- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
A t-nél most az akciós készülékkhez már nem jár a hangszóró vagy mégis??
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
szkury
aktív tag
válasz elistvan #2002 üzenetére
Kétféle változatban volt régebben!
Hangszóróval és nélküle!
Én webshoppon keresztül veszek/vettem, mert az tűnik korrektnek!
A boltban vagy van, vagy rendelnek, de más színben jön meg, stb....!
Persze ahol több bolt is van.Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
btakacs
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérésem lenne tőletek, hogy nem -e tudnátok feltenni nekem a teló összes gyári animációit (Flash - swf), + az összes gyári képét?
Frissítettem a szoftvert és az összes gyári animáció és gyári háttér eltűnt.
Előre is köszönöm szépen a segítségetek!
üdv:
-= Nokia N85 Black =-
-
btakacs
csendes tag
Szia! Csináltam is biztonsági mentést, az összes csengőhangom és gyári témám megmaradt, kivéve a háttérképek és az animációk. Ezért is kértem tőletek segítséget, hogy akinek ilyen telefonja van... szán rá pár percet hogy feltegye gépre azt a pár gyári képet + flash animációt. Kérem akinek megvan elküldené nekem?
üdv
-= Nokia N85 Black =-
-
ranger69
tag
A napokban vettem egy 5310-est és iszonyú lassan tudom feltölteni. Egy 100 MB-os mp3 album 20 perc alatt másolodik fel, akár fájlkezelővel, akár a PC Suite-tal. Ugye nem ez a normális sebessége? Van valami ötlet, hogy mi lehet a baj? Nem egy normál USB 2.0-es pendrive sebességgel kéne ennek is működnie?
-
ranger69
tag
De ennyire? 100 megát 20-25 perc alatt másol!! Tényleg ez lenne a normál sebessége? Csak azt szeretném tudni, hogy mindenkinek ilyen lassú vagy az én telefonommal van valami baj. Ha a 2 gigás kártyát tele akarnám másolni zenével az gyakorlatilag fél nap. Valaki nyugtasson meg, hogy nem ez a normál állapot, mert addig nem akarom visszavinni.
-
plus44
veterán
válasz ranger69 #2019 üzenetére
Akkor én megnyugtatlak nem ez a rendes gyorsasága, már ha ez annak nevezhető. Az általad írt 100mb-os albumot kb. 6-7p alatt kellene felrámolnia. Szóval nyugodtan vidd vissza. Én 2h alatt töltöttem fel az akkori 2gb-os kártyát. Ez jó idő szerintem!!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
lindermen
senior tag
válasz ranger69 #2021 üzenetére
Sziasztok! Nekem bt-tal kb 4ed h v 20 perec körül van. Szerintem az is fontos h konvertálod-é a pcsuit-tal,, mert az nyilván több időt vesz igénybe. A másik kérdés, egy mondjuk közvéleménykutatás lenne: ki szerint van és ki szerint nincs különbség a konvertált és a síma mp3 között a telefon zenelejátszási minőségét tekintve?
Mégegy kérdés: Hosszabb videót, mondjuk filmet milyen progival konvertáltok át? nekem a pc suite videós progija nem konvertálta át az egyik 700 megás avimat!
Akkor mivel lehet? -
(jan)
őstag
válasz lindermen #2022 üzenetére
Zenét konvertálni tökéletesen felesleges mivel jobb úgy se lesz és a telefon vígan megbirkózik a 320kbs-el is
esetleg ha helyet akarsz spórolni, nade az meg van dögivel
a 2gb 2 óra alatt az fenomenálisan kritikáin aluli Ilyet kell használni és csak ugy fog süvíteni mint a villám 3500,- ért van már 4 gigás kártyával
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
ranger69
tag
Köszi, ki fogom próbálni úgy is. A nokiánál egyébként azt mondták teljesen normális, hogy 20-25 perc egy 100 megás album másolása. Ez vicc. Az mp3 lejátszómra ugyanez az album kerek 30 másodperc alatt megy fel. Annyit mondtak még, hogy esetleg formázzam le a memória kártyát és frissítsem a telefon szoftverét.
-
1sTeX
csendes tag
Sziasztok a *.jar kiterjesztésű java alkalmazásokat lehet-e erre a típusra telepíteni kifejezetten ebook jar fájlokra gondolok.
-
MontyCrew
senior tag
Hi mindenki,, a napokban vettem egy iylen telót,, tmobile függő és azt akarom megtudni, hogy amikor hívnak akkor miért +3630.... vagy +3670... al írja ki a száűmokat? mert ha jol vettem észre fogadott hívás után is vesz le pénzt és nemtudom hogy mi tévő legyek:S MOn vettem Magyar menüs. Szval aki tudja a megoldást legyen oylan kedves és privát üzi formájában közölje velem.
köszi előre is
bye -
MontyCrew
senior tag
ez a kérdés h miért...
-
Bence28
csendes tag
hellósztok!
megéri megvenni a t-mobilnál?
és hamar elromlik a telcsi? -
MODERÁTOR
-
jeska
tag
Az lenne a kérdésem h ha én veszek a pannonál előfizuval akk kapok hozzá memkártyát??
És amúgy milyen a teló?? megéri megvenni??Az ember sohasem csak önmaga: inkább kombinációja mindazoknak, akikkel valaha dolga volt
-
Taci
addikt
-
helixP
nagyúr
Mindenki a kis pontok lekopása miatt panaszkodik, nekem meg nem kopnak le, pedig nem jönnek be,sima hátlappal jobb lenne
-
-
Taci
addikt
A segítségeteket szeretném kérni!
Barcode reader programot keresnék az 5310-eshez. Korábban már kipróbáltam a KAYWA Readert, de az QR Barcode olvasó [link], nekem viszont a "normál" CD Barcode-ot [link] olvasó (azaz vonalkódolvasó) kellene.
Létezik ilyen?
Ha igen, kérlek osszátok meg velem és a többi fórumozóval!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest