- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeep146
tag
válasz tibcsi0407 #1296 üzenetére
Egy darabot rendeltél?
-
beeep146
tag
válasz tibcsi0407 #1302 üzenetére
Rendeltem egy párat a múlt héten, befért volna.. :-)
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok.
Carbon tok érintésre milyen?
Sandstone ismerős már a 1+1 óta[ Szerkesztve ]
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
-FreaK-
veterán
válasz marcarc #1300 üzenetére
Én is szenvedtem vele tegnap, harmadikra sikerült csak úgy-ahogy. Aztán rájöttem miért nem lett tökéletes.. A gyári tok ellenére sikerült ferdén felraknom, így jobb oldalt egy kicsit be is takar a kijelzőbe, hurrá. De legalább nincs alatta buborék.
Azt tudtad hogy többször is le lehet szedni és visszarakni, ugye?
Mondjuk hogy hányszor azt nem tudom, de lesz egy negyedik köröm úgy érzem. -
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #1290 üzenetére
Csak nem lehet bízni az UPS-ben, épp, most hozta meg a futár
-
ßrainiac
addikt
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #1304 üzenetére
Mi igen, tudtuk, meg is mondtuk.
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #1310 üzenetére
-
kbadam83
senior tag
Hát én iPhone X-ről jöttem és nagyon nem bántam meg! 1 hét használat után a következőket tapasztalatam:
Sebességben az almánál és az előtte használt Galaxy S 9-nél pörgősebb, melegedést egyáltalán nem tapasztaltam.
Az arc felismerése gyorsabb az almáénál viszont sötétben egyáltalán nem működik, de hát arra ott az ujjlenyomat olvasó :-) Gesztus vezérlése tökéletes ( 1-2 nap után ) teljesen hanyagolhatóak a navigációs gombok.
Kijelző idő átlagban 6-7 óra de ebben játékokat leszámítva mindenféle app használat van.
Egyáltalán nem bántam meg ( a valaha volt leggyorsabb készülék amit próbáltam ), és nem azért mert ez van nekem! -
marcarc
senior tag
válasz -FreaK- #1306 üzenetére
Nekem a pozicionálás elsőre tökéletes lett. Buborék nem maradt alatta, csak az az egy kis szösz, hogy rohad.jon meg.
Tegnap este még tettem egy kisérletet, hogy kiszedjem a szöszt de nekem úgy tűnt hogy a cucc eléggé rá van ragadva. Próbáltam kicsit melegíteni, hátha könnyebben feljön de nem jött. Kell valamit csinalni vele hogy felengedjen a ragasztó?
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
Csengőhang hangerejével hogy álltok? Nálam elég halk maxon is, oneplus fórumon is sokan panaszkodnak rá. Elvileg érkezik majd javítás rá.
-
veterán
A gyárilag felragasztott fólia másnál is mocskos módon zsírosodik? 5T-nél is ez volt, csak ott még le is vált. Érdekes, mert Op3-nál semmi gondom nem volt vele, másfél évesen a gyári fóliával adtam el.
Nem lényeges dolog, apróság, de idegesítő. Vettem hozzá gyári üveget, de nem nagyon szeretem az ilyen megoldásokat, az UltimateShield fóliával pedig az a baj, hogy mire ideér, kijön a 6T! ;-D
-
-
PeteePeti
őstag
Hát nekem nem ilyen! Sima száraz szemüvegeknél használt kendővel sec perc tisztára törölhető! Nekem nincs ilyen gondolatok vele!
Valaki esetleg a ma megjelent Bullets Wirelessre vouchert tudna adni? Saját 20 euróst nem fogadja el
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Mevrick
csendes tag
Valaki privátban dobna nekem is egy vouchert? Köszönöm!
-
marcarc
senior tag
-
zsocy
őstag
válasz marcarc #1330 üzenetére
A voucher csak tartozékra jó, telefon mellé, igaz? Tehát egy üvegfólia vagy egy tok majdnem kijön belőle, de telóba magába nem lehet beszámítani, a kiegészítő is csak a teló vásárlás mellé él?
Amúgy biztos láttátok, van teszt és van hozzá tartozó topik is. Lesz költözés?
[ Szerkesztve ]
-
tomiivagyok
aktív tag
elolvastam a tesztet... szerelmes lettem.
gondolkodom, nagyon erősen, hogy veszek egy szép fekete 8/128-at, kérdés: vám, ilyen adó olyan adó várható még a ~180 ezer forint körüli árra, vagy azt már nem dobják rá, megrendelem, és jön, nem kell külön fizetni rá?
illetve, még egy dolog: TUDOM TUDOM gyerek vagyok még (21 éves amúgy), és Snapchat júzer. valaki nem tudna dobni esetleg egy Snapchatről lementett képet, hogy mégis milyen a minőség? csak azért, mert amíg az alkalmazás iOS-en nem ront a képminőségen, addig Androidon szeret. nem kicsit, nagyon.
(tudom, ez is Android, de kíváncsi vagyok, hogy vajon az én telefonom kamerája gagyi ennyire, vagy most mivan.)
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz tomiivagyok #1334 üzenetére
EU -n belülről jön, nincs semmi vám és ÁFA.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
törölt tag
Nesze ( ) egy, ez saját:
-
YAS-dude
őstag
Androidon fos a snapchat. A video módját használja a kamerának, ami aktiválja az EIS-t, ettől szűkebb lesz a képkivágás.
-
MrSealRD
veterán
.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
beeep146
tag
Üdv!
Nem biztos, hogy témába vág, de mivel pár hónapja az OP 5T-mnél nem volt ilyen gond, és most a OP 6-nál igen, így megpróbálom.. :-D
Mit illetve hol kell állítani, hogy ha a PC-n a Google Naptárban áthúzok eseményeket akkor az azonnal frissüljön a telefonon is a Google Calendar appban? Eddig ez nem volt gond, de mióta megvan a 6 azóta folyamatos problémát jelent. Pl. tegnap este áthúztam reggeli találkozókat péntekre a gépen, erre most jelez a telefon hogy induljak...
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest