-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz greyslay #1598 üzenetére
Ha nem a oneplus.com oldalról veszed, akkor nem kapod meg a háztól házig garanciád, sőt elvileg pénzért sem szervizelik Európában, így bármi baja van, akkor postázhatod vissza az eladónak (ebben az esetben a GB-nek Hongkongba, majd lehet fizetheted rá újra a vámot és áfát, amikor visszaküldik). Akciós tokot meg hogy tudnál rendelni, ha azt csak a hivatalos webshop ad a megfelelő kuponért cserébe?
-
oba
addikt
válasz greyslay #1600 üzenetére
És mennyi plusz költség az EU express? A plusz 6 dolcsi biztosítást is ha még rá költöd már majdnem ott jársz mint a hivatalos ár. Ha pedig voucherrel akarsz gyári tokot venni akkor a gearbest nem is jöhet szóba. Ráadásul ott a garancia kérdés is. Azt hiszem egyértelmű, hogy honnan kell venned a készüléket
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Ki mire tippel mi lesz az Android P teljes neve sztetek?
Itt van pár tipp. [link]S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
marcarc
senior tag
válasz tibcsi0407 #1606 üzenetére
Nekem is a pancake áll a leginkább a számra.
-
HardRic
addikt
válasz tibcsi0407 #1606 üzenetére
Oreo után Pilótakekszet követelek!
-
hnyagboy
tag
Sziasztok
Valaki tudna segíteni OP6 telefonom rootolásában Személyesen a Csepel -szigeten.
Kompenzálandó egy BBQ vacsora elfogyasztása mellett a Pubomban :-)
KöszönömSamsung Note 20 Ultra 5G
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Holnap megrendelem a telefont.
A kérdésem az lenne , hogy mire kell figyelnem , van e valami kedvezmény stb ?
A válaszokat köszönöm előre ! -
oba
addikt
Figyelj hogy a bankod váltsa a pénzt ne a paypal (ha azzal fizetsz). Kedvezményt a gyári tokokra tudsz szerezni. Ha szeretnéd akkor írd le és biztos vagyok benne hogy küldenek neked kupon kódot. Másra nem kell figyelni.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Tocika
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm az infókat! Meg a sok privátot. Nagyon rendesek vagytok👍👌🍻
[ Szerkesztve ]
-
Tocika
aktív tag
Megrendeltem a telót!
A kupont is sikerült felhasználni. Standard szállítást választottam. A kérdésem az lenne , hogy mennyi idő alatt érkezett meg azoknak akik standard szállítást választott ? -
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Beszereztem egy Oneplus 6-ot a 6/64-es modellt. Modellszám A6003. Bekapcsoláskor szembesültem, hogy nincs benne magyar nyelv. Ez orvosolható valahogy ? -
mjani1172
addikt
-
Waikiki
tag
válasz hnyagboy #1611 üzenetére
Érdemes lenne raszannod az időt megtanulni, mert minden egyes update után újra kell majd csinálnod.
Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
mjani1172
addikt
válasz tibcsi0407 #1628 üzenetére
-
Ren Hoek
veterán
Sziasztok, ti tapasztaltatok a telefonnal olyat, hogy a kijelzo alja mas szinarnyalatu kisse? Pl sargasodik, vagy lilasabb?
Ugy tudom AMOLED kijelzoknel gyakori ez az inhomogenitas. Samsung S8-nal lattam telenornal.
Sajnos a Xiaomi Mix 2s oriasi csalodas direkt a homogen IPS kijelzo miatt vettem meg, erre sargasodik alul. Kicsereltek es az is sargasodik. Sot cimbim vett, es az is bovli JDI kijelzos.
Most gondoltam cserelek OnePlus6-ra... de mar elore felek...
Hihetetlen pofatlansag, amit levagnak a gyartok 150K+ telefonoknal, mikozben az 50K-s Redmikkel soha nem volt gond.[ Szerkesztve ]
-
-
Darth_Revan
veterán
Na jól elbeszélgettem magamban a másik oneplus 6 topikban
Szóval, más tapasztal mikroakadást? (Menü animáció és Youtube HDR FHD videó)
Újraraktam a telefont teljesen 0-ról, úgy hogy előtte töröltem a system-t is és semmi javulás, ugyanúgy látható mikroakadás.
Vagy az AMOLED kijelző képfrissítése túl alacsony és azért látom vagy az OS rosszul kezeli a V-Sync-et.Na mind1, tudtam hogy ennyi pénzért nem lesz tökéletes, de azért még így is jó ár érte.
Skia OpenGL használata picit javít a menu animációk mikroakadásán, de Youtube HDR 1080p videókon ez sem segít.
GPU renderelés bekapcsolása sem oldotta meg a problémát.
Bár ha jól emlékszem még amikor kijött a Oneplus 5, akkor nem emlékszem melyik volt a csúcs AMOLED kijelzős Samsung telefon, de egy Telenor üzletben kb 30 másodpercig nyomkodtam és a Oneplus-hoz képest annyira látható mikroakadás volt annak a menüjében, hogy inkább el is köszöntem.
Lehet hogy a O6-on látott apró mikroakadás is a 60 hz-es AMOLED kijelző velejárója?
-
Tailorzsolt
tag
válasz Darth_Revan #1639 üzenetére
Hali. Most kerestem rá több full hd HDR videókra is a YouTubeon. Kipróbáltam 4-5 videót, de nem tapasztaltam semmilyen mikroakadást..
Lehet azzal a videóval van valami, amit Te próbáltál, vagy többnél is jelentkezett?
Esetleg add meg a video elérhetőségét és kipróbálom én is.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Tailorzsolt #1640 üzenetére
Olyan mintha alkalmanként ugrana egy képkockát nálam
-
tibcsi0407
félisten
-
Tailorzsolt
tag
válasz Darth_Revan #1641 üzenetére
Én valóban nem látok semmi akadást, még a legapróbbat sem.. kétszer is végignéztem...
tibcsi0407 lehet arra gondoltál, hogy van akadás, csak én nem veszem észre, mert az is lehet...
Nem vagyok egy videó szakértő, csak egy átlag júzer...
De a barátnőmmel is megnézettem és ő sem látott semmi akadozást, bár ő sem szakértő..
-
tibcsi0407
félisten
válasz Tailorzsolt #1643 üzenetére
Oneplus 5-nél a jelly effect-nél ezt eljátszottuk.
Az emberek nagy százaléka még csak nem is látta a dolgot. Volt olyan fórumtárs, akinek a feje fájt tőle, mert túlzottan érzékeny volt rá a szeme. Ez ilyen.utdetailing.hu
-
Tailorzsolt
tag
válasz tibcsi0407 #1644 üzenetére
Akkor lehet szerencsém van...
Szóval lehet nálam is van akadás, csak nem veszem észre.. ez valóban lehetseges, korábban egy jellys OP5-re panaszkodott egy ismerős, kipróbáltam én is a telóját, de én nem láttam semmit akkor sem, ő meg szédült néha tőle...
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz Tailorzsolt #1645 üzenetére
Szerintem 1 kezemen meg tudnám számolni, hogy OP5-ön hányszor láttam a jelly-t egy év alatt.
Más:
Amazon.de-ről rendelt OP6 is Lengyelországból jön UPS-szel.
utdetailing.hu
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #1646 üzenetére
Én még a videókon sem láttam, ahol direkt próbálták demózni a jellyt
-
Avicularia
veterán
Én nem látok továbbra sem mikroakadást, bár 49 évesen már nem olyan jó a szemem.
Viszont ami bosszant, hogy fele üres a ramnak és mikor elkezdek hátralapozni recent appoknál és megnyitni régebbieket, van jó pár dolog, ami újratöltődik, főleg játékok, de más appnál is előfordul. -
törölt tag
válasz Avicularia #1648 üzenetére
Nem tartalmazta a hozzászólásod, hogy Svédországban vagy. Rosszul vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Samsung Galaxy S24 128Gb Gray - Új, Euronics vásárlás,3 év Samsung garancia
- Újszerű iPhone 16 Pro 128 GB Desert Titanium Garancia: 2025.09.20.
- Oneplus 8 Interstellar Glow 8/128GB
- iPhone 14 Pro Max 128Gb Silver - újszerű, kártyafüggetlen, Apple garancia
- Hibátlan Huawei P30 128GB/6GB Kártyafüggetlen, Auróra Kék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest