- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz lindermen #851 üzenetére
Elgondolkodtam, hogy ez a telefon nem egy klasszikus okos telefon. És mégis milyen lehet az, stb, de nem is írom le megint, kétségeimet már ide véstem
Pár HTC tesztet én is olvastam, de piszok drágák, akkor már egy butább telefon és egy netbook... És ugyanott vagyok korlátlanabbul...
═════════════════════════════════════════
-
lindermen
senior tag
válasz RootRulez #852 üzenetére
Nos, az árat tekintve Neked is igazad van, de szvsz a kezelhetőségen van a hangsúly. Egy netbook azért ha nem is sokkal de még mindig lassabb mint ezek az új hiper-szuper okostelefonok v pda-k. Érdemes csak megnézni 1-2 HTC vagy Iphone videós tesztet, szerintem netezésben biztos veri a netbookokat. Ugyanakkor kisebb és könyebb stb. Persze telefonnak már-már majdnem nagyok. Egyébként a linkelt témabeli utolsó hozzászólásodhoz annyit fűznék hozzá: "Ma már úgy is lehet valakinek okostelefonja, hogy nem is tud róla." by Bocha.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz lindermen #853 üzenetére
Igazad lehet... Mindegy morfondírozgatok még Egyébként jó kis telefon ez... Öööö, bocsánat. Szóval jó kis okos telefon ez
más:
Pár napja azt csinálja, ha belépek az SMS szerkesztésbe, megáll egy pillanatra, nem sokáig, de eddig ennyire se állt meg...
Tehát Üzenetek/Új üzenet/Szöveges -> ekkor megáll egy pillanatra, majd szerkeszthetem az sms-t[ Szerkesztve ]
-
a smartnews.hu-n és a nokiaprogramok.hu-n volt 1-1 link, hogy az új nokia csodatelefonnal 62 alkalmazást tudtak egyszerre futtatni!!!!
nekem az 5630-ason, maely egy zenetelefon csak 53-ig jutottam, de ezek közv volt youtube, opera mini, opera mobile, saját böngésző, és vagy 5 játék.
többiek, nektek mennyi a rekordotok?
( és bár meglepő, nem volt bűnlassú a telefon)
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
-
RootRulez
félisten
Szoftververzió: 011.020
Ami bánt, hogy tuti van már rá újabb, csak épp mivel ez pannon függő nekem nem lehet rá frissíteni Majd akkor lehetne, ha ők csinálnának (pannonosítanának) egyet éamit a teló megenged feltenni, másik megoldás meg szerviz.
Néha ma is csinálja, hogy ha kamerát indítanám alkalmazáshiba és nem lehet elindítani. Csakhogy ez tök véletlen, bevinném nokia szervizbe és ott egyszer se csinálná lehet kiröhögnének és nem tennének rá másik szoftot...
-
RootRulez
félisten
Meg azt meg lehet oldani, hogy ne legyen minden egyes hang benne a médiatárban? Mert elég fura néha hallgatom a zenét és bejön a megvágott csengőhangnak szánt akármicsoda...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Miféle *.avi-t hajlandó lejátszani a kicsike? Van amit megeszik de van amit nem...
Ha kódolok, mire állítsam (dix, xvid, stb) hogy tuti le tudjam játszani, illetve milyen programot ajánlatok hozzá (mint konvertáláshoz, mint lejátszáshoz)?
Esetleg ne is az avi-t erőltessem, hanem van jobb fájlformátum?Üdv: RR
-
válasz RootRulez #864 üzenetére
mp4. azt megeszi a realplayere, vagy ha van key és cer file-od, és tudod hogy kell szignózni, akkor van pár mediaplayer hozzá.
a legjobb konvertáló program, amely most már kihasználja a többmagos rendszereket az xmediarecode, amelyet itt találsz:
installerfreeware természetesen. Nokia telefont válassz, és E52-t. Ezzel adja a legjobb minőséget ( mivel az e52-ben ugyanez a proci van, és ugyanekkora a képe.
az így kódolt mp4-eket a telefons realplayere simán viszi, gond nélkül, működik a hangerőszabályzó, és az oldalsó start/stop, előre, hátra gömbök is.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
válasz RootRulez #859 üzenetére
ha gmailod van, akkor gmail kliens
ÉS, a gmailban be kell kapcsolni az imap-ot, mielőtt telón próbálkoznál
a telóval meg 1 szoftverfrissítésre beugordhatsz a pannonhoz hisztoizni, meg új szoft van stb, hátha kapsz egy gyárit( előtte ments le minden)
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
[link] Erre talált már valaki megoldást?
mod: nem értem ezt a telót, mindenhol penge gyors, egyedül a zenelejátszója baromi lassú, laggos, és bugos, amire eredetileg szánták (XM ugyebár)
mod2: #855: engem már 1 böngésző kivág pár komolyabb oldal után " a memória megtelt" üzenettel
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
-
-
RootRulez
félisten
Akkor én most rossz voltam, mert 1-2 dolgot a telefonra mentettem/telepítettem? 1-2 játék/program, ami jó lenne a mem kártya híján is, bár belegondolva, míg használom a telefont, a kari mindig benne lesz...
-
Wolf77
csendes tag
válasz RootRulez #864 üzenetére
SZia
H esetleg még próbálkozni szeretnél én ezeket használom régóta , sztem ennél egyszerűbb nincs : mobiola Video Converter v1.00 , lejátszónak a divx_Player_v0.93
MÁS : valaki ezt a frmwrt már tudta hackelni : 013.009?
sajnos a HellOox 2.03 még nem jó hozzá , esetleg mással?[ Szerkesztve ]
3210=>6210=>6310=>6310i=>7210=>6610=>samsung sgh-200=>6230=>6230i=>e50=>5630 xpm=>iPhone 4/16
-
-
nekem ilyen hiba üzenet rendszeresen előfordult orig memkarival, amit kihajintottam a picsába, és vettem bele egy kingston 8gb-sat. azóta semmi baj a telefonnal. sajnos nem NOKIA memóriakártyák vannak benne, hisz a nokiának nincs memóriakártya gyártósora, ő is csak veszi a kínaiaktól, és nem mindegy, hogy milyet.
-
RootRulez
félisten
válasz kaktusztea #880 üzenetére
Ha kisírok egy új szoftot a Nokia szervizben (azaz nem "pannonos" lesz rajta) akkor később tudom is már frissíteni, nem úgy, mint most? Elég csak kártyán lennie a feltelepített programoknak és az új szoftveren is fel lesz települve vagy újra fel kell majd tenni a programokat?
-
Wolf77
csendes tag
válasz kaktusztea #880 üzenetére
Szia
Alapból ez a verzsön volt rajt , 2009 oct 26.i frissítés
Üdv
3210=>6210=>6310=>6310i=>7210=>6610=>samsung sgh-200=>6230=>6230i=>e50=>5630 xpm=>iPhone 4/16
-
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Ezt a telefont be lehet állítani, hogy percenként pityogjon a hívások alatt?
A "pityogjon" szót nem ismeri a firefox helyesírás ellenőrzője, van ilyen szó?
-
sompetike
aktív tag
én ezt az incallert nevü prg-al oldottam meg.
az az érdekes,hogy ezt a ficsört a siemens me45 2002ben alapbol tudta...n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
trohak
csendes tag
Üdv!!
Az miért van ha belépek a lejátszóba és frissíteném a könyvtárat nem frissíti sehogy sem?? Illetve frissíti de 2óra múlva is csak az a csík jelenik meg és nem talál egy új zenét sem mintha lassú lenne de könyörgöm ennyire hogy órákig?? :?
Nemtom annak köze lehet-e hozzá hogy csak 2mb szabad hely van a telefonmemórián? Mondjuk amikor kivettem a kártyát egyből tudta frissíteni a zenetárat de a különbség az hogy a telefonmemórián egy zenefájl sincs.
Köszi a segítséget előre is Üdv!! -
-
Dekha
csendes tag
nem tudjátok h miért lehet az, hogy amikor eg ynagyobb filmet próbálok másolni a mem.kártyára, azt írja ki: nem rendelkezek megfelelö engedéllyel a fájl másolásához ( PCsuite mód), vagy nincs elegendö tárhely ( Tárhely mód).
Van elegendö hely am a mem.kártyán. formatálás nemsegített..
Vki vmi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest