Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titan44
tag
Hát ha nem barátságosan hülyézel akkor sértegetni óhajtasz.
Nem provokálom a népet, csupán a véleményemet fejtettem ki, ha pediglen nem érzékeled az óvatatos iróniát a hülyézéssel kapcsolatban, az csak a te értelmeddel kapcsolatos...
Azzal van tele a hócipőm, amikor rögvest nekiállnak szarozni, általánosítani valamivel kapcsolatban és ha valaki más véleményen van, rögtön lehülyézik ( lásd mint magad ) elküldik a fenébe.
Pont, ennyi, kérlek ne hergeljük egymást további értelmetlen vitával.A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
Gengi
senior tag
Miért igazolna? A piac növekedett keményen. Ezen a növekedés mellett a NOKIA eladásai is nőttek. Tehát semmivel nem népszerűtlenebb mint más. Csupán az ő növekedése nem volt akkora mint az újonc Androidé. (Mellesleg 1-ről a kettő is 100%-os emelkedés...)
Ez az egész csak egy nagy játék. Meg lehet nézni a mobiltelefonálás hajnalától 2010-ig a piacot. Divatok jöttek mentek . Voltak olyanok ,akik belementek egy divatosabb irányba hírtelen felpörögtek majd egyszercsak az emberek beleuntak és lecsengtek. Sok új belépő van a piacon ,akik divatot ugyan tudtak teremteni ,de azzal együtt élni mér nem. Alkalmazkodni ,amikor kell fognak-e tudni? Már 2008-ban is nokia temetés volt a mobilarénán ahhoz képest még él a gyerek.
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Gengi
senior tag
Hol van az hogy csökken? Leírtam a piac nőtt a symbian eladásai szintén ha a saját kivitelét növelte 25%-al akkor az csökkenő népszerüségre utal? A teljes android növekedés felével növelte!
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Gengi
senior tag
válasz AXisBOLD #210 üzenetére
nem is akartam belemenni a számokba, mert hidegen hagy. nem én jöttem elő vele, csak reagáltam rá(hiba volt).
Ha nem számokra alapozol valamit? Akkor mire légből kapott valamire. Hasra ütés szerűen ,hogy én úgy gondolom nem szeretik az emberek a symbiant ,mert én se? Én megmondtam abból az egyszerű táblázatból ,hogy nem csökkent a népszerűség csak a piac bővült.
Igen valóban nem tudok semmit az Androidrol .. (mint Galaxy S User ). Van egy ismerősöm Iphone 3G-je van. Mondtam neki ,hogy vettem egy galaxyst. Mondta ,hogy háát ő az androidtól nem volt elájulva, mert egy Red Bull készüléken látta sőt az ő 3 éves készüléke simán verte. Lassú volt mint a C-14 izotóp felezési ideje. Nem is csillogott annyira... Őszintén az ő szemében egy gagyi vacak volt. Megmutattam neki az SGS-t és azt mondta ,hogy ő nem ezt látta. Ez valóban király cucc.... Én nem is szándékozom ezt az egészet jobban kifejteni ,mert szerintem olcsó androidnak túrós a háta...
Bog# Imádod használni .. Nocsak .. Vagy nem mered már leírni nehogy fórumháború legyen
[ Szerkesztve ]
-
Gengi
senior tag
válasz AXisBOLD #218 üzenetére
Nha nekem is kellett ez a kis kiigazítás. Mert már értem mit írsz. Nem tudtam öszerakni, amit írtál.
Bog# ezt már szerintem mindenki tudja rólad.
Most hallottam egy ide illő gondolatot.
"Azért szép a világ, mert mindenkinek terem benne virág"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...