- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roley_05
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy INGYENES és használható ébresztőprogramot a telefonhoz??
Nagyon megköszönném!
-
Roley_05
csendes tag
válasz kaktusztea #404 üzenetére
Az legnagyobb gondom az vele, hogy nem tudom kikapcsolni a rezgést ébresztéskor. Így sohasem arra a zenére kelek, amire szeretnék, hanem arra h iszonyatosan rezeg a telefon, ami annyira nem kellemes. Ha persze megoldható lenne a rezgés kikapcsolása, már az is megoldás lenne, de mindez idáig az sem sikerült
-
meroly
veterán
válasz kaktusztea #406 üzenetére
Igen ez jó megoldás rá.
Amúgy az 5 perces szundin kívül tud többet is a telefon?
Ja és még egy kérdés, nem volt még hosszú távon symbianos telefonom, de ha internetezni akarok, akkor hogy képzeljem el? Simán bejön minden oldal, ami számítógépen is, akár flash vagy bármi egyéb kiegészítővel? Neptun pl működik? vagy a banki oldalak?Impossible is nothing
-
kaktusztea
tag
Hát, a szundi időtartama állítható, ismétlődés is megadható (pl. csak munkanapokon, stb), más nem jut eszembe.
Netezés: attól függ, milyen böngészőt használsz.
A beépített egész jó, de az Opera Mini klasszisokkal jobb, mindenképp telepítsd.
Flash videók csak a Youtube-on jönnek be, máshol nem (Nincs full Flash support), viszont telepítheted a Skyfire nevű böngészőt, amiben elvileg minden megjelenik úgy, mint a számítógépen - a flash videók is (bár nekem kifagyott tőle).A böngészőkben az oldalak alapból teljes képernyőn jelennek meg - tehát a betűk olvashatatlanul kicsik. Egy keretet tudsz mozgatni és kattintásra zoomolni. Ennek kezelhetőségében is az Opera Mini a legjobb szerintem.
-
akos3
addikt
válasz kaktusztea #402 üzenetére
ja jo, ok akk semmi csak az Brigh Light Touch volt és az oviból, amit meg én használok az meg sima BrightLight a nokiaprogramokról. lehet h vmi más benne...
-
akos3
addikt
ja, nálam videózás alatt folyamatosan ég. amikor megvettem és észrevettem akk egyből kerestem egy elemlámpa progit mert tudtam, h ha tud folyton égni akk van hozzá program is! Ezért nem értem, ha ez is tud folyton égni akk miért nincs rá program. Ha pedig amúgy se tud videózásnál akk meg azért nem tud Sajna az N78am anno nem tudott, így nagyon meglepödtem mikor láttam h az N85 az tud
-
kaktusztea
tag
Az 5630 is tud folyamatosan világítani videózás közben, ezért én is reménykedtem, de a legtöbb ilyen program, ami megy rajta, az a hátlapon levő apró kék led-et kapcsolgatja .
A Nokiaprogramok verziónál (Brigh Light) azt írja egy próbálkozó, hogy feltette, de nem ment neki.[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz kaktusztea #411 üzenetére
azt se tudtam h van olyan kis kék led rajta. Pedig volt már a kezembe párszor de nem tűnt még fel
Elemlámpa akk passz sajnálom -
meroly
veterán
köszönöm a válaszokat fiúk!
Impossible is nothing
-
E.
csendes tag
Pár napja van egy független 5630xp-m. Első pillanattól fogva az töltés jel mellett villog egy kis boríték,annak ellenére,hogy üres minden üzenetem.Megtudnátok mondani,hogyan tüntessem el onnan?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
E.
csendes tag
válasz kaktusztea #415 üzenetére
Köszi! Kellet kb.1,5 perc mire megnyitotta,de végül is sikerült kitörölnöm!
[ Szerkesztve ]
-
lindermen
senior tag
valaki ajánlana 1 jó időjárás progit, ami ingyenes?
-
hhx
tag
"zseblámpa" funkció megy, ha valaki elindítja a kamerát és videót vesz fel, közben ott be lehet állítani, hogy "Videófény bekapcsolása" Tudom, elég tré megoldás, de egyszer csak jön egy program amivel lehet rendesen világítani
-
spawn21
veterán
Szervusztok.
Most teszek szert erre a kis kütyüre,és az lenne a kérdésem,hogy habár kicsi a kijelzője,de műkszik rajta offline navi?
s24U+15p
-
meroly
veterán
Lehet elvetemült kérdés, de valaki nem próbálta meg, hogy a BL-5CT belefér-e? Elméletileg plusz 200mAh, ami nem kevés.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz kaktusztea #425 üzenetére
izsök ,gigév matsavlo men ,hhO
Bocs, fordítva írt a gépem..... (hagyom mert jól néz ki )
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
spawn21
veterán
Fasza. Akkor nem tudok vele ha kell gps-ezni?
Ciki........
s24U+15p
-
meroly
veterán
Ütődést mennyire bírja? Esett már le valakinek?
Impossible is nothing
-
lindermen
senior tag
Hát nem egy Sonim, de mint láthattuk az sem bírja jól az akvárium sarkát....
Esett már le, mondjuk a tokjában, ami inkább egy huzat mint 1 TOK, de külsérelmi nyomok nem maradtak. Némi nyekergés van, de az volt is, minimális. Mint általában a műanyagok. Jól össze van rakva szvsz. De ami eltörhet meg lepattanhat.... -
lindermen
senior tag
Szvsz nagyon jó kézbevenni, íves, de az előlap eléggé koszolódik, gyűjti az ujjlenyomatokat.
A kamera nincs útban, sőt, pluszba bele lehet "kapaszkodni". A hátlap mintájának köszönhetően valóban nehezen csúszkál. A gombok pedig el vannak találva, könnyen megszoktam. Valahol próbálj ki 1et, fogdosd, nézd meg milyen. Ez is szubjektív, de nekem pl. nagyon bejön, pedig ránézésre először nem tetszett. Jah és a súlypont. Keresztben megáll a készülék egy ujjamon, a közepénél, nem billen le. Érdekes, ezt soha nem figyeltem egy telónál sem.[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz lindermen #434 üzenetére
Köszi. Pedig a súlypont fontos, mert a 6500c súlya annyira a tetején van, hogy állandóan orra akar bukni.....
De akkor ez rendben van. Szürkében gondolkodom, de a nokia oldala azt írja, hogy króm betétekkel, valakinek van szürke? A króm mennyire kopik?Impossible is nothing
-
spawn21
veterán
Nem tudom leszedni a Nokia Maps-ot. Oldal hibát ír ki. Csak nekem csinálja ezt a Nokia honlapja????????
s24U+15p
-
BloodyEddie
őstag
Sziasztok!
A telóra milyen progival és pontosan milyen beállításokkal konvertájak videót?
-
akos3
addikt
válasz BloodyEddie #438 üzenetére
nokiaprogramokon van több convertáló is. Javaslom az .mp4-et.
-
runner 125
nagyúr
Szeva all
Volna egy, 1 hónapos, Nokia garos, független 5630-am.
Ha vkit érdekel, keressen bátran.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
meroly
veterán
válasz runner 125 #440 üzenetére
Tyűha, nem rossz ár érte, kár hogy piros, vagy mégsem?
Impossible is nothing
-
akos3
addikt
válasz BloodyEddie #448 üzenetére
Format Factory 2.20
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest