Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• greyslay

aktív tag

Szánalmas ez az ups. A mai napra ígerték a szállítást, de már tegnap kihozták csak ugye nem voltam otthon és nem tudtam átvenni (semmilyen értesítés nem érkezett azzal kapcsolatban sem, hogy a feltüntetett napot megelőző napon érkezik) . Az oldalon feltüntették hogy a mai napon lesz kiszállítva. Én reggel felhivtam az ups központot hogy mégis mikor várjam a kiszallitást. Az ugyintező hölgy tajekoztatott, hogy biztonsági okokból nem adhatja meg a szállító telefonszámát és azt sem tudja meg mondani hogy mikor hozzák ki, annyit tud segíteni hogy a futárnak üzenetbe leírja hogy mielőtt a címhez ér telefonáljon. Délután fél 6 kor ismételten felhívtam az ups központját, hogy reggel 7 óta ül a párom az ajtó előtt most akkor este meddig üljünk még otthon?! A hölgy tájékoztatott hogy 19 óráig érkezhet a futár. Az üzenet elküldésével 19 óra után járunk és úgy gondolom hogy ez megint tolódik egy napot, de holnap már megint mindketten dolgozunk, úgy hogy a rendeléstől elállok. Megjegyzem tudom, hogy az én érdekem ez a történet, de mélységesen felháborító az hogy 2018 ba nem lehet egy telefont elejteni hogy kb. Délelőtt vagy délután vard a csomagod amit kifizetettél köcsög.
    Lényeg a lényeg, szeretnék elállni a vásárlástól, és a paypalnak is lefogom írni a storyt ha kell. Az lenne a kérdésem hogy mennyit fogok bukni a storyn mivel gondolom a bankiátutalás kuka. 590 euro volt 195 ezer korul vont. Remélem mas nem jar igy ezzel a szar ceggel.

"embertelen ember munka"

Új hozzászólás Aktív témák