- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
Azigen! (Így egybeírva.) Ha nem tudom megfogni rendesen, akkor is kell.
A második kép lehet egy autó műszerfala is, bár oda az 1000ppi azért kellhet hogy élethű legyen.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
janeszgol
félisten
Érdekes, bár értelmetlen. Az i8 tuti nem lesz teljes kijelzős.
-
Fejvadi
nagyúr
Szépnek szép, de mennyire praktikus? Nincsen káva, ezt vedd láma.
-
RetepNyaraB
veterán
Szerintem gyönyörű. Én a logót is leszedném alulról, tegyék hátra. Valamint a kirívóan ocsmány szoftver gombok helyett vissza a kapacitívakat. A káva nélküliségből adódó véletlen taperolást bizonyára meg lehet oldani szoftveresen. Nem rugdosnám le az ágyamról
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
batai15
félisten
Ronda is, értelmetlen is, meg gondolom hatványozottan sérülékeny is .
-
WhiteWalker
nagyúr
Nekem kifejezetten tetszik. Sokkal jobban mint az edge és társai.
Egy Xiaomi telefont siman elfogadnek ezzel a kijelzővel[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz RetepNyaraB #4 üzenetére
Maximum úgy tudnám értelmét látni, ha kb 1 centi vastag a telefon. Akkor meg lehet fogni és csúnya se lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Igric
tag
Elképzeltem mikor a "sarkai" találkoznak egy erősebb tárggyal...
-
Rickazoid
addikt
Szerintem rossz ötlet lenne szoftveresen megoldani, inkább lehetne szimplán nem érintésérzékeny pár milliméter a kijelző szélein.
Ami engem zavar ebben, az a lekerekített sarok. Sose értettem és nem is fogom, hogy mi baj a szögletességgel. Egy telefonnak nem kell áramvonalasnak lennie.
A kapacitív gombok visszahozásának ötletét pedig támogatom én is, ha már nem akarják a GUI vezérlését átszabni teljes gesztusvezérlésre, de ez úgyse fog megtörténni.Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
csasaKKP
senior tag
'nyád, ez jól nélz ki nagyon, csak leejteni nem szabad.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
enginev3.0
félisten
Tetszik, lehetne belőle szép telefonokat kihozni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
.Szaki.
addikt
Ez meg már a másik véglet..
-
törölt tag
Jól néz ki meg minden, de használhatatlannak tűnik.
-
veterán
Nem sok értelme.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Arcképgyáros
Megnyugodtam a cikket olvasva, hogy vannak emberek rajtam kívül is, akik szerint kell valamennyi káva a komfortos használathoz.
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
atike
nagyúr
Ha szögletes lenne jöhetne egyből... Tetszik!
...aki azt mondja, hogy nem jó, értelmetlen, hogy fogom meg - az az Edge készülékekre is ezt mondta amúgy...?
-
-Ben-
veterán
Nekem az a problémám vele, hogy túl „csupasz” ... Valamennyi káva kellene a felső részre is...
-
törölt tag
szerintem ez minden, csak nem szép. érdekes, nagy dolog, hogy tudnak ilyet, de remélem nem indul el minden gyártó ebbe az irányba.
-
.Szaki.
addikt
Igen.
Kezdik elfelejteni, hogy pont a használhatóság miatt szeretne mindenki kisebb kávát, de ez meg a ló másik oldala, mert oké kinézetre szép az edge (ez kicsit aránytalan nekem), de megint csak megbukik haszálhatóság terén és erre sokat panaszkodnak. Egy minimális káva igenis kell, de nyilván nem az új Google Pixel, még általában a HTC kávákra gondolok, hanem valahogy a középutat még kéne találni. Mindemellett én továbbra is tartom az alsó kapacitív gombok használatát droid esetében.
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Érdekes. Mobil megoldható káva nélkül, viszont értelme az nem sok van. Bezzeg monitort nem tudnak, (vagy még nem akarnak?) pedig ott talán lenne némi értelme is...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Mateosz
aktív tag
Egyet kipróbálnék élőben!
(addig úgyse lehet tudni, hogy passzol-e a kezembe vagy sem)*** Be prepared! ***
-
Stimpy001
aktív tag
csontelvezetéses beszélgetési „hangszóró” segítségével száműzte a kijelző feletti sávot
Ez nem teljesen igaz, az Aquos Crystalnal a kijelzo mogott van a hangszoro, akkor is tokeletesen mukodik ha nem erintem a kijelzot a fulemhez.
Egyebkent nagyon szuper lesz a cucc, varjuk sok szeretettel. -
Krill77
őstag
Nem értem. Jol látható a keret.
-
.DLL
veterán
Csókolom, ezt kérem elvitelre!
_ _ _Igen, megvan a praktikussága: lehet nagyobb kijelzőt bámulni, miközben a telefon mérete kényelmesebb marad! Mindenki 5,5"-t akar, én meg kezelhető méretet... ezzel talán összetalálkozik a két igény, 5,2" nekem tökéletes lenne ilyen kialakításban.
A megoldás: a készülék oldalain is el kell helyezni kapacitív működésű, érintést érzékelő sávot körbe, és ahol érzékeli, hogy ott az ujjad a kereten, akkor azzal egy vonalban a kijelző szélén is (mondjuk 3-5mm-es sávon) figyelmen kívül hagyja, hogy hozzáér az ujjbegy.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Mercel
senior tag
Nagyon szép!
Nagyon nem praktikus.
Meg értem én tüntessük el a készülékről a kávát viszont így annyira sérülékeny lesz minden mobil, hogy majd a különböző tokokkal oldja meg a felhasználó, hogy azért mégis legyen! Valamennyi káva.. csak a minimális védelem és használhatóság miatt..
Marcel
-
Ádám16
addikt
Ez igen, jót gurított a Sharp.
Én szívesen használnék egy ilyen előlappal rendelkező mobilt. Szoftveres megoldásokkal szerintem kiküszöbölhető az, hogy fogás közben ne érzékeljen a kijelző, ha beleérne oldalról. -
Gilberto
aktív tag
Akkor én most meg leszek kövezve, de nagyon nem tetszik. Ráadásul nem is biztos, hogy túl praktikus.
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
savoo
addikt
Marhaság.
-
félisten
Ha nincs káva, akkor hol fogom meg?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
válasz AxBattler #33 üzenetére
Ugyanúgy, mint egy rendes mobilt. A szoftver felismeri, hogy az ujjadat húzogatod, vagy csak fogod, ez már nagyon jól működik az S7 Edge-nél és a Note 7-nél is, ott sem zavarja a rendszert, ha a kezeddel érinted az Edge kijelzőt.
(#21) Blyan: gondolom még nem használtál Edge kijelzős mobilt...
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tixem
addikt
Hát ez valami bűnronda
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
törölt tag
Szép is, praktikus is, jó is. Már rég ilyennek kellene leni a mobiloknak - no persze az még inkább megkötné a dizájnerek kezét, még egyenkinézetűbbek lennének, de ott egye a fene.
Amúgy az Edge-hez semmi köze, másról szól a dolog - legalábbis, ha sík képernyő, akkor rendes, jól fogható keret van körülötte, semmi veszélye a véletlen képernyőbe nyúlásnak.
[ Szerkesztve ]
-
Potrien
senior tag
Vajon, hogy lehet ezt javítani?
-
Blyan
félisten
Használtam, de sajátom nincs. Zavar a fénytörés rajta és nem láttam semmi értelmes funkciót, ami megkövetelné az edge kijelzőt és ami ne működne egy sík kijelzőn.
De lehet gyorsan sorolsz 100+ funkciót aminek kizárólag Edge kijelzős telefonnal van értelme.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
jksx
senior tag
Szép, csak megfogni nem lehet anélkül, hogy tévesen ne érzékeljen. Így védőtokba sem rakható, a legkisebb behatástól is szépen fog sérülni, törni. Láttam már Edge-t oldalán sérültet, szanaszét repedt üveggel, pedig annak azért van egy minimális kerete a kijelző körül.
-
ßrainiac
addikt
Ezt most nem igazan ertem, az osszes valamire valo telefon szoftveres gombokat hasznal, mert azok mindig oda kerulnek es ugy allnak, hogy az kezeles szempontjabol megfelelo es kenyelmes legyen. Hasznaltal mar ilyen telefont huzamosabb ideig?
Mert en hasznaltam also kavan levo kapacitiv gombos telokat es a viz is kivert tole. Raadasul egy ilyen telefonnak (kava nelkuli) az elsodleges fogaspontja amikor be van kapcsolva a kijelzo az az also kava lenne, pontosan miert lenne az jo, hogyha kozben ossze-vissza iranyitanad ezekkel
-
fornettisuti
veterán
Ez, ha leesik, neki utodik valaminek, ami kemenyebb, mint az uveg, az csunya vegeredmeny lesz a keszuleket illetoen.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Nyugis
senior tag
Nekema bemutatott képek alapján tetszik.
Persze sok minden szép fotón aztan a valóságban meg más.
Az ötlet jó.
A kérdés csak az : nekem mikor lesz már egy ilyenem?😊 -
jksx
senior tag
Jó párszor ejtettem le a telefonjaim. A rendes vastag szilikon tokok és az üvegfólia mindig megvédték azokat.
Viszont erre nincs mit rárakni, így borítékolható a sérülés.
Ha az úgynevezett megfogást szoftveresen kivédik, akkor az olyan, mint egy virtuális keret, akkor meg minek a káva nélküli kivitel?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- BestBuy topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...