- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz kelzsoca #3251 üzenetére
A billentyűzáras hibára amúgy azt mondták a T-nél (nem az enyém a telefon, a tulaj mesélte), hogy "szoftverhiba, ezért nem cserélik" - aztán kiharcolta a 20-as szoftvert tőlük, a fagyásai (abból is volt sok) elmúltak, de ez persze nem.
A kísérletek alapján arra jutottam, hogy a kijelzőt ki/be kapcsoló meghajtóáramkörnél van valami súlyosabb hiba ezeknél. Tekintve hogy minden más funkció hibátlanul megy tovább.
Lehet hogy ez is az első széria (eddig eltitkolt) hibája?
“All nothings are not equal.”
-
addikt
Ez a hozzászólás esetleg felvidít?[link]
kelzsoca: Pénz csak akkor jár vissza, ha a hiba lehetetlenné teszi a készülék használatát!
dedike ezért rendel a webshopból...<ilyen esetben a szerződés távollévő felek között jött létre, így nyolc napon belül el lehet állni minden jogkövetkezmény nélkül a szerződéstől>
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
lejárt az öt percem...
tehát az előbb említett esetben a telefon visszaküld, pénz visszakap....(Sajnos nem tudok jobb megoldást a "pénzvisszafizetési garanciára", ami sajnos kikerült a törvényből, mint lehetőség, illetve csak az előző hsz-emben említett esetben él...)
<igaz, ettől még nem lesz olyan telefonod, amit szeretnél....>
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
BlueBear
csendes tag
Sziasztok!!
a minap beléptem a pannonhoz, mert pont Francia O.-ba készülök utazni és hogy meg kérdezzem hogy működnek így a tarifák....nagy megdöbbenésemre ott ficergett a kirakatba az N96 mellett(ezen is meg voltam döbbenve) egy 5800 és egy SE c905....hát mit ne mondjak leesett az állam....már csak azért is mert az N95-nél már régen meg álltak a "csúcsmobilok" terén, és erre most.... nah nem ez a lényeg hanem hogy meg kérdeztem meg lehet-e nézni az 5800 esetleg egy rövid próbát tehetek-e rajta...a Nő kedvesen mondta; igen persze....Kipróbáltam és hát nem sokat volt a kezemben de nekem nagyon bejön...és pont telefon vásárlás előtt állok(már ha haza jövök Franciából) de eddig ez az árszegmens nem is jutott eszembe...de msot hogy meg láttam lehet be vállalnám ezért fordulok először a fórumhoz,hogy meg kérdezzem....Bele merjek fogni??vagy sok a baj vele??(mert olvastam problémákat itt fórumon, és nem tudom azok el múltak e már!?)
előre is köszönöm a válaszotokat...
[ Szerkesztve ]
"Nem az a dicsőség, hogy sohasem bukunk el, hanem az, hogy mindannyiszor felállunk!!"
-
kelzsoca
félisten
válasz BlueBear #3255 üzenetére
Mint minden ez sem tökéletes!
Én a mai napon viszem vissza a Vodafonhoz a telefont, amit pénteken hoztam el!
Felhívtam a Westendben található Nokia mintaboltot/szervizt, és azt mondták 3 napig ők nem nyúlhatnak a telefonhoz (szoftver frissítés sem lehet) cseréltessem ki másikra! -
MODERÁTOR
-
addikt
válasz Viktor0610 #3258 üzenetére
Így van! A vásárlástól nem állhatsz el, legfeljebb másik, ugyanolyan telefonra cserélik ki neked!
De ezt már vagy három hsz-el ezelőtt leírtam... [link]ALI_G: (Távollévő felek között kötött üzlet esetében pedig 8, azaz nyolc nap van a telefon visszaküldésére, nem kettő hét..)
Persze pénzvissza csak akkor van a "nem használható" esetben is, ha nincs másik ugyanolyan telójuk! (Ergo webshopban ez kizárt)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
asysoft
aktív tag
válasz kelzsoca #3267 üzenetére
Én szoftveres hibát eddig nem vettem észre (hacsaknem az nem számít annak, hogy eddig semmit nem tudtam rá telepíteni a "Lejárt tanúsítvány" hiba miatt (mondjuk csak 4-5 dolgot próbáltam, de azért a fent említett 5800-ra szánt Nokia alkalmazás elutasítása meglepett - tudna valaki olyan alkalmazást mondani, ami minden bűvészkedés nélkül biztosan feltelepül?), az általános v10 problémákon kívül (lassúság, túlérzékeny giroszkóp).
-
gti16v
őstag
Valamit,nagyon nem értek a nokia maps-al kapcsolatban.
Alapból milyen térképek vannak feltöltve? A map loader nem mutatja(régen mintha mutatta volna másik telefonjaimnál)
Maga a telefonon „térképek”-ben…meg nem látok olyan opciót…hogy milyen országok vannak fent….
Viszont az tény,hogy rajta van biztos Mo.,Ausztria pl…mert oda elnavigált már bárhova(aktiváltam a 7 napos próbát)
(és net kapcsolatot az első percben letiltottam a nokia mapson belül (tehát biztos nem szedte le a netröl)Tehát akkor ,hogy tudom ellenőrizni az országokat? Köszike…
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
asysoft
aktív tag
válasz kelzsoca #3269 üzenetére
Igen, tudom, hogy Symbian ilyen szempontból nem egyszerű, de úgy gondoltam, hogy ez csak 1-2 alkalmazást érint, a telefon menüjéből/Nokiától 5800-hoz fejlesztetteket nem.
Saint_: Ha ez a módszer annyit takar, hogy a dátumot a telefonon visszaállítom 2007/2008-ra, akkor igen, próbáltam, de annyit értem el, hogy "Lehet a tanúsítvány még nem érvényes vagy lejárt, illetve a telefon dátuma helytelen" üzenetet kaptam.
Lehet, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz, de itt is egy 10.0.010-es szoftverű telefonnal ugyanilyen problémába futottak néhányan, lehet megpróbálom a hard resetet, holnap úgyis vissza viszem a telefont...
Szerk: hm, ha jól sejtem, hard reset közbeni tápellátás-problémák okozhatnának kellemetlen perceket, így inkább kihagyom.[ Szerkesztve ]
-
henesa
aktív tag
Én csütörtökön vettem próbálgattam a térképezést de net nélkül nem csinált semmit aztán tegnap a nokia oldaláról leszedtem a magyarország térképet most már nem kell a net a térképhez de elötte kérte regeltem a 7 napos próba gps-re majd holnap munka közben kipróbálom ugyis letolok vagy 150 km-t
viszont a vistám még mindig nem engedi a pc suite -ot hogy rohadna meg másnak megy vistával nem ismeri fel a telót csak tárolóhely módban
[ Szerkesztve ]
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
henesa
aktív tag
válasz Mymelody #3276 üzenetére
gondolom ugyanúgy csináljuk telefon pc-suite módban ugye elindítom a számítógépen a pc-suitot aztán a telefon csatlakoztatása ott keresi a telót nekem jó sokáig aztán semmi nekem nem található készülék -et kapom
amugy én is a nokiárol huztam le a pc suitot
[ Szerkesztve ]
-
Blu87
csendes tag
Sziasztok nekem egy kérdésem lenne a vodásoktól. Kedden megyek telót venni és a kérdés, hogy minden benne van e a csomagba? Értem ezalatt memkari(8Gb) meg stylust meg stb stb.
Válaszokat előre is köszi. -
törölt tag
nézd meg hogy tett-e fel visual c++ 2005-öt(Vezérlőpult\Programok és szolgáltatások) valszeg a simát és a 64bitest is feltette(ha 64-es a vistád), szedd le őket, és tedd fel vagy a 2008sp1-et(ha a net.frame 35sp1-et használod), vagy a 2005sp1-et ha nem tettél fel net.framework-ot
ha 64bies a vistád akkor csak az x64-es visual c++-t tedd fel
a 32bites akkor csak az x86-os visual c++-t tedd fel
Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x86)
Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x64)
Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86)
Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x64)[ Szerkesztve ]
-
Blu87
csendes tag
Persze azt tudom és köszi a gyors választ. Szép estét all.
-
nagyito88
aktív tag
letöltöttem az 5 ös garmin veziot most települt,és full képernyön fut de nekem befagy beállitásoknál... esetleg 10 es soft hátránya
[No warez!!!][ Módosította: Viktor0610 ]
-
sheep
addikt
igazából nem értem, hogy a nokia miért szórakozik ezzel a saját navigációval, bütykölni kell vele hogy működjön
a samsung bezzeg ingyenes igo8-at ad az omniához, hangos navigációval, és frankón működik is
tudom hogy más oprendszer, de akkor is
az ember csak szív vele9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
kp78
addikt
válasz kelzsoca #3269 üzenetére
De azt hogy tudom szignózni, amit a telefonon keresztül töltök le a "letöltés" menüben?
Amúgy az eredeti 10-es szofttal egyszer már lehúztam a quickoffice-t, meg pdf-t is, és fel is telepítette minden gond nélkül.
Viszont most, hogy rákerült pénteken a 20-as szoft, ezek ez a két telepített dolog eltűnt, és ha újra le akarom onnan szedni, lejárt tanusítványt dob.
A telepített alkalmazások közül is volt már uninstall a quickoffice-re, de ez sem segített.
Illetve a telefonmemória "system" mappájában is találtam egy quickoffice "maradványt", benne license, meg nem tudom mi. Ezeket is kitöröltem, de így sem tudom újra feltenni
A GyPSii-t érdekes minden gond nélkül le tudtam szedni, meg fel is telepítette, mert szerintem azt a progit most telepítettem először. Különben az a progi mire is való?A telepítési beállításokban az online tanúsítvány ellenőrzés nektek mire van állítva?
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
sheep
addikt
válasz Bandus99 #3285 üzenetére
kb ugyanannyiba kerül a két telefon, tehát ugyanúgy mindegyiknek az árában benne van a navi, csak a samsungon használható, a nokia meg még pluszpénzt kér érte
így ennek sok értelmét nem látom
most vagy egyszer kifizetem a készülék árában, és minden további nélkül használható (omnia+igo8), vagy ne adjon semmit de legyen olcsóbb a teló
most milyen dolog az hogy van navi, de gyárilag kb használhatatlan, majd lesz rá működő, addig szívjá vele9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Bandus99
őstag
Ahogy elottem irtak a ketto kozt van kb 35K elteres ha ez neked semmi, akkor nincs kerdesem.
Ennyibol vehetsz egy kulon navigaciot IGOval es akkor megoldodott a problemad.
Amugy meg ha nem tetszik ez a megoldas amit vegulis megertek, miert nem veszel Omniat ami ugye tokeletes es maris nem kell itt szitkozodnod, hogy mennyire rossz ez a nokia megoldas ellenben a samsung telefonjaval.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
sheep
addikt
válasz Bandus99 #3291 üzenetére
a pannonál az omnia 90 2 év előfizetéssel, (baptifon)az 5800 meg ugye ennyi függetlenül, ez nálam egy árat jelent nagyjából, de nem akarok vittkozni
hol szitkozódtam hogy szar a nokia? csak nem vagyok elvakult fanatikus
és igenis a samsung meg bírta csinálni normálisan, a nokia pedig nem
mondtam én egy szóval is hogy odavagyok az omniáért? egyből elkezdesz itt vádaskodni mert valaki rosszat mer szólni erre a telefonra
sztem semmi értelme ezen vitatkozni, mert tény hogy a nokia maps nem veheti fel a versenyt az igo-val, ráadásul fizetős is
ennyi
egyébként én is 5800-ast akarok (akartam) venni (főleg mert nem akarok külön navit a kocsiba),de most már nem vagyok olyan lelkes
peace[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
asysoft
aktív tag
válasz asysoft #3275 üzenetére
Ma reggel Pannonnál kezdtem a hetem, kicserélték a telefont, ez eddig tökéletes, telepíteni is tudok simán Mondjuk első bekapcsoláskor a frászt hozta rám azzal, hogy az Üzenetkezelő alkalmazásban a menügombok felett "kilátszott" a Menü, de szerencsére egy ki/bekapcs megoldotta.
-
henesa
aktív tag
A Garminnal szenvedek basszus van akinek egyszerüen ment a telepítése ?????? Nemhiszem!!!!
-
-
Magicrat
tag
Halszetok Emberek!
Ma csoda történt!
Megkaptam a telómat!Ez azért csoda, mert kb november óta áhítoztam utána (6230i volt az előd), novemberben ugye még nem volt kint, januárban meg leépítettek a melóhelyről. Ezzel eldőlt a telóvásárlás kérdése
Azóta is néha visszatértem ide a fórumra bele-bele olvastam. Kicsit nyálatcsorgatni, vagy a mazochista énem ostorozására.
Erre az én drága Feleségem (bár jelen esetben asszem kettőnk közül én vagyok a "drágább") bement a Vodához és elhozta az én kis Dhrágaszágomat
Most töltőn van a gép, én meg nekiugrok a fórumnak, végigolvasgatni.
Amit viszont most szeretnék megkérdezni - az eddigi, aktuális tapasztalatok miatt - hogy érdemes-e fóliát beszerezni, melyiket, hol, kb mennyiért? Alapvetően hosszútávra gondolom használni a telót, eddig is kb 2-3 évet volt nálam bármelyik előd.
Köszi és Üdv
Magicrat -
henesa
aktív tag
válasz zsolidodd #3296 üzenetére
Hát először felraktam ugy hogy nem nagyon olvastam utána aztán rájöttem ez igy nagyon nem jó utána jött a nokiaprogramok.hu fóruma ott kicsit felpendültem de a szignózás nem ment "persze mert a telefon akartam csinálni" este lett mire rájöttem hogy inkább a pc-n kéne az is meglett csak most meg ennek ellenére sem akarja elfogadni a virtual keyt sem meg a másikat sem itt elakadtam meg a kedvem is elment majd holnap folytatom csak lesz elöbb utóbb ingyéééé GPS remélem:
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Újszerű Pixel 9 12GB/128GB , fehér , 12 hó gari
- Huawei P30 pro 6gb 128gb Kártyafügetlen Black
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest