- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Hali!
Van valakinek MO-n, hivatalos helyen vásárolt fekete 5310-e?
-
helixP
nagyúr
Régebben volt egy kérdésem, csak elsikkadt
Az vajon mért van hogy az alkalmazásoknál nem tudom beállítani az Alkalmazás hozzáférésnél, hogy a kártyán tárolt adatokhoz mindig hozzáférjen? azt írja,h.nem érhető el ehhez az alkalmazáshoz. Így viszont egyfolytában rákérdez, használhatatlanná téve a szoft. használatát. Tipp / ötlet?
Köszi -
=Mentor=
őstag
Neten vettem a T-Mobile-tól egy Nokia 5310-et, kibontom a csomagot és nem volt benne a 2 GB.os memóriakártya, hihetetlenül dühös vagyok! Ilyenkor mit lehet tenni? Komolyan mondom, visszaküldöm nekik cakli pakli az egészet és adják vissza a pénzt
-
duffbeer
őstag
Hát én egy olyan cégnél dolgoztam, ahol mobiltelefonokat is gyártottak (mondjuk nem Nokia) és hát sajnos tűntek el microSD kártyák (rengeteg és folyamatosan) Egyébként pont a csomagolás a legkényesebb ilyen szempontból, mivel azt már csak általában a végfelhasználó bontja ki, nincs köztes ellenőrzés.
De hát nem tudhatom hogy a kollégával is ez történt e... -
bope87
aktív tag
-
Louro
őstag
5220 és 5310-re korlátozódott a választásom.
Az 5220 most 15k-ba fájna, míg az 5310-es 25-be . Azt a plusz 10-est megérné vagy nektek mi a véleményetek?
Rossz topikkba ment De a ti véleményetek is jöhet
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
bope87
aktív tag
Őszintén? Ha neked bejön az 5220 formája ÉN nem adnék ki + 10.000-et. Várj még véleményt, de az enyém ez Mindezt úgy mondom hogy teljesen elégedett vagyok az 5310 sebességével, kinézetével, akkujával (najó műanyagban lehúznám, rosszat fogtam ki...), de hogy pl mennyivel lassabb az 5220 és hogy ez érezhető-e, azt nem tudom
-
(jan)
őstag
nekem londonbol van a telóm és az is made in hungary ...
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
helixP
nagyúr
"az 5220 ugyanis kifejezetten lassú" mondá Bocha a tesztben. Egyébként meg a kijelzője is egyel gyengébb. viszont az akksija nagyobb majnem 200 mha-val.
Szóval Rajtad áll.
Annyit azért hozzátennék, hogy nekem 8gigás kártya van bent, és egy teli kártya tallózásakor belassul kicsit az 5310. szóval az 5220 gondolom még inkább...[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
Nagyon efelé húz a szívem. 5220-at előtte azért kezembe fogom venni ,hogy kipróbálhassam, de ez külsőleg is jobban tetszik és úgy tűnik hosszabb távon is mellettem/zsebemben marad A Samuról és a SE-ről se nagyon olvastam hű de jókat, ezért maradtam ezeknél.
A nagy kérdésem lenne, hogy zenehallgatás az oké, hogy music xpress, de a beszélgetést hogy bírja? 6300 volt még a kiszemelt listán, de ott írták a topkban, hogy aki sokat beszél annak nem való. Én elég sokat beszélgetek is a telefonon és nem csak sms-ezek.
-
plus44
veterán
Átlagos teljesítményt nyújt. Teljes feltölté után közel 3 órát telefonáltam és a feléig ment le a csík. Utánna még 15-20p zene. Majd egész éjszaka készenlétben, Másnap töltőre raktam pedig bírta volna a suli végéig. Szóval ne aggódj nem fogsz csalódni ebben a telefonban!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
bope87
aktív tag
Akku miatt tényleg nem kell aggódni
Én befelé meg hazafelé vonaton zenét hallgatok, van SMS, némi telefonálás, így max 3 nap amit bír, szerintem jó -
Louro
őstag
válasz Kapszaicin #2576 üzenetére
Én a T oldalán meghalok...az 5310 fixen 30, de részletnél olyan kavarás, hogy nem értem. 13k lenne csak, ha részletre veszem?
-
bope87
aktív tag
Jelenleg 29.970 Domino csomagban.
Előfizuval:
1. (Részletfizetés!, Webshop előfizetéses akció 24 hónapos hűségnyilatkozattal, 1 éves részletfizetéssel) - Teljes ár (19 200 Ft), (Kezdő részlet 6 120 Ft), Fennmaradó hátralék (13 080 Ft), (Futamidő 12 hónap), (Havi törlesztés 12 x 1 090 Ft)
Tehát a boltban kifizetsz 6.120-at, és a maradék 13.080-at havi 1.090-esével törleszted 1 évig.
2. (Előfizetéses Webshop egyedi ajánlat új előfizetés vásárlása esetén, 2 éves hűségnyilatkozattal!!!) - így a kiírás szerint 9.990-ért a tiéd.Remélem így már tiszta
(Ha rámegyek a kosárra akkor csak rózsaszín színt lehet választani , így szerintem marad a boltban való vétel)
[ Szerkesztve ]
-
sebgutkopf
őstag
Szerintem az akksi miatt ne nagyon aggódjál. Én havi átlag 10 órát telefonálok vele (már 80 óránál tartok) és igaz éjszakára kikapcsolom a telót (nehogy véletlen zavarjanak), így 5-6 napot simán kibír. Zenét és rádiót hallgatok vele, igaz nem minden nap, naptárat és jegyzetet használom sokat. sms-ezni nem szoktam, ha akarok valami akkor gyorsabb szóban.
-
MaTTeS
senior tag
válasz Kapszaicin #2576 üzenetére
a lényeg, hogy elég gáz
-
Ricardo
titán
Ajánlom figyelmedbe ezt a topicot.
-
anonymus98
csendes tag
Melyik a jobb?: Sony Ericsson G502 vagy Nokia 5310 Xpress Music?
Az élet olyan mint a motor...ha nem megy ,be kell rúgni!!
-
Ricardo
titán
válasz anonymus98 #2584 üzenetére
Az sokmindentől függ. mik a főbb szempotok?
-
kkrisi
senior tag
Hello!
Azt akarom kérdezni h a telómon be van kapcsolva az adókörzeti információ de nem jelzi a telefon. (5310 T-Mobile) Ez a telefon hibája?
-
Kapszaicin
tag
Szomorú szívvel tudatom megváltam a Nokiámtól!
Jelenleg már lg kp500as tulaj vagyok, null ráfizetésből megúsztam! Szerintetek jó csere volt?Intel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
-
bope87
aktív tag
válasz Kapszaicin #2587 üzenetére
Nem rossz csere Nagyobb érintős kijelző, megérni szvsz mindenképp megérte. Más kérdés hogy nekem nem jönnek be az érintős telefonok, de ha neked igen, akkor használd egészséggel!
-
Ricardo
titán
válasz anonymus98 #2588 üzenetére
kamera:
Egyik készüléknek sem az erőssége, nagyjából azonos szinten vannak.
képeket találsz a tesztekben G502 5310Életkor:
Normális használat mellett mindkét telefon kiszolgálja a maga idejét, szerintem ha nem fogsz ki hibás darabot akkor nem lesz gond egyikkel sem.Akku:
Ebben véleményem szerint az G502 a nyerő. Jobbak az adatok is, és a tapasztalataim is azt mutatják hogy az SE tkészülékek nagyon jók üzemidőben.Praktikusság
Mivel én több SE-t használtam mint S40-es Nokiát, így nekem a menüje is jobban kézreáll, de ez megszokás kérdése. Az SE-ben sok olyan apróság van amihez már hozzászoktam, és hiányozna a mindennapokban.
Tőlem elvonatkoztatva: Mindkét menürendszer logikus, praktikus ,és könnyen kezelhető.[ Szerkesztve ]
-
bope87
aktív tag
válasz Ricardo #2590 üzenetére
Egyetértek veled, egyedül a praktikusságot egészíteném ki:
én inkább S40 párti vagyok, itt a cikk az S40 kivesézésről. Nekem ebben vannak olyan részek amik hiányoznának, SE-m nem volt, de az is tény hogy mindkét menürendszer logikus és könnyen kezelhető.[ Szerkesztve ]
-
duffbeer
őstag
válasz Kapszaicin #2587 üzenetére
Érték szempontjából mindenképpen, de páromnak KP500-a van és sajnos volt egy két hibája... Gyári SMS hang recseg... Nem nagy hiba, de hát anno 50k-s készülék... mittudomén. A másik, hogy mostanában egyre többször kikapcsol magától. Mindenféle fura behatás nélkül. Lehet az sms írás, billentyűzár feloldás vagy akármi. De ezen kívül pofás kis telefon. Nekem is volt már a nokia előtt érintős telefon(P990), de az LG jobban tetszik annál.
-
kkrisi
senior tag
Hello!
Azt akarom kérdezni h a telómon be van kapcsolva az adókörzeti információ de nem jelzi a telefon. (5310 T-Mobile) Ez a telefon hibája? -
Kapszaicin
tag
tegnap este óta használom és viszi az mp4eket 240X320ba 24fps mellett szaggatás nélkül
atalmácsi 40 megását ami 640X480 szaggatva a hang a kép szaggatás nélkül meent jó az érintő kijelző tetszik jól műxik! ma még láttam az 5310esemet meg egy rózsaszín 5310est is csajé volt szőke perszeIntel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
-
Kapszaicin
tag
válasz duffbeer #2592 üzenetére
nem recseg smsnél, jó pont hogy anyu kf510éhez adott headset szétszedhető tehát rakható rá másmilyen füllhallgatóó is! majd még veszek egy 4 gigás kártyát bele és akkor mehetnek rá a filmjeim!
Intel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
-
anonymus98
csendes tag
Szerintetek érdemes lenne az 1 hónapos Sony E. G502-es telómat egy bontatlan Nokia 5310-es telóra (minden gyári tartozék+2 g memkari)?
Az élet olyan mint a motor...ha nem megy ,be kell rúgni!!
-
Tristis
őstag
válasz anonymus98 #2599 üzenetére
Ha fontos a méret, akkor igen! Egyébként nem látom sok értelmét. Esetleg a zenetudás miatt, de arra meg ott van a Sandisk Sansa Clip, az meg agyonvág minden ilyen röhejes vókmenmobilt.... szvsz méretre alapozva számolva azzal, hogy sérülékenyebb lesz.
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Mio C520 GPS + 2GB kártya eladó
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest