- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolcar87
csendes tag
Vettem egy ilyen telót, kár hogy a gps kimaradt belőle. Nekem az ár érték arány a csillagos ég ennél a telónál!
Hy szerdától vagyok magyarul marc.3 akkor érek haza üdv!
-
Nahar
tag
E52-höz képest nagyon gáz a kijelző mérete?
http://csaba.try.hu
-
tariattila
veterán
nagyszerű gép... lenne ha: ebben az árban belepréselték volna a gps-t, 2,4"-os kijelzőt és egy rendes akku-t !!! Akkor végre lenne egy mindenes teló! De ez a "vagy erre vagy arra jó" telefonmizéria már uncsi
-
kaktusztea
tag
válasz tariattila #469 üzenetére
@tariattila: nem lehet egyszerre mindenféle egy telefon.
Ez egy vékony, kisebb telefon (többek között ez is belejátszott, hogy ezt vettem)
Könnyen zsebrevágható, nem foglal sok helyet.Az akksi nekem 3-4 napot gyönyörűen elbír, a kijelző is bőven elég (a k750i-nél (előző tel) még nagyobb is )
GPS: igen, jó lett volna, ha beleteszik, de nekem spec nincs rá szükségem. -
tariattila
veterán
@kaktusztea! Akkor ez ideális neked...én is gondolkoztam rajta erősen...
Amiket én megnéztem interferált a kijelzőjük..és persze a gps... sajna
Mondjuk sokkal drágábban az E52-nek is villog a kijelzője...Arra hogy kicsi...a kijelző az menthetetlen mivel ott a nagy tátongó hely...a többi motyó pedig
simán ekkora házban elfér mivel ettől kisebb telefonokban benne vannak ezek a funkciók...Mindent leszámítva nekem is nagyon bejön ez a masina mivel ugyanazt tudja hardveresen mint az E52 és ennek legalább nincs gondja a térerővel... Akinek nem kell gps és a szeme is jó annak fölösleges ettől jobb tel !!!!
-
kaktusztea
tag
válasz tariattila #471 üzenetére
Akkor úgy tűnik, mázlim volt, mert nekem szerencsére nem vibrál a kijelzője
-
tariattila
veterán
jaja akkor igen...mondjuk az én e52 is meglepően jó volt (nem villogott) de haveromé az gáz volt!!! Az övébe viszont jól volt beszerelve a kijelző nem aszimetrikusan és nem elfordulva mint nekem...Az 5800-ám meg recseg-ropog egy kicsit...Nem tudom a Nokia mikor fog rendesen összerakott telefont gyártani???
Az 5630 amit én néztem az még ezekhez képest egy jól összerakott dolognak érződött...
nem kell, hogy fém legyen ahhoz, hogy vállalható legyen a minőség !!! -
akos3
addikt
válasz tariattila #469 üzenetére
Nehéz elfogadni, h nem egy csúcstelefon? Ha olyan kell akk vegyél Nszériát.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
Teljesen elfogadom...sőt...ezt is írtam...
Akkor inkább vennék 5630-at fel annyiért mint N-t fele olyan gyors procival...!!!
-
tiger026
csendes tag
Szasztok!
Nemrég vettem egy ilyen telót a pannontól, csupán egy hibát találtam benne, de az annál idegesítőbb: a rádió kis idő után mindig lefagyasztja az egész mobilt, semmire sem reagál, csak akksi kivétellel tudom újraindítani. Olvastam hogy egy szoftverfrissítés lehet hogy megoldaná a problémát (v11 van rajta, tudtommal a Nokia kiadott már az 5630-hoz v12/v13-at is), viszont a pannon nem vette meg ezeket a frissítéseket és így a Nokia szervízben se tudnak vele mit kezdeni
Másnál is előfordult már ez a hiba, illetve van erre valamilyen megoldás?Köszi!
-
akos3
addikt
válasz tariattila #475 üzenetére
Nem ezt írtad. Olvass vissza. Amiket hiányolsz az nem egy kategória ezzel...
Am helyes vegyél csak ilyet, kinek kell N széria vazze tök hülyeség, h minden egy kütyübe van belepréselve..nevetséges. Lehet h ki is tobom Ebbe lassabb proci témába sztem ne menjünk bele, mert nem fogsz hatalmas különbséget látni. Kb semmit sem. Am meg vannak gyorsitások csak tudni kell, h mit és hova kell beírni Am meg a hiper 600mhz procin eddig még nem nagyon futott el a garmin. (tapasztalat.) se ezen se az E52-n. Pedig az utóbbit már elvileg ugyebár navigálásra is tervezték...Akk kösz, inkább egy szaros kis N szériát tűrök meg.[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
Hétfőn telepítettem Garmin MobileXT-t (teljes európa) arra az E52-re amit decemberben adtam el...
Ugyanolyan szépen fut rajta mint az 5800-ámon !!! és felrakom neked bármelyik S60V3-ra független a proc.sebességtől...
Mi köze a procisebességnek egy program futásához??? főleg a gyorsabbnak...Szerintem a 600MHz-es felülről kompatibilis a lassabbakkal nem?? Látom szakmabeli vagy...
És nem veszek olyat...minek? leírtam, hogy nekem fontos a navi...és azt is, hogy akinek nem annak ez tökéletes telefon! (és itt nem rád gondoltam... )ja és hallod elég rosszak a tapasztalataid akkor a garminról... (tudomásod szerint...)
[ Szerkesztve ]
-
guest666
aktív tag
Sziasztok !
Régóta szeretném már lecserélni a 2,5 éves 6210classic telefonomat, de egyszerűen nem találok megfelelő készüléket. Valószínű, hogy az 5630-as lesz, de lehet hogy maradok a még 1 évig a 6210-nél. Mivel szeretnék GPS-t, de max. 100g súlyig viselem el a telót, és azt sem szeretném, hogy túl széles legyen (ezért küldtem vissza az E52-t meg nekem a fémház valahogy nem jön be, hiába dicsőítik) Mivel jelenleg nincs ilyen teló (6220c már nem kapható a Trénél) esetleg az 5630, de akkor külső GPS-t kell használnom ami végülis nem olyen nagy probléma. Az lenne a kérdésem, hogy Garmin működik rajta rendesen? Ez fontos lenne még nekem, és sok panasz volt itt rá hogy kifagy a Garmin ezen a telón.
Köszi -
beriimi
csendes tag
lenne egy kérdésem. hol lehetne jawa programot leszedni az 5630 hoz. mert sok chat progihoz kell de ami van pl skyfire az nem jó. belép meg minden de sajna irni nem tok vele mert a programon bellüli gyorsbillentyűket ismeri csak fel
-
akos3
addikt
válasz tariattila #478 üzenetére
hello. A családban megfordult már mind a 2 telló. (e52 és 5630) Garmin mindkettőn akadt, lefagyott, használhatatlan volt egyszóval Bátyámnak volt mindkettő, ő meg is kérdezte anno az E52 topicban h miért nem megy rajta a garmin. Erre azt válaszolták, h nekik sem megy, és h csak a 600mhz procis telóknál van vele gond, ők igy tapasztalták. Lehet h mi foktunk ki rossz példányt, nemtom. De örülök h Neked megy rajta legalább, sztem abba a kevésbe tartozol bele Furcsállottuk mind ketten, mert nem egy telónkra tettük már fel gond nélkül. Am személy szerint nekem nincsen rossz tapasztalatom, mert már jó pár éve csak N szériás telóm van amiken akadály mentesen megy a garmin. Na bumm.
és felrakom neked bármelyik S60V3-ra független a proc.sebességtől...
Felrakni én is felrakom bármire (mert szakma beli vok ennyire ), kérdés, h a teló megbarátkozik e vele!
uff -
tariattila
veterán
Sok féle Garmin van közkézen, 30-as40-es 50-es végű szoft.verz...
Én elég jól beleástam magam nemzetközi fórumokba és ott is említik hogy fagy..de nem mindegy, hogy hol...
Navigálás közben vagy amikor csak térképet nézegetsz vele...
Ami nekem van az tökéletesen navigál (és ez igaz az 5800-ra is és az E52-re is!)
Tehát NEM függ a proc.sebességtől (akik ezt írták csak írkáltak valamit...)
A térképnézegetésnél ha tovább görgeted a térképet valóban sokszor lefagy...
(szintén minden tipusnál...tapasztalat)
De ha navigálni használod tökéletes...fut szépen a háttérben is és hívást is tudsz bonyolítani... stabil mint BILLKb ez olyan mint ha azt mondanám hogy ami 1,6MHz procis netbookon jól fut progi az nem működik 2,2MHz-es asztalin... vicces lenne szerintem...
Mondjuk szerintem szedem is le a garmint mivel itt az ingyenes Nokia Maps Navi (VÉGRE!)
-
akos3
addikt
válasz tariattila #483 üzenetére
Mondjuk szerintem szedem is le a garmint mivel itt az ingyenes Nokia Maps Navi
óóóh, lehet én is megnézem
am navigálás közben fagyott mindig be nyáron mentünk Ausztriába és semmi nem volt tiszta ifő, és hopp befagyott. Nah de mind1, akk lehet h nem mindegyiken...
uff -
tariattila
veterán
N97-re állítólag még várni kell pár napot de megnézni meg lehet, majd rinyálja, hogy mi van...
Kicsit ütős...
-
Dekha
csendes tag
nem tudja valaki, hogy a google naptárat lehet-e valahogy szinkronizálni a telefon naptárjával?
-
tariattila
veterán
A google oldal mobilra vonatkozó része részletesen taglalja ezt oprendszerre bontva, hogy melyikkel mit lehet... Androiddal ilyet nem is kérdeznél
-
dokee78
félisten
Tapasztalt már valaki olyan hibát,hogy pár perc wifizés után kifagy?
-
Chosen
addikt
Én is tapasztaltam ilyet, de úgy hogy egyre jobban lassul aztán "nincs több memória" és kidob. Utóbbi időben pedig ha meg akarok nyitni valamit, akkor egyszerűen nem tölt
Nektek is recseg a készülékház, ha a zenegombokat nyomogatjátok?
mod: mi a legfrisebb fw?
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Mostanság tervezek telefonvásárlást, és ami azt illeti ez nagyon megfogott. Olyan jó, mint amennyire az írás bemutatja?
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Na csak meglett a teló, viszont, ha megnyomom a fényképező gombot, csak elforgatja a kijelzőn a képet main addig pannonos virágszirmok vannak, majd mikor felengedem a gombot, akkor visszaáll de nem jön be a fényképezés. Én csinálok valamit rosszul?
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #497 üzenetére
Hümmm, nos mint kiderült nem csak azért működött, mert oldalra volt fordítva hanem azért, mert olyan kedve volt, úgyhogy egyből jön is a kérdésem:
Sziasztok! Nekem olyan jellegű problémám lenne a telóval, hogy a fényképező nem mindig indul el. Akár a menüből indítanám, akár az oldalsó gombbal. Olyankor egy pillanatra elfordítja a képet, de nem jön be a fényképezés, hanem képernyőt visszafordítja mintha mi se történt volna. Délután vettem a telót. Hazahoztam, akkor nem volt jó a fényképezés, pötyögtem rajta egyszer csak jó lett, de most megint nem jó, mi lehet a baja?
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Lehet ötmilliószor kérdezték már (köztük egyszer én is), a vakut mobilfényként (elemlámpa) használatba vevő program vagy megoldás született?
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest