- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZISTEN
csendes tag
ha bluetuton kűldök zenét a telóra azt nem lehet hogy egyből a fájl kezelőbe mentse ne pedig az űzenetekbe?
[ Szerkesztve ]
-
-
RootRulez
félisten
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az e világítós progi folyton hibaüzeneteket küldözget. Bekapcsolás után, véletlenszerűen működés közben, és mikor indítom/kilépek belőle. Egyébként működik rendesen de idegesít, hogy folyton szarakszik...
═════════════════════════════════════════
-
-
Wolf77
csendes tag
válasz RootRulez #1059 üzenetére
Nem béta , ez az már kész verzsön volt , csak sehol nem találtam anno , s valami orosz oldalról tudtam leszedni olyat ami még unsi.... volt , ráadásul oroszul kellet regisztrálni , még szerencse , hogy itt tanyáztak , és kellet tanulni . Igazából csak most szerencse , de ebbe ne mennyünk bele ... Tehát ahogy leszedtem nem sokkal később már fent volt a nokiprgkon is , és azóta müxik , bocs ha neked nem lett jó... Úgy emlékszem az első béták is csak s60v5 re jöttek , és azért kellet várnom , csak itt valaki írta , hogy megvette 500 pénzért , s akkor kezdtem el keresni , és a v2FP32 -es amit küldtem
[ Szerkesztve ]
3210=>6210=>6310=>6310i=>7210=>6610=>samsung sgh-200=>6230=>6230i=>e50=>5630 xpm=>iPhone 4/16
-
Vicoo
senior tag
Na hello, remélem ti tudtok segíteni!
Szóval bocs h ide vauuuuzok (e52 amiről szó lenne) de miután beállítottam a gmail fiókot rajta ,elérhető az üzenetekből , meg a kezdőképernyőn is megjelenik. De nem menti el azt, hogy 10 percenként kérje le a leveleket, minden alapon marad. Azzal mit lehet kezdeni ? Mert nincs olyan h mentés..
-
punky10
addikt
Ez addig rendben van,mig csak rádugod a telot a számitogépre.A probléma akkor jön elö,ha közben hivnak!Akkor képes meghülyülni...Vagy másik szitu,az elkövetö szintén én...:haver meg akart mutatni eg videot,de mivel az LG BT-je botrányosan lassu,igy áttettem a kártyát a telomba,hogy azon megnézzem.Ekkor hivott a feleségem(jo érzéke van rosszkor hivni->zavarni...)A telefon témája ekkor is összeesett...Nálam pár dolog a telora van mentve,pl azok a progik,amik mindig kellhetnek(pl X-plorer...)vagy más filéket nyitnak meg(pl Coreplayer,vagy PowerMP3...)és az aktuális téma.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
válasz punky10 #1063 üzenetére
ez amiatt van, hogy nem szereti a telefon, ha az aktuálisan használt témát a memóriakártyára pakolod. amikor átraktad a memkarikát, akkor a téma adatai az a kivett kártyán voltak, és az újon kereste. ha mindent a memkarira pakolsz, akkor lesz annyi helyed, hogy 1 témát nyugodtan a memóriába ( c:\-re) pakolj ( nekem kb 30 program van fenn pluszban, és 45 mega szabad a c-n)
amúgy hetente 1x újra kell indítani a készüléket. nem csak aezt, hanem minden okostelefont.
legközelebb hasonló esetben küldest át bt-n a file-t, bár szerencsére a különböző gyártók készülékei nem biztos, hogy bt 2.0-t tudnak
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
ZISTEN
csendes tag
hali
a szignózással nem vesztem el a garanciát?
és ennél a telónál mit jelent hogy hackelt?[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Valaki esetleg tudott m,ár ezzel a telóval használni PC távirányító programot?
-
ZISTEN
csendes tag
köszi.
ha belemegyek a zenelejátszóba akkor minden zenénél ott van 1 felkiáltójel és ha leakarom játszani azt irja hogy a kiválasztott elem nem játszható le, a művelet megszakitva.
mi a baj???[ Szerkesztve ]
-
ZISTEN
csendes tag
hello
a galériát hogy kell átrakni hogy ne vizszintesen legyen?ill. a képek,videók függőleges állásban legyenek.
vagy nem lehet?[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
ZISTEN
csendes tag
a T5ös csavarhúzó való ehez a telefonhoz?
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Na, találtam egy működő távirányítós programot hozzá! Mobile witch Bluetooth Remote Control a neve.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Mi a fene, újabban senkinek semmi baja a telefonnal?
Nekem valamelyik nap megint kínlódott a kamer (amera hiba -2) hiba fene tudja, kikapcsoltam bekapcsoltam és jó lett, de nem mindig van mód és idő a ki be kapcsolásra... Szervizben lehet egyszer se csinálná. Akkor meg én lennék hülyének nézve...
-
-
akos3
addikt
Én minden éjszaka kikapcsolom a telefonjaimat és eddig egyik symbianossal se volt még iylen gondom...
-
sompetike
aktív tag
szintén zenész,én minden este kilenckor shot down,aztán már csak az ébresztökor kapcs be....már ha felébredek
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
ZISTEN
csendes tag
hello
nem lehet kezdeni valamit a telóval hogy hangosabban szóljon?a hangszinszabály maxon van, ma volt kezemben 1 nokia 5130 2xer ilyen hangos.[ Szerkesztve ]
-
kemuri
csendes tag
Sziasztok.
Eladó egy 5630-as minden gyári tartozékával, másfél év garival, hibátlan állapotban.
Akit érdekel írjon.
e-mail: kemuri kukac windowslive pont com -
-
RootRulez
félisten
Elnézted, ez nem a telefonguru készülék adatlap alatti fóruma.
Viszont lehetne egy fórum 1. hsz ilyen tesztek után, ahova bekerülnek az eladó használt telefonok, amik az apróban meg vannak hirdetve... Vagy egy gomb, amivel egyből rákeres az aprók közt és behozza a hirdetéseket...
-
guest666
aktív tag
Jelzi a nem fogadott hívást / SMS-t ez a készülék valahogy (pl. navi gomb villog vagy képernyőn valami) ?
-
lindermen
senior tag
Hali! Valakinek volt-e olyan problémája, hogy a beépített mail-kliensben automatikus letöltést beállítva időnként kiírja, hogy nem sikerült csatlakozni, és letiltotta a letöltést. Közben térerő biztos h volt, illetve utána manuálisan is felmegy a szerverre. Napokig potyognak a levelek negyedóránként, aztán egyszer csak kiírja ezt a hibaüzit Mi lehet a gond?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Nálatok mennyit bír egy feltöltéssel a telefon?
-
-
Wolf77
csendes tag
Szia
Akkor nem nagyon nyúlsz hozzá remélem Én ha kb 14 óra zenehallgatás , vagy 6 óra film nézés akkor max 2 nap.
Ha nem akarok ráfaragni és biztos akarok lenni , hogy kibírja , még este rátöltök.
Ha nem dolgozok akkor én is csak telefonálásra használom , de akkor is csak 3 nap.
Az e50 után kicsit furcsa(kevesebbet bír az aksi) de betudtam annak , hogy 600 on megy a proci , így többet eszik...3210=>6210=>6310=>6310i=>7210=>6610=>samsung sgh-200=>6230=>6230i=>e50=>5630 xpm=>iPhone 4/16
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...