan volt mint új korában.Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé! :d
-
makaveli666
senior tag
Ismét egy kérdés. Igaz nem 5800 val kapcsolatos hanem E65 el csak az a fórum kihalt. Ki akarom törölni a net beállításokat, de mikor rányomom hogy hozzáférési pontok akkor mindig azt írja ki, hogy a memória megtelt zárjon be néhány programot vagy alkalmazást. De nincs megnyitva semmi. valaki valami tipp hogy mi a teendő?
-
cserry193
tag
Nekem aztmondták hogy az első 2 töltés legyen hosszabb (min 10h) ,köztük ne merüljön le teljesen. De lehet hogy hülyeség,mert két "nagyon okos" csaj van a helyi T-mobilba.Amikor vettem,emtudta leszedni a hátlapot,SIM kártyát se tudta hogy hova Oda adta hogy rakjtam össze
-
Blyan
félisten
Meg amúgy is lekapcsol a töltés,amint érzékeli, hogy megtelt az akksi...
Szóva semmi értelme tizenórát rajtahagyni.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Cyberpunk
félisten
Hali az én készülékemen is mint sok másik 5800-án van egy rés a jobb felső sarokban a trehány össze szerelés miatt Bár annyira nem zavar de ha megnyomkodom ott akkor érezni hogy mozog. Ezen kívül csak sötétben tűnik fel mert ott kiszűrődik a kijelző háttér világítása.
Nem tudjátok hogy lehet e orvosolni valahogy ezt a hibát? Szerintem garba tuti hogy nem fogják cserélni ez miatt. Esetleg új előlappalHope was the right choice, and it always will be.
-
csutkaa
senior tag
héé héé nekem már December óta van 5800-ám csak az akciós árra reagáltam
[ Szerkesztve ]
-
V1d0N
csendes tag
Ha a mem kártyáról, vagy a telefon mem-ből kitörlöm az olyan mappákat, amik üresek akkor a telefonnak nem lesz baja?
-
nemesmatee
tag
válasz makaveli666 #7664 üzenetére
Állítsd át úgy a netbeállításokat, hogy minden helyre hülyeséget írsz, akkor garantálom, hogy nem megy fel netre... hülye módszer, de én így szoktam megoldani, én ébresztő közben szoktam össze-vissza nyomni mindent és akkor szokott felmenni
-
jety91
őstag
válasz nemesmatee #7689 üzenetére
Én az ébresztőt csukott szemmel kinyomom félálomban
Azé ahoz kell már tudás[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Sziasztok!
Nemrég magam is boldog tulaj lettem
Hab lenne a tortán,ha találnék rá valami értelmes játékot(a gyáriak meglehetős keménységgel súrolják a sz*r kategóriát)
Láttam hogy van egy külön totyik,ami I phone játékokkal foglalkozik már a 10-en nemtom hány résszel.
5800-ra nincs valami hasonló minőségű game?előre is köszi
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
Köszii!köszii
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
nokiafan0802
csendes tag
Üdv mindenki! A közeljövőben szeretnék rendelni egy 5800-át, de a szolgáltatóknál drágább, mint egyes webshopoknál. Ugyan az a változat kapható a különböző webshopokba mint ami a szolgáltatóknál van? A GSM Line-ra, az MGSM-re és az Ujmobil.hu-ra gondolok elsősorban, mert itt most 65 körül mozog a teló ára. Szóval arra lennék kíváncsi hogy itt 65-ért ugyan azokat a kiegészítőket kapom egy új telefonhoz, mint a szolgáltatóknál?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
nemesmatee
tag
Ennek utána kell nézned. Mindenhol más, én április 14-én vettem a pannonnál (azóta már eladtam), ott 11 tartozék járt hozzá. Telefon, benne a stylu-szal, akkor ezen kívül még akksi, töltő, headset, adatkábel, 8gb-os MicroSDHC memóriakártya, tok, cd, pót stylus, TV-kábel, állvány, csuklópánt, persze a használati utasítás, garanciapapír... Ez a full dobozos változat, mert azt rebesgetik, hogy van egy, amiből néhány tartozékot kispóroltak, ne mtudom, hogy miket... Nézd meg a garanciaidőt, hogy Magyar garancia-e, vagy Európai, ha nem szolgáltatónál veszed, akkor azzal számolnod kell, hogy neked kell eljuttatni a szervízbe és nem kapsz cseretelefont, én ezért vettem szolgáltatónál..... Nyilván olcsóbb a teló, ha a telefonon EU garancia van és minél rövidebb ideig, annál olcsóbb....... Ezeket vedd figyelembe!!!!! Nem akarok (és nem szoktam) üzletrontó lenni, de én a helyedben 60-ér vagy esetleg afelett másik telefont vennék... Az 5800 nagyon nagy pofon volt nekem, de te döntesz.
Üdv
-
valvetronic
csendes tag
Üdv!
Hamarosan én is 5800 tulajdonos lehetek, ha minden jól megy.
Azt szeretném megkérdezni, hogy megoldható e a telefonnál hogy egyidejűleg fusson a Nokia Sports Tracker, valamilyen navigációs rendszer és a zenelejátszó (természetesen ezek között váltogatnék...)?
Előre is köszönöm a választ! -
nemesmatee
tag
válasz nemesmatee #7696 üzenetére
Az az 5730 XpressMusic engem nagyon megfogott, nem lenne rossz választás (már csak azért is, mert nem érintős ) Egyébként hiába veszel XpressMusic-os telefont, mert amit adnak hozzá gyári headsetet, az eléggé ratyi... Én sok komolyzenét szoktam hallgatni, mert zenész vagyok, ezért engem különösen zavar a rossz minőség. Tehát ha jó minőségben akarsz zenét hallgatni, még be kell mellé ruháznod egy magasabb kategóriás fülesre is... Ezügyben palee1989-t tudom ajánlani, baráti (nagyon alacsony) ár, kiváló minőség, garancia!!!
-
nemesmatee
tag
válasz valvetronic #7697 üzenetére
Persze, megoldható, minden programot le lehet rakni a tálcára úgy, hogy a menügombot megnyomod (iPhone koppintás annyi különbséggel, hogy az iPhone ilyenkor ki is lép)... Úgy tudod előhozni őket, hogy hosszan megnyomod a menü gombot, szal elég egyszerű... Az már más kérdés, hogy 2 alkalmazástól már fagyás van De gondolom ezeket az új szoftverben kijavították mind
-
jety91
őstag
válasz nemesmatee #7699 üzenetére
Nem iphone koppintás, a symbian rendszer régóta tudja ezt de ne zavarjon...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest